Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Acele Kararlardan Uzak Durmalısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Sırf kalbiniz çok büyük ve cömert olduğu için, tanıdığınız herkese çiçek göndermeniz gerekmez. Böyle bir günde, bütün inanılmaz sevginizi ve şefkatinizi verebileceğinizözel birini seçmelisiniz. Bu kişinin, hayatınızda son derece önemli olduğunu bilmesini sağlayın.

Bugün, birisi üzerinde bir etki yaratmaya hevesli hissedebilirsiniz. İş yerinizde, özellikle çekici olan biri var mı? Sadece dikkatini çekmek için bile özel kolonya / parfüm veya en iyi kıyafetlerinizi giyebilirsiniz! Bu konuda başarılı olmalısınız. Çevrenizdeki diğer kişiler üzerinizde özel bir ışıma olduğunu fark edecekler, bu yüzden avantajınızı kullanın! Arkadaş edinmek ve insanları etkilemek için harika bir gün.

Kiliseye gitmek veya bir meditasyon programına katılmak gibi ruhani aktiviteler yeni dostluklar edinmenizi ya da uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmenizi sağlayabilir. Bu kişiler parlak, yaratıcı ve tamamen faydalı bilgi ve fikirlerle dolu insanlar olabilir. Bu nedenle, onlardan bir sürü şey öğrenebilir, entelektüel ve felsefi konular odaklı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Duyduğunuz her şeyi kavrayın ve onları akıllı bir şekilde hayatınızda kullanın.

Bugün zihnini besle. Günün enerjisi genişleme ve büyümeyi destekleyecektir. O halde neden bu enerjiden faydalanıp bir ilgi alanına dair detaylı bilgiler toplamıyorsun? Eğer çocuklarınla evde oturuyorsan, zihinsel durgunluktan kaçmak pek kolay olmayacaktır. Fakat bu da kaçınılmaz bir sey değil... Bir konu üzerine okuma yaparak ya da bir kursa başlayarak kendini zorlayabilirsin. Bu etkinlikleri çevrimiçi olarak da çok rahat gerçekleştirebilirsin. Yeter ki ilgini çeken bir konu bul.Ev ve aile yaşamınızla ilgili sıkıntı ve endişeler bugün odaklanmanıza engel olabilir. Aile üyelerinden birisiyle bir tartışma yaşamış olabilirsiniz ve bu durum kafanızı kurcalıyor olabilir. Bununla baş etmenizin en iyi yolu uzaklaşmak ve sakinleşmek için kendinize ve diğer herkese biraz zaman vermek olacak. Daha sonra eve döndüğünüzde fırtınanın tamamen dindiğini görmeniz muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alışılmadık ve modern sanat üslupları her zamankinden daha çok ilginizi çekebilir. Yerel ressam ve heykeltıraşların sergileri dikkatinizi çekmiş ya da alternatif müzik zevkiniz gelişmekte olabilir. Özel efektlerin bol kullanıldığı filmler sizi cezbedebilir ve oturup tüm bunları nasıl da yapmışlar diye düşünebilirsiniz! Eğer bu kadar meraklıysanız, bugün bu alanlardan herhangi biriyle ilgili bilgi edinmeye başlamanın tam zamanı!

19 Ağustos 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarınızla ilgilenebilir, çocuklarınızın hayatı, geleceği ve rutinleriyle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Bazı Başaklar çocuk sahibi olma isteği duyabilir. Yaşamdan keyif almak, ilişkilerinizde sevgi enerjisini arttırmak için öncelikle kendinize ve çevrenize sevgi vermeye çalışın.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki tartışmaların içerisine çekilmek istenebilirsin. Bu yüzden adımlarını atarken, sağlam şekilde attığından emin olman gerekebilir. Ortaklı bir işte çalışıyorsan, yeni anlaşmalara imza atmak isteyeceksin. Aceleci kararların yanılttığı bir gün olabilir, dikkat etmende fayda var. Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan, beklemediğin bir anda kendini yeni bir ilişkinin içerisinde bulabilirsin.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize maddi destekte bulunacaksınız. Bu durum sizi ailenize yardımcı olmanızdan dolayı mutlu edebilir ama bu konuda kendinizi maddi olarak zor durumda bırakmayacak şekilde yardımlar yapmaya önem vermelisiniz.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerde kendinizi daha çok ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. İşlerinizde risk almaya yatkın zamanlar var. Bazı konularda aksiyon almak sizin için daha kolay olabilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde istek ve arzularınıza giden yolda daha stratejik davranabilirsiniz. İlgi göstermeyi sevseniz de belli noktalarda kendinizi tam konforlu hissetmeyebilirsiniz.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

19 Ağustos 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi başarmak istediğiniz şeylere odaklayın,bitirici olmak için uygun bir zaman. Sağlığınızla ilgili yapılması veya yapılmaması gerekenleri hafife almayın. Birilerinin dikkatini çektiğinizi fark etmek ışıltınızı tazeleyebilir.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi ve özellikle işinizdeki konumunuzu sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak, etrafınızdaki olaylara yön vermek isteyeceksiniz.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile duygusal bir konuşma yapacaksınız. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda çalışma arkadaşlarınızdan destek istemekten çekinmeyin. Sağlık alışkanlıklarınızı değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güneş burcunuza geçiyor. Bugünden itibaren, isteklerinizde belirgin bir artış söz konusu olacak. Yaşam enerjinizi yoğun olduğu bir gün. Duygularınızı özgürce kullanmaktan yanasınız. Düşüncelerinizin doğruluğunu tartışmak istemiyorsunuz.

19 Ağustos 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 11' 11" R
Ay
Yay
11° 18' 35"
Merkür
Koç
16° 03' 52"
Venüs
Koç
26° 53' 33"
Mars
Balık
27° 09' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 54"
Satürn
Balık
16° 16' 33"
Uranüs
Boğa
22° 09' 28"
Neptün
Balık
28° 48' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 10"
Lilith
Başak
22° 58' 05"
True Node
Koç
15° 30' 32"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>