Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Gündemin Yoğun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Kişisel istekleriniz konusunda netleşmelisiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, özel biriyle tanışmak için kedinize daha çok güveneceksiniz. Bir organizasyon veya bir atölyeye katılmaya karar verebilirsiniz. Bu sosyal ortamda, kafanızın uyuştuğu insanlarla bağlantı kurabilir veya şu anki ilişkinizi geliştirmeye hazır olduğunuzu görebilirsiniz. Sevgilinize bir hediye verin ve ona ne kadar değer verdiğinizi gösterin.

Bugün bir şekilde geçmişin yükünden kurtulabilirsiniz. Bir zamanlar sizinle çalışmış birarkadaşınıza rastlayabilirsiniz. Onunla sohbet etmeye zaman ayırın ve görüşmediğiniz dönemde neler olduğunu birbirinizle paylaşın. Birbirinize bir şekilde yardımınız dokunabilir, dolayısıyla bu tevafuk anından faydalanın. Bugün geçmişteki bir ilişkiniz hakkında da düşünebilirsiniz. Bu kişiyle ilgili haberler alabilir ya da direkt onunla iletişime geçebilirsiniz.

Yıldız haritası bugün finansal anlamda size talih kuşu konacağını gösteriyor. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Yapmayı planladıklarını listeye dök. Çünkü bugünün dikkat dağıtma etkisi çok yüksek. Liste yardımıyla daha kolay hareket eder; yapman gerekenleri düzenler ve unutkanlık yaşamazsın. Eğer bugün izinliysen ya da kendine izin veriyorsan, günü dinlenerek geçir. Ciddi konsantrasyon gerektiren işlerle uğraşacaksan, bu işlere gerekenden biraz daha fazla süre ayır.Biri havalandırmayı açtı ve kağıtlar dört bir yana uçuştu. Hayatınızın temposu yükseliyor ve bir şeyleri kontrol altında tutmak için çabalıyorsunuz. Bugün çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde kalın çünkü bu durumu kurtarmanıza yardımcı olacak. Odanın muhtelif yerlerine dağılmış önemli belgeleri toplamak için çevrenizdekilerden yardım isteyebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini takip edin ki kontrolü kaybetmeyesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile yaşamınızla ilgili sıkıntı ve endişeler bugün odaklanmanıza engel olabilir. Aile üyelerinden birisiyle bir tartışma yaşamış olabilirsiniz ve bu durum kafanızı kurcalıyor olabilir. Bununla baş etmenizin en iyi yolu uzaklaşmak ve sakinleşmek için kendinize ve diğer herkese biraz zaman vermek olacak. Daha sonra eve döndüğünüzde fırtınanın tamamen dindiğini görmeniz muhtemel.

20 Ağustos 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.48'e kadar Ay Boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar yarım kalan işlerinizi tamamlaya çalışın. Bu saatten sonra isegörüşmeleri, toplantılar ve çalışanlarla ilgili düzenlemeler ile meşgul olabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin.

20 Ağustos 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son mesai gününe, kendine güzel bir kahvaltı hazırlayarak güne zinde başlıyorsun. Bugün çok sayıdagerçekleştirmen gerekiyor. Sabah saatlerinde insanlarla kurduğun iletişimde problemler yaşayabilirsin. Çünkü Ay, boşlukta hareket edecek. Evli bir Başak burcuysan, eşine vereceğin müjdeli haberler, ikinizi de sevinç içerisine sokabilir.

20 Ağustos 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Paylaştığınız sırlarınız güvendiğiniz kişiler tarafından ortaya dökülebilir. Yaşadığınız üzüntünün boyutu büyük olsada kime güvenip güvenmeyeceğinizi bir kere daha anlayabilir ve kendinizi korumak için sınırlarınızı yeniden belirleyebilirsiniz.

20 Ağustos 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı ısrarcı davranmamanızda fayda var. Üstlerinizle ilişkinize önem vermeniz gerekebilir. Bugün işlerinizle ilgili alternatif planlar oluşturabilirsiniz. Başarı için çok çalışacağınız zamanlar içindesiniz. İşten gelecek paralar söz konusu olabilir.

20 Ağustos 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça yaratıcı fikirlerle dolu olabilirsiniz ya da üretim konusunda hevesli olabilirsiniz. Özellikle aile içerisinde sevildiğinizi görmek sizi mutlu edebilir.

20 Ağustos 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

20 Ağustos 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi hayatınızdaki bazı değişimlere hızlıca ayak uydurmanız işleri yoluna koyarken, yakınlarımızdan birinin başarısı herkesi bir kutlamada buluşturabilir. Partnerinizle keyfi bir seyahat oldukça güzel zamanlar yaşatabilir.

20 Ağustos 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşınıza çıkan kişilerin akıl ve zekasından da etkileneceksiniz. Yakın çevrenizde bazı arkadaşlarınızla yeni bir yapılanma içine gireceksiniz. Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayacağınız bir gün içindesiniz.

20 Ağustos 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

20 Ağustos 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte romantik bir akşam yemeğine çıkmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda bazı değişiklikler yapmayı düşünüyorsunuz. Aile bireylerinize ve kendinize daha fazla zaman ayırmaya çalışmalısınız.

20 Ağustos 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün dostlarınızla bir arada olacaksınız. Bazılarınız uçarı davranacak ve çapkınlık yapmak isteyecek. Cazibeniz sayesinde ilginç ve hoş kişiler yaşamınıza girebilir. Karşı cinsin ilgisini çekeceğiniz bir gün. Zevklere aşırı düşkünlük ortaya çıkacaktır.

20 Ağustos 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 10" R
Ay
Akrep
21° 25' 08" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 56' 59"
Mars
Balık
25° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 07' 48"
Uranüs
Boğa
22° 04' 08"
Neptün
Balık
28° 45' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 45"
Lilith
Başak
22° 47' 35"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>