Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorumluluk Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Şu anki sevgilinize karşı olan sevginiz bugün çok bunaltıcı olabilir, gözleriniz dolabilir. Kesinlikle çok fazla tutku yaşayacaksınız, bu yüzden birlikte samimi bir akşam planlayın. Ancak ayarlayamazsanız da, sevgilinizin artık sizi istemediği sonucuna varmayın. Meşgul olduğunu söylüyorsa, doğru söylüyordur. Sabırlı olun!

Kariyerinizde bazı değişiklikler yapmak için istekli olabilirsiniz, ancak sabırlı olmanız gerekir. Şu anda büyük hayalleriniz var ve coşkunuz sizi ileriye taşıyacak. Bu güçlü, pozitif enerjiye odaklanmaya çalışın ve disiplinli olun. Sizi hedeflerinize yaklaştıracak günlük bir program yapın. Size doğru yola koyacak bir strateji bulabilirsiniz.

Bugünkü gökyüzü haritası, günün maddi hırs konusunda bazı ayarlamalar yapmakla geçeceğini söylüyor. Profesyonel çevrenizde değişiklik yapmak veya birilerini çevrenize almak ya da arkadaş çevrenizden bazı kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu düşündüğünüzden daha ince birama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Alışık olduğunuz yöne doğru çekiliyorsunuz ve geldiğiniz yere geri dönmek isteyeceksiniz.

İnsanlar, yaşadıkları enerji ve hal değişimleriyle seni şaşırtacak. Arkadaşların ve ailenin enerjisine uyum sağlayabilmek için sarfettiğin efor sebebiyle yoğun hissedeceksin. Hareketli bir enerji akışı mevcut, insanlar çok konuşuyor ve ağızlarından söylemek istemedikleri şeyler dökülüyor. Bütün bunlara gezegenlerin etkisi olarak bak...Bugün alışılmadık ve modern sanat üslupları her zamankinden daha çok ilginizi çekebilir. Yerel ressam ve heykeltıraşların sergileri dikkatinizi çekmiş ya da alternatif müzik zevkiniz gelişmekte olabilir. Özel efektlerin bol kullanıldığı filmler sizi cezbedebilir ve oturup tüm bunları nasıl da yapmışlar diye düşünebilirsiniz! Eğer bu kadar meraklıysanız, bugün bu alanlardan herhangi biriyle ilgili bilgi edinmeye başlamanın tam zamanı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenlerin bugünkü enerjisi herkesin duygularını her zamankinden fazla tetikleyecek, dolayısıyla evden çıkmadan önce zırhınızı kuşanmayı ihmal etmeyin. Otoyollarda kornaya basıp küfreden sürücülere rastlayacaksınız ve gideceğiniz yere vardığınızda arkadaşlarınızın aklı yerinde olmayacak. Başkalarının çatışmalarından uzak kalmaya çalışın ve gereksiz duygusal yükselişlerden kaçınabilmek için kendi yüzleşmelerinizi de başka bir güne saklayın.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir süredir gündeminizi meşgul eden belirsizlik veya karmaşık konuyla ilgili harekete geçebilirsiniz. Aile içindeki dargınlıklar giderilebilir. Barışmalar yaşayabilirsiniz. Aile büyükleri ve akrabalarla irtibat halinde olabilirsiniz. Ev içinde su sorunlarına dikkat.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlar hayatından eksik olmuyor. Kendi işinin sahibi olan bir Başak burcuysan, çalışanlarının motivasyonunu arttırmak adına organizasyonlar düzenleyebilirsin. Aile içerisinde gündeme gelecek konularda, daha fazla sorumluluk almak isteyeceksin. Yalnız bir Başak burcuysan, eski sevgilinin seninle yeniden iletişime geçmek istemesi seni şaşırtabilir.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yanılgı içerisinde olduğunuzu fark ediyorsunuz. Hayal kırıklığı kaçınılmaz olacaktır. Bu hayal kırıklığı sizi bazı noktalarda bir şeyleri sonlandırma fikrine götürebilir ve bu noktada ketum olabilirsiniz.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi ifade etmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı evinize ait konularda gösterebilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerinizde korunmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cesur adımlar attığınız taktirde kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Göstereceğiniz özverilerin boşa olmadığını görmek sizi epey rahatlatabilir.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizden kişisel bir meselenize dair olumlu bir tutum görmek sizi mutlu kılmaya yetecektir. Uzak geziler yapma planlarınız gerçekleşemese de başardıklarınızı sindirmek ve kutlamak için vereceğiniz mola, sevdiğiniz insanların katılımıyla size bir festival coşkusu yaşatacaktır.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmiş tecrübelerinizi yaşama başarı ile geçireceksiniz. Bugün sıra dışı düşüncelerinizi paylaşmak için, kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Sevdiklerinizi korumak adına fazla sorumluluk alıyor, çok zorlanıyorsunuz.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün büyüleyici havanız ile partnerinizi kendinize hayran bırakacaksınız. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Kendinizi yorgun hissederseniz, erkenden uyumaya çalışın.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı tavırlarınız yüzünden zaman kaybetmeniz mümkün. Duygularınızda bir hareketlilik söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda değişik fikirleriyle ilginizi çekecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bugün, detaylar üzerinde dikkatli olmalısınız.

18 Ağustos 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 49' 42" R
Ay
Yay
06° 37' 03"
Merkür
Koç
16° 01' 37"
Venüs
Koç
26° 26' 20"
Mars
Balık
26° 52' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 46"
Satürn
Balık
16° 14' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 13"
Neptün
Balık
28° 47' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 54"
Lilith
Başak
22° 55' 38"
True Node
Koç
15° 31' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>