Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Risk Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Bir şey hakkında daha agresif bir duruş sergilemeniz gerekebilir. Başkalarının sizden faydalanmasına izin vermeyin. Nazik bir kalbiniz var ve her zaman insanlara karşı çok cömertsiniz. Ama gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutmaya çalışmalısınız. Biranlaşmasıyla uğraşıyorsanız, tüm sözleşmeleri dikkatli bir şekilde incelemek isteyeceksiniz. Pozitif muamele gördüğünüzden emin olun. Sizi ve haklarınızı savunacak bir avukat bulmak isteyebilirsiniz.

Bugün yenilikçi bir ruh durumunda olabilirsiniz. Belki de işinizdeki belirli prosedürlerin işe yaramadığını göreceksiniz. Eski düşünme yöntemlerini bir kenara atmanın ve yeni stratejilere açılmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Coşkunuzu başkalarıyla paylaşmaya çalışın, böylece bu değişiklikleri yapmanıza destek olacaklardır. İçgörünüz ve kararlılığınız insanları güçlü ve yeni bir yöne doğru götürebilir.

Bugün aileniz ve arkadaşlarınız size sinir bozucu gelebilir. Etrafınızdaki hrkes üzgün görünüyor ve düzgün bir biçimde iletişim kuramıyorlar. Ve öfkeniz çok uzun sürüyor. Ani ve yıkıcı öfke patlamalarından kaçının, bugün evden ve gerginlikten uzaklaşmak sizin için iyi olacak. Rutin hayatınızdan çıkıp kendinize küçük bir mola verirseniz, sizi daha sakin bir ruh haline sokan insanlarla tanışabilirsiniz.

Oldukça güçlü hissediyorsun; hem fiziksel hem zihinsel. Hatta gelecek için yeni hedefler ve projeler planlamaya başlamışsın bile. Yurtdışına bir seyahat gerçekleştirme gibi bir planın olabilir. Yeni ilgi alanları da seni eğitimini yükseltmek konusunda bazı planlara yöneltiyor. Genel olarak, bugünün enerjisi ufukları genişletmekle ilgili. Kim tutar seni!Şansınız bugün iyi, hayatınızda yakınlarınızdan yardım ve destek alacaksınız. Bu kişi senin gerçek annen, bir ofis annesi ya da anne gibi sevecen bir insan olabilir. Her yerin bir ofis annesi var, değil mi? Bu kişiden size tavsiye veya yardım istemek konusunda utangaç olmayın, çünkü size yardım edebilecek. Sorduğun için memnun olacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihninizdeki örümcek ağlarından kurtulmanın tam zamanı. Muhtemelen geçtiğimiz birkaç gündür son sürat gidiyordunuz. An itibariyla biraz rahatlamaya ve gevşemeye ihtiyaç duyacaksınız. Çok fazla işe koşturarak kendinizi zorlamayın. Öğleden sonra tembel bir şekerleme yapın. Açık havada oturup temiz havayı içinize çekin. Yerinizde durmayı başarabilirseniz, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

26 Ağustos 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalarınız artabilir. Kendi işleriniz ve sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gün. Spor ve beslenme ile ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Dış görüntünüzle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmalarınla ön plana çıkmak isteyeceğin bir gün seni bekliyor. Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysan, proje ve fikirlerinleyerine farklı bir hava getirebilirsin. Risk alman gerekiyorsa, risk almaktan çekinmeyeceksin. Maddi konularda alacağın bir haber, sıkıştığın bu günlerde adeta ilaç gibi gelecek. Evli ve çocukları olan bir Başak burcuysan, ailene zaman ayırmak için telefonunu sessize alabilirsin.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfkenizi kontrol etmekte zorlanacaksınız. İletişiminizde sivri bir dil takınarak yaralayıcı konuşmalar da bulunabilirsiniz. İçsel gerginliğinizi başkalarına göstermek zayıflığınızı vurgulayabilir. İçinizdeki problemleri kendinizle çözmeli karşı tarafa bunu aksettirmemelisiniz.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konulara dikkatinizi verebilirsiniz. Sizi krize sokan konulara karşı özen göstermenizde fayda var. Korku ve endişe duyduğunuz konuları göz ardı etmekte zorlanabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde bazı kararlar alabilirsiniz. Gün içinde aşırı harcamalardan uzak durmalısınız. Akşam sevdikleriniz için sürprizler hazırlayabilirsiniz.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle geçireceğiniz süre son derece ilham verici olabilir, hayatınıza katkılarını fark etme fırsatı yakalayabilirsiniz.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ruhsallık alanınız canlanırken, anlamı rüyalar görecek, geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek için biraz geri planda duracaksınız. Bu zaman diliminde olası rahatsızlıklarınızda hızla iyileşebileceğiniz bir zaman sözkonusu iken, Mars’ın görünümü, iletişim konusunda kayıplara sebebiyet verebileceği için özellikle özel yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir zaman sözkonusu olacak. Bu zaman diliminin en iyi haberi ise Satürn’ün Venüs ve Merkür’e olan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden ilişkileri evlilik veya bir adım öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek vegörüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.

26 Ağustos 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi hayalleriniz ve hedefleriniz doğrultusunda çalışmak ve planlarınıza odaklanmak için uygun bir zaman. Sorumluluk kabul ederken insanların size güvenmeleri için bir sebepleri olduğunu düşünün ve endişelenmeyin.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında siz de gereken karşılığı vereceksiniz. Ailenizle aranızdaki ilişkiler çok önemli. Damar sorunlarına dikkat.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi yalnız hissederseniz, en yakın arkadaşlarınızdan destek isteyin. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Kafein tüketiminizi azaltamaya özen gösterin.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde biriken enerjiyi çevre ilişkilerine de yansıyor. Uzun süredir yarım kalan projelerinizi artık tamamlamalısınız. Aklınıza takılan pürüzler sizi sıkmamalı. Genelde hayli geniş düşünüyorsunuz fakat iş, uygulama aşamasına gelince tereddüt ediyorsunuz..

26 Ağustos 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 35' 33" R
Ay
Akrep
20° 38' 58" R
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
24° 52' 24"
Mars
Balık
25° 53' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 07"
Satürn
Balık
16° 07' 27"
Uranüs
Boğa
22° 03' 55"
Neptün
Balık
28° 45' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 32"
Lilith
Başak
22° 47' 10"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>