Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geçmiş Anılar Gözünde Canlanıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugünün gezegen haritası, insanların mevcut durumu sıkıntıya sokan herhangi bir şeye başlamaktan çekindiklerini söylüyor. Bu durum, şu anda profesyonel hayatınızda geçerli. Ancak, daha fazla sorumluluk almaya cesaret etmelisiniz. Durumlar yalnızca korkudan bahsediyor fakat başarıya ulaşmada yetersiz kalıyor. “Korkulacak tek şey korkunun ta kendisidir". Bu sözü hayatınızda benimsemelisiniz.

En güçlü yeteneklerinizden biri, diğer insanlara liderlik etme yeteneğiniz. Geçmişe bakarsanız, şu anki durumunuzla arasında gerçek bir fark yarattığınızı göreceksiniz. Şu anda işyerinde pozisyonunuzu korumakta zorlanıyor gibi hissedebilirsiniz. Diğerleri, fikirlerinizi önemli ve geçerli olduğunu anlayamayabilir. Cesaretinizi kırmamaya çalışın! Biraz araştırma yapın, coşkunuzu yükseltin ve ne düşündüğünüzü doğrudan söyleyin.

Bugün kendinizi, özellikle görsel sanatlarla ilgili konularda sanatsal hissedebilirsiniz. Belki de tarihteki büyük ustalardan ilham alarak fazlasıyla engin fikirler üretebilirsiniz. Bir konsere veya tiyatroya gitmek ya da bir sanat galerisinde gezinmek için harika bir gün! Düşündüklerinizi not etmeye çalışın çünkü sonrasında hatırlamak isteyeceksiniz. İyi eğlenceler!

Bugün enerjini ve vaktini genç insanlara ayırmak isteyeceksin. Merhametli ve oyuncul bir modda olacaksın, öyleyse çocuklarına bunu yansıt. Onlarla oyunlar oynayabilirsin. Eğer bir ebeveyn değilsen, yeğenlerini eve davet edebilirsin. Akrabalarının bir mola vermesini sağla ve birkaç saat de olsa onların çocuklarıyla ilgilen. Hayalperest ve ilgini yansıtabiliyor olman seni keyiflendirecek.Belki de her gün yaptığınız gibi bu sefer kendinize ket vurmamalı ve hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Herhangi bir seçim yapma gereğinin ortadan kalktığını hayal edebilirsiniz mesela. Ya da günlük işlerden başınızı kaldırıp kendinize bir tatil hediye edebilirsiniz. Bu kesinlikle çok iyi gelirdi. Ve kim bilir belki hayallerinizdeki şeylerin bazılarını mucizevi şekilde gerçeğe dönüştürürsünüz...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dengenin bozulduğu üç haftalık bir periyoddan çıktın. Kendinden ödün vermeden kültürel yaşamın bir parçası olmanın ve toplum içinde bir yer talep etmenin zorluklarından birkaç kez bahsetmiştik. Başarıya ulaştın mı? İşte şimdi atlattığın bu periyodun bir değerlendirmesini yapmanın tam zamanı. Kendinle yüzleş ve dürüst değerlendirmeler yap.

22 Ağustos 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında planlarınız aniden değişebilir. Kaza ve aksaklıklara açık enerjiler hakim olacak. Bazıarkadaşlarınızla zıtlaşma, anlaşmazlık veya fikir ayrılıkları ortaya çıkabilir. Dolunay yaklaşırken fark etmediklerinizi fark ediyorsunuz.

22 Ağustos 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ev işlerine ayırdığın sürenin yoğunluğu seni şikayetçi birisi haline getirebilir. Çocukları olan bir Başak burcuysan, bugününü özellikle onlara ayırmak isteyeceksin. Çocuklarınla geçirdiğin vakit seni çocukluğuna döndürebilir, geçmiş anılar gözünde canlanabilir. Bugün hava burcunda meydana gelecek Dolunay, yakın hissettiğin kişilerle olan paylaşımlarının artabileceğini işaret ediyor.

22 Ağustos 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel ihtiyaçlarınızı sağlamak adına günlük rutin işlerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Bugün gizlilik içeren konulara yer verebilirsiniz. Şüphelendiğiniz şeyleri araştırmak için uygun bir gündesiniz ama bulduklarınızı konuşmak için çok doğru bir zaman olduğunu söyleyemeyiz.

22 Ağustos 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dolunay var. Hafta sonu olmasına karşın bugün yapacağınız çok şey olabilir. Gününüzü iyi planlamaya ve değerlendirmeye bakmalısınız.

22 Ağustos 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle alakalı başarılı ve keyifli bir döneme girebilirsiniz. Yüksek enerjiniz beraberinde oldukça keyifli bir çalışma ortamı getirebilir.

22 Ağustos 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak yoğun sevgi ve merhamet hissederken, bugün kendinizden güçsüz durumda olan kişi ve hayvanlara yardım edebilir, size verileni siz de başkaları ile paylaşarak ruhunuzu doyuma ulaştırabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı bastırmadan ve saklamadan her ne hissediyorsanız muhatapları ile sakince paylaşmayı tercih etmelisiniz.

22 Ağustos 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha sağlıklı bir vücut ve zihin için yararlı alışkanlıklarla günlük bir rutin oluşturmanız gerekiyor. Dalgınlıkla yaptığınız bir hata zaman veya parasal olarak size pahalıya mal olabilir. Ailenizle yaptığınız bir gezi güzel anılar kazandırabilir.

22 Ağustos 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize taviz vermek isteyecek ve öz benliğinizi besleyecek çalışmalar yapacaksınız. Endişelerden uzak yaşama tarzınızı benimsemek isteyeceksiniz. Birlikte çalışacağınız kişilerin size yaklaşımlarını önemsemelisiniz.

22 Ağustos 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

22 Ağustos 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için zorlamayın ve her şeyi akışına bırakın. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız, ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Çevrenizdeki insanlara yardım etmekten keyif alıyorsunuz.

22 Ağustos 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdeallerinizi gerçekleştirme konusunda araştırmacı yönlerinizi devreye sokmalısınız. Cömert tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi hemen etki altına alacaksınız. Bugün kendinizden çok emin bir şekilde davranıyorsunuz. Yönetici yönünüz ağır basıyor.

22 Ağustos 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 57" R
Ay
Yay
09° 17' 15"
Merkür
Koç
16° 02' 50"
Venüs
Koç
26° 41' 51"
Mars
Balık
27° 01' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 41"
Satürn
Balık
16° 15' 41"
Uranüs
Boğa
22° 08' 55"
Neptün
Balık
28° 48' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 37"
Lilith
Başak
22° 57' 01"
True Node
Koç
15° 31' 04"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:12

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>