Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çevrenden Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Modernliğin ne olduğu üzerine kafa yormak için güzel bir gün. Kendinzi yıllarca, figüratif resmin avangard akımın kalbinde olup olmadığını sorgulayan soyut bir ressam gibi hissediyorsunuz. Ya da artık hiçbir akımın sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Hal böyleyse, belki de işe kendinizden başlamalısınız.

Ne için bekliyorsunuz? En iyisi için harekete geçin. Tek yapmanız gereken şey parlamak. Güçlü insan gruplarıyla birleşme fırsatınız var, o yüzden zihninizi ve gözlerinizi açık tuttuğunuzdan emin olun. Güncel durumunuzu geliştirecek ve işle ilgili olan şeylerle uğraşın. Keskin zekânız ve sonu gelmeyen gerçek bilgiler sizin için kullanışlı olacaktır. Kullanışlı bilgileri hazırınızda tutun.

Bugün bir şeyleri anlamaya çalışmanın bir mantığı yok. Olanların çoğu bilinçsiz bir düzeyde ve her türlü mantıklı açıklamayı def ediyor. Bu gece, profesyonellerce yorumlanması gereken bir rüya görmüş olabilirsiniz. Eğer kafanızdan geçenleri durdurabilirseniz, sizin için kazançlı bir gün olabilir.

Biraz agresif hissediyorsun. Önemli bir konuda ilerlemek için daha da bastırıyorsun. Yoluna kimsenin çıkmasına izin vermeyeceksin. Bu günlerde, artık geminin limana yanaşma zamanının geldiğini düşünüyorsun. Fakat biraz daha sabır; gelecek. Birkaç hafta daha sabırlı olabilirsen, büyük bir dönüm noktasıyla karşılaşacaksın. Başarılı bir döngüye gireceksin.Kaybettiğiniz bir şeyi aramaktan artık vazgeçtiyseniz, bu gece onu nerede bulabileceğinizi gösteren bir rüya görmek sizi gerçekten çok şaşırtabilir. Uyanır uyanmaz onu aramaya başlayın ya da gördüğünüz rüyayı mümkün olan en detaylı biçimde not alın. Yoksa bu da uyanır uyanmaz yok olan diğer rüyalarınız gibi solup gidebilir. Bunu istemezsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınız hakkında düşünmek üzere iyi bir ara vermeyi hakediyorsunuz. Kendiniz ve istekleriniz üzerine düşünmeye ihtiyacınız var. Yaptığınız şeye ara vermek biraz zor olabilir ancak kendi içinize dönüp bakmaya ihtiyacınız var. Etrafınızdaki bazı şeylerin değişmesi gerektiğiniz düşünüyorsanız, son zamanlarda hayatınıza yön veren şeyler hakkında daha çok düşünmelisiniz.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik bir karar alabilir,hayatınızda önemli bir işi tamamlayabilirsiniz. İş görüşmelerinizde daha kontrollü, objektif ve profesyonel olmaya özen gösterin. Hızlı düşünüp hızlı karar almak kazandırmak yerine kaybettirebilir.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gezegeni Merkür, akşam saatlerinden itibaren burcunda hareket etmeye başlayacak. Bu durum kendini ifade etme şeklini etkilerken, zorlanmadığını hissedeceksin. Son günlerde çevredeki kişilerin davranışları seni rahatsız edecek. Sık sık görüştüğün arkadaşlarının davranışları buna neden olabilir. Evin ihtiyaçları için hazırladığın listeyi tamamlamak için alışverişe çıkabilirsin.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kadın figürleri ile gerginlik yaşayabilirsiniz. İletişim sorunlarınız yanlış anlaşılmalardan kaynaklanıyor olabilir. Lütfen üslubunuzda ve davranışlarınızda ölçülü olun. Düşünmeden konuşmak size kayıplar getirebilir.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için planlı davranabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha gerçekçi yaklaşacağınız zamanlar var. Gün içinde bedene ait konular ön plana çıkabilir.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok şanslı olduğunuz için kaybettiğiniz şeyleri bulabilir bir şekilde kendinize çekebilirsiniz o yüzden ne düşündüğünüze dikkat etmelisiniz.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutininizi aksatıp plansız geziler yapmak kulağınıza sorumsuzca gelmesin. Hayatınızın olağan akışında sizi değiştirecek ve anı niteliği kazanacak bir şey yaşama ihtimaliniz bilinmedik yerlerdeki maceralarla kıyaslanamaz bile. Kısa veya uzun, yakın veya kısa elinizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışın.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs, burcunuzda ilerliyor. Yaşam coşkunuzu iki katına çıkarırken enerjinizi dengeleme konusunda uyarı getiriyor. Yapacağınız her türlü aktiviteye duygusal performansınızı aktaracaksınız. Tartışmalardan uzak kalmalısınız.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında kendinize uygun bir partner adayı bulacaksınız ve çok mutlu olacaksınız. İş yerinizde kendinizi stresli ve yorgun hissetmeniz muhtemeldir. Sağlığınız için spor yapmaya başlamanızda fayda var.

11 Ağustos 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fiziksel aktiviteleriniz için, yoğun bir döneme giriyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Mesleğinizle ilgili başarılı bir tablo çiziyor olmanız sizi çevrenizde örnek kişi haline getiriyor. Bugün, sağlık konusunda dikkatli olmalısınız.

11 Ağustos 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 07" R
Ay
Başak
29° 34' 14"
Merkür
Boğa
03° 29' 06"
Venüs
Boğa
23° 17' 18"
Mars
Koç
13° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 58' 43"
Uranüs
Boğa
23° 23' 40"
Neptün
Balık
29° 23' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Başak
25° 20' 44"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>