Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Olumsuz Düşüncelerden Etkileniyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün büyük işleri bitirmek zor ve zihniniz çok fazla yöne odaklanmış olabilir. Bir ilişkiyi düşünebilir, kısa bir yolculuğa çıkmaya karar verebilir ve finansal durumunuz üzerine kafa yorabilirsiniz! Çok karmaşık bir şey yapmamaya, rahatlamaya ve gevşemeye çalışın. Sevgilinizle samimi sohbetlerin tadını çıkarın ve birlikte biraz zaman geçirin.

İş yerinizdeki yanlış anlaşılmaları gidermek için iyi bir gün. İlerici, pozitif bir zihin çerçevesi içinde olacaksınız. Bu tutum, meslektaşlarınızla veya müşterilerinizle yaşadığınız tüm problemler üzerinde çalışmanıza yardımcı olacaktır. Çok duygusallaşmadan durumlara nesnel olarak bakabileceksiniz. Problem çözme yeteneğiniz bugün daha da artacaktır. Şu anda aklınıza gelen fikirlere güvenin!

Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.

Birisiyle yoğun ve derin bir tartışmaya girebilirsin. Günün enerjisi tutkularını ve adalet anlayışını hareketlendirecek. Eğer birisinin acı çekmesi seni etkiliyorsa; bu konuda konuşmaya karar verebilirsin. Gazetede ilgini çeken bir şeyle karşılaşmış olabilirsin. Ya da haberlerde duyduğun bir şey seni derinden etkilemiş olabilir. İnsanları biraz çalkalayacak fikirlerini açıklamak için güzel bir zaman.Bugün zihninizdeki örümcek ağlarından kurtulmanın tam zamanı. Muhtemelen geçtiğimiz birkaç gündür son sürat gidiyordunuz. An itibariyla biraz rahatlamaya ve gevşemeye ihtiyaç duyacaksınız. Çok fazla işe koşturarak kendinizi zorlamayın. Öğleden sonra tembel bir şekerleme yapın. Açık havada oturup temiz havayı içinize çekin. Yerinizde durmayı başarabilirseniz, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızın hareketleri kafa karıştırıcı olabilir. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüğü şeyler sizin için önemli bu yüzden dışarı çıkıp neler olup bittiğini sormaktan çekinebilirsiniz. Korkmayın. Tüm işaretlerin gösterdiği şey şu: İnsanların verdiği mesajları yanlış algılıyorsunuz ve onlar her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Şu an bu konuda rahat hissetmiyorsanız, yarına kadar bekleyin. O zamana kadar her şey sizin için daha net olacak.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.12'den itibaren Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar ilişkilerinizde duygular derinleşebilir ve daha yoğun, daha güçlü hisler içerisinde olabilirsiniz. Öğleden sonra son dakika planları yapabilir ve daha anlık hareket edebilirsiniz.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncesiz ve umursamaz olan insanlara tahammül etmek istemiyorsun. Motivasyonunun düşmesi, seni olumsuz yönde etkiliyor. Bu yüzden olumsuz düşüncelerden kurtulmak adına, samimiyetine güvendiğin arkadaşınla bir araya gelebilir, içini dökebilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin yapacağı sürpriz ayaklarını yerden kesecek.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı hareket etmek isteyeceksiniz. Yoğun tempoya uyum sağlamak için bazı konuları yüzeysel değerlendireceksiniz. Bu yüzeysellik sonra size ağıryükü olarak geri dönebilir, o yüzden çok acele etmeden aklıselim kararlar vermeye çalışın.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda krizler oluşabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Öğlen saatlerinde daha fazla çabalamanız gerekebilir. İşlerinizi olgunlaştırmak isteyeceksiniz. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Geçmişte kalan ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü ikiye bölebilir ilk yarısında tamamen işinize odaklanabilir, diğer yarısında ise tamamen dinlemeye ve eğlenmeye vakit ayırmayı tercih edebilirsiniz.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız açısından son derece destekleyici görünümler altında varolanilişkilerinizi geliştirebilir, daha fazla kişiye ulaşabilir, kalabalık ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bugün maddi durumunuzu geliştirmeniz ve konusunda şanslarınız sözkonusu iken, özel hayatınızda uyum ve dengenin hakim olduğu, sevgi duygularının ön plana çıktığı bir zamandan geçmektesiniz.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok yoğun ve meşgul olacağınız bir gün sizi bekliyor. Halletmeniz gereken bazı işler var, dikkatli olup sıraya koymazsanız biraz canınız sıkılabilir. Ancak verimli çalışarak gün sonunu keyifli bir şekilde kapatabilirsiniz.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünecek ve projenizi karşı tarafa aktarırken olumlu düşünceler içinde olacaksınız. Yaratıcılığınız konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Bugün her zamanki çekimser tavırlarınızı hızlı bir şekilde aşıyorsunuz.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girebilmek istiyorsanız, daha sosyal olmalısınız. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Daha sağlıklı atıştırmalıklar tüketmeye özen göstermelisiniz.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınız oldukça karışık, değişik düşünceler içindesiniz ve ikilem yaşıyorsunuz. Düşündüğünüz olayların farklı bir şekilde yansıtılmasından dolayı rahatsızlık duyabilirsiniz. Fevri davranmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz.

25 Ağustos 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 18' 53" R
Ay
Yay
12° 59' 57"
Merkür
Koç
16° 04' 51"
Venüs
Koç
27° 03' 19"
Mars
Balık
27° 15' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 44"
Satürn
Balık
16° 17' 16"
Uranüs
Boğa
22° 09' 54"
Neptün
Balık
28° 48' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 37"
Lilith
Başak
22° 58' 57"
True Node
Koç
15° 30' 05"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>