Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatını Renklendiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2021, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Birinin hayatında olumlu bir değişim yapabilirsiniz. Bazen evren sizi koruyucu melek görevini veriyor. Etrafınızda neşelenmeye ihtiyacı olan biri var gibi ve bu kişi tanımadığınız biri ya da bir arkadaşınız olabilir. Kalbinizi ve şefkatinizi diğer insanlara açmaya çalışın. Sorunlarını tartışırken onları dinleyerek yardımcı olabilirisiniz.

Bir gecede başarı” olmak, sanıldığı kadar iyi bir şey değil. Son zamanlarda bunu keşfediyor olabilirsiniz, görüldüğü kadarıyla sıkı çalışmalarınız ve çabalarınız tanınmakta ve alkışlanmakta. Bu, sizin sakin olmanız ve konsantre kalmanız gereken bir zaman. Gözlerinizi hedefinizdede tutun ve etrafınızdaki kargaşanın sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Hayranlar gelir ve gider, ancak işler iyi yapılırsa sonsuza kadar sürer.

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

Çok fazla agresif olmamaya çalış. Günün enerjisi seni biraz küstahlaştırıyor. Bir konu hakkında her şeyi bildiğini sanıyor olabilirsin ama bu kadar kendini beğenmişlikten de kaçın. Düşündüğün kadar çok şey bilmiyor olabilirsin! Yerine, daha cömert ol. Tartışmalara başkalarını da kat ve onlara karşı yargılayıcı ve eleştirel olma.Gezegenlerin bugünkü enerjisi herkesin duygularını her zamankinden fazla tetikleyecek, dolayısıyla evden çıkmadan önce zırhınızı kuşanmayı ihmal etmeyin. Otoyollarda kornaya basıp küfreden sürücülere rastlayacaksınız ve gideceğiniz yere vardığınızda arkadaşlarınızın aklı yerinde olmayacak. Başkalarının çatışmalarından uzak kalmaya çalışın ve gereksiz duygusal yükselişlerden kaçınabilmek için kendi yüzleşmelerinizi de başka bir güne saklayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir rol model gibi davranmak için ideal bir gün. Ailenizden biri -çocuğunuz ya da yeğeniniz olabilir- sizi örnek alıyor olabilir. Hatta bu size tapan ufak kuzeniniz bile olabilir. Diğer insanlar üzerindeki etkinize dikkat edin. Bugün birini olumlu bir şekilde yönlendirebilirsiniz. Bir akıl hocası ya da yaşam koçu gibi davranabilir, birinin yeni yetenekler kazanmasına yardımcı olabilirsiniz.

17 Ağustos 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Venüs Terazi burcuna geçiyor. Gün içerisinde hayatınızda önemli konularda bitişler veya başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Yeni bir sayfa açmanız için eski bir durumu bitirmeniz gerekebilir. Yasal süreçler gündeme gelebilir.

17 Ağustos 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanınla ilgili değişiklikler bugün gündeminde. Ufak dokunuşlarla hayatını renklendirmek isteyebilirsin. Kendisini güçlü hissettiği burçta hareket eden Venüs, eğer çalışan bir Başak burcuysan,yerinde terfi haberlerini işaret edebilir. Son günlerde çevrenle paylaşımların artarken, aranızdaki uyumun da arttığını hissedeceksin.

17 Ağustos 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sinirlerinize hakim olamıyorsunuz. Güdüsel davranışlar yerine sağduyuyu tercih etmelisiniz. Sağduyulu olduğunuz sürece olaylarda söz hakkı sahibi olabilir ve konu hakkında fikirleriniz dinlenebilir.

17 Ağustos 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Eskilere ait konular gündeminizi etkileyebilir. Dağınık olacağınız zamanlar söz konusu. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanız ile ilgilenmeniz gerekebilir. Mesleki konularda işleri tamamlamak için büyük bir özveriyle çalışacaksınız. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

17 Ağustos 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde emeklerinizin karşılığını aldığınızı hissedebileceksiniz. Bu da sizde adalet güveni geliştirmenize vesile olabilir.

17 Ağustos 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

17 Ağustos 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun bir süredir hayalini kurduğunuz bir şeye ulaşabilirsiniz. Mutluluğunuzu kutlamak ve paylaşmak için yapacağınız bir yardım birçok açıdan iyilik getirebilir. Aşk hayatınızda romantizmin size sunacağı şeyler günün güzelliğini katmerlendirecektir. Maddi durumunuzu korumak için paranızı daha iyi yönetmeniz gerekiyor.

17 Ağustos 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Taviz vermek istemediğiniz konular, sizin için daha sonra önemli olacaktır. Bugünlerde yolları kapsayan bazı detaylar sizi meşgul edecektir. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz, dikkat...

17 Ağustos 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

17 Ağustos 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınız ve aile bireyleriniz ile birlikte rahatlatıcı bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde başarılarınızı kıskanan bazı insanlar olduğu için dikkatli olmanızda fayda var. Gün boyunca kendinizi harika hissedeceksiniz.

17 Ağustos 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güveniniz oldukça fazla. Kişisel başarınız; mesleğinizle ilgili yoğun araştırmalarınız, beraberinde gelişentatmini ile beraber netleşiyor. Bugün, arkadaş çevrenizde oluşturduğunuz güçlü bağların güvencesini hissedeceksiniz.

17 Ağustos 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 42' 39" R
Ay
Balık
27° 45' 43"
Merkür
Koç
19° 14' 27"
Venüs
Boğa
06° 26' 28"
Mars
Koç
03° 07' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 26"
Satürn
Balık
16° 57' 15"
Uranüs
Boğa
22° 36' 02"
Neptün
Balık
29° 02' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 19"
Lilith
Başak
23° 49' 39"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>