Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yolundan Dönmüyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Hayattaki diğer sorumluluklarınız sizi gün boyunca sevdiklerinizden uzak tutabilir. Bu gece için planlarınız varsa (veya yoksa bile) bunu oldukça iç karartıcı bulabilirsiniz. Sevgiliniz nerede? Siz deli gibi çalışırken o alemlere akıp eğleniyor mu? Böyle düşüncelerle kendinize işkence etmeyin.

Yaratıcı doğanız bugün müthiş bir zirvede, ve içinizdeki sanatçının ortaya çıkıp oynamak istediğini fark edeceksiniz. Sizi mutlu eden fantezi dünyanızda kendinizi şımartın. Gerçeklerden kaçıp hayal dünyasına saklanmak, yaptığınız tüm zor işleri dengelemek için bugün gerekli bir unsur olabilir. Kullanabileceğiniz her türlü yolla kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edin.

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Hedefler koymak için güzel bir gün.Yeterli isteği ve kararlılığı olan biri için sınır diye bir şey yok; ki senin rezervlerin maksimum seviyeye oldukça yakın! Tüm hedeflerini bir günde gerçekleştirmek elbette zor, ama ulaşmak istediğin hedefleri öncelik sırasına göre dizip izlemen gereken adımları belirleyebilirsin. Bu listeyi enerji seviyene göre eyleme geçmek için kullanabilirsin.Dengenin bozulduğu üç haftalık bir periyoddan çıktın. Kendinden ödün vermeden kültürel yaşamın bir parçası olmanın ve toplum içinde bir yer talep etmenin zorluklarından birkaç kez bahsetmiştik. Başarıya ulaştın mı? İşte şimdi atlattığın bu periyodun bir değerlendirmesini yapmanın tam zamanı. Kendinle yüzleş ve dürüst değerlendirmeler yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biri havalandırmayı açtı ve kağıtlar dört bir yana uçuştu. Hayatınızın temposu yükseliyor ve bir şeyleri kontrol altında tutmak için çabalıyorsunuz. Bugün çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde kalın çünkü bu durumu kurtarmanıza yardımcı olacak. Odanın muhtelif yerlerine dağılmış önemli belgeleri toplamak için çevrenizdekilerden yardım isteyebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini takip edin ki kontrolü kaybetmeyesiniz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında planlarınız aniden değişebilir. Kaza ve aksaklıklara açık enerjiler hakim olacak. Bazıarkadaşlarınızla zıtlaşma, anlaşmazlık veya fikir ayrılıkları ortaya çıkabilir. Dolunay yaklaşırken fark etmediklerinizi fark ediyorsunuz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğini güvence altına almak istiyorsun. Yorgunluğunun artması, seni yolundan döndürmeyecek. Üzerine aldığın her işi hakkıyla yerine getirmen,yerinde dikkatleri üzerine çekmeni sağlıyor. Aile ve yakın çevrenle diyaloglarının oldukça sağlam olduğu bir gün geçirebilirsin. Taşınmak için uzun süredir yaptığın araştırmalar neticesinde, ilk adımı bugün atabilirsin.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özgürlük ihtiyacınız fazla olabilir. Günü yalnızlıkla baş başa kalarak bitirmek isteyebilirsiniz. İçsel olarak yaptığınız konuşmalarda kendinize karşı dürüst olmalı ve kendinize çok yüklenmemelisiniz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün işler ve meşguliyetler gündeme gelebilir. Daha kararlı davranarak verimli sonuçlar da elde edebilirsiniz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişten gelen krizleri biraz zorlanarak da olsa çözmeye istekli olabilirsiniz. Partnerinize veremediğiniz güven ilişki içerisinde problemlere yol açabilir.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda beklediğinizden fazla bir rekabet ortamıyla karşılaşabilirsiniz. Vaktiniz varken sizi ön plana çıkarabilecek her konuda kendinizi geliştirmeye çalışın. İstediğiniz büyük harcama veya yatırımları bir süre daha ertelemeniz gerekebilir.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Gireceğiniz ortamlara dikkat etmelisiniz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna başlarken evinizi organize etmeye, bazı düzenlemeler ve değişiklikler yapmaya vakit ayırabilirsiniz. Ufak tefek tadilatlar olabilir. Yapılacak işler listenizi gözden geçirebilirsiniz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizde iddiacı davranarak, arkadaşlarınız arasında fevri davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Siz kendinizi anlatırken, yanlış bir yol seçiyorsunuz. Bencillikle suçlanmaktan çekinmemeli ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz. Tavırlarınızda yumuşama göstermelisiniz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 26' 12" R
Ay
Yay
01° 31' 00"
Merkür
Koç
15° 59' 55"
Venüs
Koç
25° 56' 33"
Mars
Balık
26° 33' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 10"
Satürn
Balık
16° 12' 17"
Uranüs
Boğa
22° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 46' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 31"
Lilith
Başak
22° 52' 57"
True Node
Koç
15° 33' 04"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>