Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Koşulları Değişitirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Havada aşk kokusu var. Kendinizi ormanın içinden atlayan ve karşılaştığı tüm canlıya özel gücünü gösteren bir süper kahraman gibi düşünün. Verecek çok fazla şeyiniz olduğu için bunun karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Aşkınızı her yere saçın. Oradan oraya atlayarak adeta insanların gülümsemelerini topluyorsunuz. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Mutlu olmak için çok neden var. Gülün çünkü sizi genç tutan şey bu.

Bugün,yerinde güçlü bir duruş sergilemek için iyi bir gün. Belki de biraz kontrolden çıkan bir durum oluşuyor olabilir. Her zaman rehberlik etme ve yönetme yetkinliğine sahip oldunuz. Bu yetenekleri bugün pratikte de sergileyin. Bitmek bilmeyen bir durumdan sorumlu olmak ve yaratıcı çözümler ortaya koymak için kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu yüzden yeteneklerinizden şüphe etmeyin. Oraya çıkın ve biraz kükreyin!

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

Mevcut paradigman ve yaklaşımın değişime uğrayabilir. Duyguların gözle görülür bir dönüşüm sürecinden geçiyor; zihnin ise deli gibi işliyor! Bu zihinsel girdaba çok da kapılmamaya çalış. Aradığın cevaplar için, seni besleyebilecek jargonu, altıncı hissine – keskin sezgine - bakarak kolayca keşfedebilirsin.Bugün evinizde bir parti vermeye karar verebilirsiniz. Davet edecekleriniz bağlantılı olduğunuz bir toplulukla ilgili kişiler olabilir. Metafiziğe ve medyumluğa ilgi duyan arkadaşlarınızın da davetli listesinde olması mümkün. Muhtemelen evinizin pırıl pırıl olmasını isteyecek ve ailenizden birinin size yardım etmesini rica edeceksiniz. Partiniz pek çok düşündürücü tartışmaya sahne olacak. Akşamın keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaybettiğiniz bir şeyi aramaktan artık vazgeçtiyseniz, bu gece onu nerede bulabileceğinizi gösteren bir rüya görmek sizi gerçekten çok şaşırtabilir. Uyanır uyanmaz onu aramaya başlayın ya da gördüğünüz rüyayı mümkün olan en detaylı biçimde not alın. Yoksa bu da uyanır uyanmaz yok olan diğer rüyalarınız gibi solup gidebilir. Bunu istemezsiniz!

12 Ağustos 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 14.21'den itibaren günün tamamında Ay boşlukta ilerleyecek. Önemli konuşmalarınızı, önemli kararlarınızı bu saatten önce halletmeye çalışın. Zira günün geri kalanında işler sizin kontrolünüz dışında ilerleyebilir veya şartlara göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer yaşantın bugün günün ilk sırasında yer alacak. Eğer çalıştığı işte mutsuz bir Başak burcuysan, işten ayrılmak için bugün bir adım atabilirsin. Başarıyı yakalamak içinkoşullarından memnun olman gerektiğinin farkındasın. Akşam saatleri için arkadaşlarınla bir araya gelme planların, bilmediğin bir sebepten ötürü ertelenebilir.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz sosyal gruplar tarafından fazlaca konuşuluyor olabilir. Bu konuda kendinizi ve ilişkilerinizi savunurken çevrenize karşı üslubunuz sert olabilir. Lütfen kendinizi ifade ederken ses tonunuza dikkat edin. Haklıyken haksız duruma düşmeyin.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi konulara yoğunlaşabilirsiniz. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çabalayabilirsiniz. Bu konuda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Önünüzdeki engelleri aşmak için yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Huzursuzluklara karşı kendinizi korumalısınız.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınız içinize kapanmanıza vesile olmasın, aksine enerjinizin yakın olduğu kişilerle bir arada bulunmaya özen gösterin.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

12 Ağustos 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olağandan fazlayükü, kendinizi daha iyi tanıtmak için dinlemeye zaman ayırmamanız ve eğlenmek için bir aktivitenizin olmayışı sizi yavaşça bir bataklığa çekiyor olabilir. Bu olayın ceremesini siz çekeceksiniz, uzaktan izleyip size laf edenler değil. Bir süre sadece rahatlamaya zaman ayırın.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi meşgul edecek ve masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek bu dönemde zorlaşacaktır. Bugün özellikle farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat duruma hakim oluyorsunuz.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir akşam yemeğine çıkmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda meydana gelebilecek değişikliklerden korkmayın ve kendinize güvenin. Stresli ortamlardan uzak durmaya çalışın.

12 Ağustos 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça titiz bir tutum izliyorsunuz. Siz her zaman kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Bugün, organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız. Çevresel yoğunluğunuzun fazla olduğu gün.

12 Ağustos 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 45' 04" R
Ay
Boğa
13° 47' 05" R
Merkür
Koç
21° 39' 50"
Venüs
Boğa
10° 18' 25"
Mars
Koç
05° 32' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 41"
Satürn
Balık
17° 12' 34"
Uranüs
Boğa
22° 46' 56"
Neptün
Balık
29° 07' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 37"
Lilith
Başak
24° 10' 32"
True Node
Koç
15° 21' 60"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>