Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ara Veriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Büyüleyici bilgiler ve yeni fikirler bugün karşınıza çıkabilir. Bu, hayal gücünüzü harekete geçirir ve sizi şimdiden zamanınızın ve konsantrasyonunuzun çoğunu alabilen projeleriniz için sizi cesaretlendirir. Ayrıca bugün özellikle seksi görünüyor ve hissediyorsunuz. Sevgilinizle yakın bir buluşma ayarlamak şu an için iyi bir fikir. Bu aynı zamanda yeni kıyafet almak için harika bir gün.

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Şans eseri, hem romantik hem de platonik ilişkiler dahil olmak üzere çeşitli ilişkileri düşünüyor olacaksınız. Utangaç bir tarafınız var ve bazen hayatınızda birçok insanın olması sizi rahatsız hissettirebiliyor. Muhtemelen daha çok işine yoğunlaşan ve biraz yalnız kalmaya meyilli birisiniz. Bugün arkadaşlık üzerine düşünebilir ve daha çok arkadaş edinmek isteyebilirsiniz.

Evinizin yapısıyla ilgili bazı problemler dikkatinizi çekebilir. Belki boru tesisatı veya elektrik kabloları maksimum düzeyde çalışmıyor olabilir. Bunu tek başına düzeltmeye çalışmanız iyi bir fikir değil ama bugün bir ustaya ulaşamayabilirsiniz. Biraz deneyin, bu konuyu şimdilik bir kenara koymak isteyebilirsiniz, ancak vazgeçmeyin.

Etrafında sosyal olarak kaynıyor. Günün enerjisi iletişimi arttırıyor olacak. Yemek davetleri alacaksın. Arkadaşların bir anda sözleşmiş gibi seni arayıp soracak. Bu sırada aile üyeleri de iletişim kuracak. Kardeşlerden, kuzenlerden, halalardan telefonlar alacaksın. Eğer programın yoğunsa her biriyle sohbet edemeyebilirsin. Fakat önümüzdeki günlerde bu insanlara vakit ayırabilirsin.İnançlarınızda büyük bir tutkuyla bağlısınız. Doğru ve yanlışın ne olduğunu açıkça ayırt edebiliyorsunuz ve fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Bugün kendinizi daha cesur bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sesinizi yükseltip insanlara, olaylara başka bir yönden de bakılabileceğini göstermek isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde bir parti vermeye karar verebilirsiniz. Davet edecekleriniz bağlantılı olduğunuz bir toplulukla ilgili kişiler olabilir. Metafiziğe ve medyumluğa ilgi duyan arkadaşlarınızın da davetli listesinde olması mümkün. Muhtemelen evinizin pırıl pırıl olmasını isteyecek ve ailenizden birinin size yardım etmesini rica edeceksiniz. Partiniz pek çok düşündürücü tartışmaya sahne olacak. Akşamın keyfini çıkarın!

13 Ağustos 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Gün içinde para trafiğiniz hızlanacak. Beklediğiniz alacaklarınıza ulaşabilirsiniz. Lüks ve keyfi harcamalar yapabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar yaşayabilir, yaşayacağınız karşılaşmalar ile duygusal değişimler yaşayabilirsiniz.

13 Ağustos 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli olarak bir programa bağlı kalmak seni sıkmış olabilir. Bu yüzden, günlük aktivitelerine bir günlüğüne ara vermek isteyebilirsin. Bu durum kendini rahat hissetmeni sağlayacak. Evli bir Başak burcuysan, geçmiş konular eşinle aranızda tartışmalara yol açabilir. Artan mide problemlerin, radikal kararlar almak zorunda bırakabilir.

13 Ağustos 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle olaylar karşısında titiz davranmadıkları için tartışma yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri bu kadar uç noktalara getirmeyin. Olaylara herkes sizin gibi bakmayabilir. Önemli olan farklılıklara rağmen birlikte ortak noktada buluşuyor olabilmek, lütfen anlayışlı olun.

13 Ağustos 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda yenilik içinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizi yeni şeyler yaratmak için kullanabilirsiniz. Bireyselliğiniz ön plana çıkabilir. Gün içinde kendinizi kararsız hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yanında keyifli hissettiğiniz kişilerle program yapabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için zaman ayırın.

13 Ağustos 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olarak da herkesin sevdiği bir kimse olmaktan gurur duyuyorsunuz. İş alanında beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir.

13 Ağustos 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizin ya dayerinizin dekorasyonu ile ilgili bir harcama yapmanız gerekebilir. Mali durumunuzu göz önüne alın, ancak kararlarınızda fazla mükemmeliyetçi ya da takıntılı olmamaya çalışın.

13 Ağustos 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların sessizliği, söylediklerinden daha fazla dikkatinizi çekebilir. Bu hassasiyeti boşluklardan alınmak yerine, ilgiye ihtiyaç duyan insanlara yöneltmeye çalışın. Beklentilerinizi yüksek tutarsanız, karşılanmadığı zaman yüksekten düşebilirsiniz.

13 Ağustos 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız her şeyin anlamlı olmasını istiyorsunuz. Ailenizin duygusal desteğini üzerinizde hissettiğiniz zaman çok daha mutlu oluyorsunuz. Mesleki alanınızda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz. Olaylar değişiyor.

13 Ağustos 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Ağustos 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte sıradan ve sakin bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki konumunuzdan çok memnunsunuz ve kendinizi yaratıcı hissediyorsunuz. Bugün stresli ortamlardan kaçınmaya özen gösterin.

13 Ağustos 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizin beklediği yardımlaşmayı onların istedikleri şekilde sağlayacaksınız.

13 Ağustos 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 48' 42" R
Ay
Boğa
14° 41' 36" R
Merkür
Koç
21° 43' 04"
Venüs
Boğa
10° 23' 02"
Mars
Koç
05° 35' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 44' 34"
Satürn
Balık
17° 12' 52"
Uranüs
Boğa
22° 47' 09"
Neptün
Balık
29° 07' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 50"
Lilith
Başak
24° 10' 57"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 08/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>