Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Olumsuz Düşüncelerden Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün birinin size ihanet ettiğini hissedebilir, başkaları için yaptığınız her şeyin onlar için bir şey ifade etmediğini düşünebilirsiniz. Yaptığınız şeylerin karşılığında hiçbir şey görmediğinizin farkındasınız. Bir şeylerin vermenin aslında bir tür alma şekli olduğunu unutmayın. Başkaları için bir şey yaptığınızda, karşılığında bir şey almayı beklemeyin. Bunu sadece o kişiye karşı sevginizi ifade etmek için yapın.

Bugün kalkmak için zor bir zaman geçiriyor olabilirsiniz. İşler iyi gitmiyor gibi gözüküyorsa cesaretinizi kırmamaya çalışmayın. Beklentilerinizin birçoğu oldukça yüksek olacak ve mükemmeliyet hissi, herkesin sizin standartlarınıza uymasını zorlaştıracak. Her küçük detayın üzerinde çalışmamayı deneyin. Sizden mükemmel olmanız beklenmiyor.

Bugün başka biriylebirliği içerisindeyseniz, güzel şeyler yapabilirsiniz. Bazen sessiz bir ortamda olmak isteyebiliyorsunuz. Çok bağımsız bir insansınız ve yalnız kalmak size iyi geliyor. Bir şeyler konusunda zorluk yaşasanız bile, yardım istemek sizi rahatsız ediyor. Bugün bu tabunuzu yıkmaya çalışmalısınız. Bir arkadaşınız size çok faydalı tavsiyeler verebilir. Ya da bir şeyleri düzeltmek adına adım atabilir. Dışardan gelen yardımlara açık olun.

Doğru yolda olup olmadığın konusunda kendini düşüncelerinle strese sokma, çünkü öylesin! Geçmişte yaşananlar yüzünden pişmanlık ya da utanç duymana hiç gerek yok; belli ki hep doğru zamanda doğru yerde oldun. Daha iyi bir gelecek adına olumsuz deneyimlerinden dersler çıkar. Belli bir durumu değiştiremeyecek olsan da, duruma karşı vereceğin tepkiyi değiştirebilirsin.Bugün bir rol model gibi davranmak için ideal bir gün. Ailenizden biri -çocuğunuz ya da yeğeniniz olabilir- sizi örnek alıyor olabilir. Hatta bu size tapan ufak kuzeniniz bile olabilir. Diğer insanlar üzerindeki etkinize dikkat edin. Bugün birini olumlu bir şekilde yönlendirebilirsiniz. Bir akıl hocası ya da yaşam koçu gibi davranabilir, birinin yeni yetenekler kazanmasına yardımcı olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatta, olaylar ve ilişkiler hakkında etraflıca düşündüğümüz, şu an yaşamakta olduğunuz gibi dönemler vardır. Yakınlarınızdan birinin aylar önce sergilediği sizi inciten bir davranışı bugün neredeyse önemsiz. Bu hal, hayatınızın hemen hemen her alanında geçerli. Bir şeyli daha felsefi bir açıdan mı değerlendirmeye başladınız? Hayatta gerçekten neyin önemli olduğunu kavradınız: kiminle ya da ne biçimde olduğu fark etmeksizin nereye gittiğinizi bilmek...

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Venüs burcunuzdaki seyrinin son gününde olacak. Gün içinde huzur ve konforunuz daha değişken ve hassas olabilir. Negatife ve rahatsız edici durumlara takılı kalarak enerjinizi düşürmemeye özen gösterin. Estetik ve güzellikle ilgili hizmetler alırken büyük risklere girmeyin.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün herkes senin sabrını zorluyormuş gibi gelecek. Tepkilerini kontrol etmekte zorlanabilirsin. Bütün bu olumsuz düşüncelerden uzaklaşmak için bir an önce eve dönmek isteyeceksin. Uzun süredir ertelediğin tatil hazırlıklarına bir an önce yeniden başlayacaksın. Aşırı yağlı besinlerin tüketimi, sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir, dikkatli olmalısın.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel enerjinizin düştüğünü hissediyorsunuz. Kas ağrılarınız olabilir. Bu süreçte uykunuza yeme düzeninize ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmeli, bol bol su içip hareket etmeye özen göstermelisiniz. Sağlığınızın her şeyden daha önemli olduğunu unutmamalısınız.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailenizle ilgili sorumluluklar alma durumunda kalabilirsiniz. Bu durumhayatınızda aksaklıklara neden olabilir. Planlarınızda değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hareketli bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda verilmesi gereken konuları geç saatlere bırakmamaya özen gösterin.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda oldukça şanslı,konusunda oldukça verimli bir dönemdesiniz. Enerjinizi doğru kanallara aktararak kendinize başarıyı çekebilirsiniz.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir kişiye karşı beslediğiniz duygular, onu objektif bir şekilde değerlendirmenizi engelliyor olabilir. Hak etmediğinizi düşündüğünüz bir şeyle karşılaştığınızda bunu haklı çıkarmaya çalışmak yerine karşınızdaki insanı sorgulayın.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün, iddialı ve ben merkezci davranmakla birçok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermemekle, haklı olduğunuzu çevrenize ispat edeceksiniz.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz ve partneriniz ile birlikte eğlenceli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Hayatın yorucu temposundan dolayı son zamanlarda aile bireylerinize ve yakın arkadaşlarınıza zaman ayıramadınız.

16 Ağustos 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Duygusal konularda güzel bir ilişkiyi götürmek için her türlü donanıma sahip olduğunuz halde, huzursuzsunuz. Gereksiz hırslara yenik düşmemelisiniz.

16 Ağustos 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 24" R
Ay
Koç
01° 43' 23"
Merkür
Koç
19° 25' 36"
Venüs
Boğa
06° 46' 29"
Mars
Koç
03° 20' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 15"
Satürn
Balık
16° 58' 36"
Uranüs
Boğa
22° 36' 59"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 13"
Lilith
Başak
23° 51' 28"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>