Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kararlarını Kendin Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2021, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün kişisel hayatınıza bir şeyleri çözmek için istekli olabilirsiniz. Belki de sevdiklerinizle birlikte yapmanız gereken bir tartışma ya da birlikte planlamanız gereken bir etkinlik vardır. Bir gelecek oluşturmak ve birbirinize olan bağlılığınızı güçlendirmek için iyi bir gün. Sevgiliniz ilişkinizde bir sonraki adımı atmaya hazır olabilir ve bugün bu konuda beyin fırtınası yapmak için iyi bir gün olabilir.

Bazen kendi üstünüze fazla gidiyorsunuz. Gerçekten sadece rahatlamak istediğinizde bile yapmanız gereken işler için endişeleniyorsunuz. Bugünden çıkaracağınız ders nasıl eğleneceğinizi öğrenmek olsun! Kendinize kaçış izni verin. Genellikle kendinizden esirgediğiniz şeylerle kendinizi şımartın. Çikolatanın büyük bölümünü alın. Gidin ve harika bir film izleyin. İlginç bir arkadaşınızı ziyaret edin.

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Güne hakim enerjiyle başa çıkabilmek için bazı zihinsel düzenlemeler yapman gerekecek. En iyi strateji ise enerjiye uyum sağlamak ve hayatına ne tarz bir denge getireceğini görmek olur. Hislerine sadık kal, kelimelerini önemse. Gerçekten söylemek istemediğin şeyleri, öylesine söylemiş olmak için söyleme. Bütün etkileşimlerinde dürüst ve samimi ol.Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızın hareketleri kafa karıştırıcı olabilir. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüğü şeyler sizin için önemli bu yüzden dışarı çıkıp neler olup bittiğini sormaktan çekinebilirsiniz. Korkmayın. Tüm işaretlerin gösterdiği şey şu: İnsanların verdiği mesajları yanlış algılıyorsunuz ve onlar her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Şu an bu konuda rahat hissetmiyorsanız, yarına kadar bekleyin. O zamana kadar her şey sizin için daha net olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, savaş baltalarını gömmek için harika bir gün. Şu an stresli hissedebilirsiniz çünkü biriyle aranızı düzeltmeniz gerekiyor. Sizi huzursuz eden bazı eski anlaşmazlıklar olabilir. İkinizin de mükemmel olmadığını kabul etmekte bir beis yok. Birbirinizi suçlamak yerine geleceğe odaklanmanın vakti geldi. Siz de uyumlu bir şekilde ilerlemek istemez misiniz?

24 Ağustos 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.12'den itibaren Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar ilişkilerinizde duygular derinleşebilir ve daha yoğun, daha güçlü hisler içerisinde olabilirsiniz. Öğleden sonra son dakika planları yapabilir ve daha anlık hareket edebilirsiniz.

24 Ağustos 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşına gelecek fırsatları değerlendirmelisin. Eğer çalışan bir Başak burcuysan, mevcut işinden daha iyi birteklifi kapını çalabilir. Seçimlerine başkaları değil, sen karar vermelisin. Akşam saatleri için arkadaşlarınla bir araya gelme planları yapabilirsin. Boş vakitlerinde hobilerine daha fazla vakit ayırmak, kendini iyi hissetmeni sağlayabilir.

24 Ağustos 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde iletişiminiz eleştirel olacaktır. Herkes mükemmel olmak zorunda değil. Bizi biz yapan farklılıklarımız! İnsanları belli bir forma sokmak yerini onları olduğu gibi sevin, böylece daha huzurlu olacaksınız.

24 Ağustos 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar olabilir. Karşınızdakini daha iyi dinlemeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylarla uğraşabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde sabırlı olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde net göremediğiniz olaylar kafanızı karıştırabilir.

24 Ağustos 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda aradığınız güven ihtiyacına tezat olarak gösterdiğiniz ilgisizlik partnerinize göndereceğiniz karmaşık sinyallere işaret edebilir.

24 Ağustos 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık konuları gündeminizde. Yöneticiniz Merkür’ün desteği altındasınız. Krizi iyi yönetirseniz gökyüzünün ilişkileri güçlendirici enerjisinden yararlanabilirsiniz.

24 Ağustos 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi duygusal olarak güvende hissetmeniz için öncelikle maddi açıdan kendinizi garanti etmeniz gerekiyor. Aşk hayatınıza beklediğiniz hareketliliğin gerçekleşmesi istediğinizden daha uzun sürecek olsa da buna değecek.

24 Ağustos 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Israrcı ve aceleci olmamalısınız.

24 Ağustos 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. Özellikle cinsel sorunlar olabilir.

24 Ağustos 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni partner adaylarıyla tanışacaksınız ve kafanız karışacak. Finansal olarak iyi bir durumdasınız ve geleceğiniz için birikim yapmaya başladınız. Egzersiz, zihninizi ve bedeninizi formda tutacaktır.

24 Ağustos 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güvenli ve huzurlu bir yaşam hayali kuruyorsunuz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, etrafınızdan takdir görecek. Bugün, yeniolanakları konusunda görüşmeler yapabilirsiniz.

24 Ağustos 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 56' 58" R
Ay
Başak
23° 12' 18"
Merkür
Koç
17° 00' 34"
Venüs
Koç
18° 59' 57"
Mars
Balık
22° 12' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 40' 08"
Uranüs
Boğa
21° 48' 00"
Neptün
Balık
28° 35' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 05' 59"
Lilith
Başak
22° 15' 28"
True Node
Koç
15° 38' 07"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>