Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Mücadelecisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aileniz bugün etrafınızda toplanıyor olabilir ve onlarla bağlantı kurmaktan zevk alıyorsunuz. Hayatınızda sizi seven bir sürü insan var ve şükretmek için güzel bir gün. Yiğenleriniz veya kuzenleriniz ilgi istiyor olabilir. Çok uzaklarda yaşıyorlarsa ailenizle bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Sevgiliniz sizinle konuşarak ve temas kurarak samimi zaman geçirmekten keyif alacak.

Bugün belirli sınırlar içinde iletişim kurmaya odaklanmanız gerekebilir. Bir rapor üzerinde çalışıyorsanız, başkalarının size verdiği bir format kullanmanız gerekebilir. Bir konuşma hazırlamanız gerekiyorsa, belirli bir taslağa sadık kalmanız istenebilir. Spontane ve orijinal olmayı tercih ettiğiniz için bu kısıtlamaları takdir etmeyebilirsiniz. Fakat bugün yapılması gereken yolla yapmanız gerekecek.

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

Eğer yaşam tarzın diğer insanlarınkine kıyasla dikkate değer bir farklılık sergiliyorsa, yaşayabileceğin utanç hissine direnmelisin. Unutma ki bazı sebepler doğrultusunda sen bu hayatı seçtin. Eğer bir değişim istiyorsan bile; kötü, utangaç veya küçük düşmüş hissetmene gerek yok. Herkes kendi yolunu çizer ve bu yol normlara uysa da uymasa da hiçbir sorun teşkil etmez.Bugün tek yapmak istediğin şey konuşmak. Her şey hakkında bir fikrin var gibi duruyor ve bir kez başladın mı, durmak kolay olmayacak. Kendini frenlemek için elinden geleni yap ki çene çalmaya kendini kaptırıp sorumluluklarını aksatma. İyi haber şu ki, bu dönemde kendini diğerlerine açman ve ifade etmen olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şansınız bugün iyi, hayatınızda yakınlarınızdan yardım ve destek alacaksınız. Bu kişi senin gerçek annen, bir ofis annesi ya da anne gibi sevecen bir insan olabilir. Her yerin bir ofis annesi var, değil mi? Bu kişiden size tavsiye veya yardım istemek konusunda utangaç olmayın, çünkü size yardım edebilecek. Sorduğun için memnun olacaksın.

27 Ağustos 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalarınız artabilir. Kendi işleriniz ve sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gün. Spor ve beslenme ile ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Dış görüntünüzle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

27 Ağustos 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerinin gerçekleşmeye başladığını hissetmen, seni daha da mücadeleci birisi haline getirecek. Bu sayede işlerini daha bir şevkle yapacaksın. İlişkisi yeni bitmiş bir Başak burcuysan, eski sevgilin seninle iletişime geçmek isteyebilir. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Başak burcuysan, her detayda söz almaya çalışan kişiler, stresini artırabilir.

27 Ağustos 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi başarısız olarak görüyorsunuz. Günün eleştirisini kendinize yöneltirken, aşırıya kaçan düşüncelerle kendinize haksızlık yapmamalısınız. Her yaptığınız başarı ile sonuçlanacak diye bir şey yok. Bu kadar kendinize yüklenmeyin.

27 Ağustos 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için adım atabilirsiniz. Bazı olayların bütünü görmek daha kolay olabilir. Başkalarının katılımla hayallerinizi daha rahat gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde yaşanacak değişiklikler keyfinizi kaçırmasın.

27 Ağustos 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski-yeni dengesini iyi kurmanız gerekmekte. Bugün paylaşılamadığınızı hissedebilir, bu hoşunuza gitmesiyle beraber aynı zamanda sizi bunaltabilir.

27 Ağustos 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

27 Ağustos 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Profesyonel hayatınızda öne geçmek için çaba harcarken, dostlarınızı ve ailenizi kırmamaya çalışın. Hayatta en çok neye önem veriyorsanız en çok ona zaman ayırmalısınız. Aşk hayatınız bu koşuşturmada geride kalabilir.

27 Ağustos 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayların duygusal boyutundan çok, mantıksal yönünü düşüneceğiniz bir gün içindesiniz. Mars, kişisel özgürlüğünüzü, sosyal ilişkilerinizle uyumlu bir şekilde kullanacağınız bir ortamı hazırlıyor. Olaylar hızla gelişiyor.

27 Ağustos 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

27 Ağustos 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gündeminizden uzaklaşmak isteyebilir, uzak bir yere seyahat planlayabilirsiniz. Eğer gidemiyorsanız biraz ortam değiştirmek de iyi gelecektir. Yurt dışı bağlantılı birgündeminize gelebilir.

27 Ağustos 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı işlerinizi ertelemekle çok şey kaybedebilirsiniz. Bugün, işyerinizde sizi bekleyen yoğun bir çalışma temposu var. Partnerinizin düşüncelerini doğrudan ifade etmesi, olumsuz bir şekilde karşı çıkmanıza neden olabiliyor. Onu dinlemeye çalışmalısınız.

27 Ağustos 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 06' 19" R
Ay
Yay
10° 14' 41"
Merkür
Koç
16° 03' 18"
Venüs
Koç
26° 47' 24"
Mars
Balık
27° 05' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 44"
Satürn
Balık
16° 16' 05"
Uranüs
Boğa
22° 09' 11"
Neptün
Balık
28° 48' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 53"
Lilith
Başak
22° 57' 31"
True Node
Koç
15° 30' 49"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>