Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaycısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Güçlü liderlik yetenekleriniz var ve bugün onlar ön planda olabilir. Başka bir kişi bir projeyi tamamlamaya veya ekibi organize etme konusunda size güvenebilir. Doğuştan gelen mentörlük ve öğretmenlik yeteneğiniz ortaya çıkacak. Onlara yardımcı oldukça parlayacaksınız ve çabalarınız takdir edilecek. Gece ise, sevgilinizle özel bir akşam planlayın.

Bugün havadaki inanılmaz gerginliği herkesten daha fazla hissediyorsunuz. Bu fikirler dile getirilsin ya da getirilmesin, bazı fikir ayrılıkları sebebiyle önünüzde öfke patlamaları gerçekleşebilir. Konuyla ilgili net bir duruşa sahip olmamanız, insanları öfkelendirecek. Huzursuzluğunuzun şu anda aceleyle karar vermenize neden olmasına izin vermeyin.

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

Duygularının üstesinden gelemeyeceğin bir gün olacağa benziyor. Her zamankinden daha kararsız ve uçarısın. Fakat bunun aslında senin yararına olacağını bil. Mağarandan çık ve dışarıda derin bir nefes al. Neşeli bir tavır, el attığın her ne olursa olsun ilerleme kaydetmen için hayati önem taşıyor. Yanıtlarını ise, başkalarıyla gerçekleştirdiğin diyaloglarda aramaya çalış.Tutumunuzu bir az esnetmenizin zamanı geldi. Pek çok şey değişiyor ve siz de onlarla birlikte değişmediğiniz takdirde bir çamur birikintisi içinde arkada kalırsınız. Çevrenizdeki iniş çıkışların farkında, dış dünyaya uyum sağlamanıza yardımcı olacak iç düzenlemeleri yapmaya hazırlıklı olun. Değişim fikri sizi korkutmasın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın…

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında yapılacak işlerinizi tamamlamak ve rahatlamak isteyebilirsiniz. Sağlığınız ve beslenmenizle ilgili özenli olmanız gerektiği gibi yemeklerde aşırıya kaçmaya karşı dikkat edin. Kilo alımına daha açık bir gündesiniz. Öğleden sonra aklınızdan geçenler önünüze gelebilir. Sözlerinizin enerjisi güçleniyor.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanınla ilgili konulara daha fazla detaycı yaklaşıyorsun. Evdeki eksiklikleri daha fazla fark edecek ve bu eksikleri gidermeye çalışacaksın. Birikimini değerlendirmek için uygun zamanı bekliyorsun. Haberleşme gezegeni Merkür, hava burunda hareket etmeye başlıyor. Maddi konular gündeminde daha fazla yer almaya başlayabilir.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yeni bir dönemi başlatma kararı alıyorsunuz. Hayatınızı ve sizi geliştiren insanlarla bir arada olmanın sizde bıraktığı etki pusulanız olabilir. Motivasyonunuz yükseliyor.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yaşamınızda hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle iletişim halinde olabilir, ticari görüşmeler yapabilirsiniz. Annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Seçimlerinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Akşama doğru zihiniz daha akıcı, duygularınız daha net olacaktır.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok fazla kariyer planlamalarına ve desteğe maruz kalabilirsiniz. Böyle bir süreç içerisinde hangisinin kalbinizden geldiğini ayırt etmekte zorlanabilirsiniz.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlar sizi yanlış yola çekiştiriyor olabilir ve içinizde bir türlü durulmayan bir sürü çatışma yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Kendi duygularınızın sizin üzerinizde oyunlar oynadığını ve zihninizin bir ruh halinden diğerine koştuğunu görebilirsiniz. Kendinizi her şeyi anlama gereksiniminden kurtarmaya çalışın; zira çok büyük ihtimalle anlamayacaksınız.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizden yaşça büyük insanlar tavsiye ve nasihatler alabilirsiniz. Eğer ön yargılarınızdan sıyrılabilirseniz duyduklarınızın bir kısmı gerçekten işe yarar ve uygulanabilir şeyler olabilir. Bir hayat arkadaşı arayışında bazı yanlış yollara sapabilirsiniz.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Yaşamınızın en hareketli ve hızlı günlerini yaşayacağınızı bilmelisiniz.. Girdiğiniz topluluklarda ön planda olmanın zevkini yaşayacaksınız.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza güçlü insanlar çıkarken, mücadele duygularınızı daha yoğun hissedebilirsiniz. Para, yatırım, ortak alım satım ve kazançlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Özellikle akşam saatlerinde sakin kalmaya özen göstermeniz gerekebilir.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün içinde yakın çevreniz ve ilişkilerinizdeki iletişim alanında yeni kararlar alabilir, düşüncelerinizi daha keskin ve kurallı haliyle aktarabilirsiniz. Yeni bağlantılar kurmak ve ilişkilerdeki olası problemlerin üzerine gitmek için iyi bir zamanlama da olmadığınız bugün enerjinizi yazı yazarak veya küçük geziler yaparak yükseltebilirsiniz.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde kırgınlıklar su yüzüne çıkabilir. Bu durum, arkadaşlık ilişkilerinizde daha seçici olmanıza yol açacak. Aşk hayatınızda bir takım değişiklikleri göze almaktan çekinmeyin. Olumlu gelişmeler sizi yönlendirecek. İş hayatınızda kararsızlıktan kurtulup iyimser beklentilere yönelmeniz yararınıza olacak. Haksızlığa tahammülünüz yok ama düşüncenizi belirtmek için cesaretiniz de yok. Zararlı çıkacağınız bir evraka imza atmayın. Para konularındaki mutsuzluğunuz, veriminizi etkileyebilir.

30 Ağustos 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 26' 11" R
Ay
Yay
14° 36' 12"
Merkür
Koç
16° 05' 50"
Venüs
Koç
27° 12' 33"
Mars
Balık
27° 21' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 28"
Satürn
Balık
16° 17' 57"
Uranüs
Boğa
22° 10' 20"
Neptün
Balık
28° 48' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 03"
Lilith
Başak
22° 59' 47"
True Node
Koç
15° 29' 40"
Son Güncelleme : 27/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>