Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Ödüllendiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Küçük aile sorunları sizi bugün kasvetli bir ruh hali içine sokabilir. Ailenizden biri uzakta olabilir ya da evinizdekiler arasında ufak tefek kavgalar yaşanabilir. İnsanlar sizi bir yerlere davet etmek isteyebilir, ama gerçekten hiç sosyal hissetmiyor olabilirsin. Kendi projelerinize girişmek, bir başarı hissi uyandırabilir bu da sizi moralinizi bozan ruh halinden çıkarıp heyecanınızı artırabilir. Ne olursa olsun deneyin!

Diğer insanların onayı her zaman sizin için önemli olmuştur. Şu anda, biraz zaman kaybetmiş gibi hissediyorsunuz çünkü son zamanlarda sosyal çevrenizde birçok değişiklik oldu. Artık aynı kişilerle çalışmıyor olabilirsiniz veya aynı oda arkadaşlarına veya komşulara sahip olmayabilirsiniz, bu yüzden yeni arkadaşlıklar kurmanız gerekebilir. Şu anda biraz yalnız hissediyor olabilirsiniz, ama umutsuzluğa kapılmayın. Çok yakında yeni yüzlerle heyecan verici bağlantılar kuracaksınız.

Kafanızdaolması gerektiğinden daha fazla parasal sorunlar olabilir. Onları biraz fazla büyütüyor ve normalde olduğundan daha kötü görüyor olabilirsiniz. Bu nedenle, objektif olmak için özel bir çaba harcamanız mantıklı olabilir. Bir şeylere kestirme yoldan ulaşıp geçici ekonomik önlemler alma ihtiyacı duyabilirsiniz fakat şu anki durumunuz 1 veya 2 hafta içerisinde normale dönecek. Rahat olun!

Kendini meşgul tutacağın bir gün olacak. Kendini girişmek istediğin maceralar ve projeler hakkında düşünürken yakalarsan, adım atmadan önce mutlaka güvendiğin biriyle konuş. Günün enerjisi insanlarla partnerlikleri vurguluyor; özellikle de senden çok daha deneyimli ve uzman kişilerle. Böylece fikirler sana daha hazır sunulabilir. Düşüncelerini paylaş, fikirlerini ölç tart ve elinde neyin kaldığını gör.Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yol kenarındaki otostopçuyu arabana almak ilk bakışta fazlasıyla riskli görünebilir ama senin için zenginleştirici ve farklı bir deneyim de olabilir. Biinmeyen şeylere ve tanınmayan kişilere karşı duyulan korkuyu ifade eden “tehlikeli yabancı” mitini unut. Bilinmeyen üzerinden bir risk al bugün ve korkularının seni güzel deneyimlerden alıkoymasına izin verme.

29 Ağustos 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında yapılacak işlerinizi tamamlamak ve rahatlamak isteyebilirsiniz. Sağlığınız ve beslenmenizle ilgili özenli olmanız gerektiği gibi yemeklerde aşırıya kaçmaya karşı dikkat edin. Kilo alımına daha açık bir gündesiniz. Öğleden sonra aklınızdan geçenler önünüze gelebilir. Sözlerinizin enerjisi güçleniyor.

29 Ağustos 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne zinde başlamak adına spor yapabilirsin. Kendini ödüllendirmeyi biliyorsun. Bunun için de öğlen saatlerinde alışverişe çıkma planların olabilir. Gün içerisinde alım satım işleri ile ilgili yeni gelişmelerin haberini alabilirsin. Çocukları olan bir Başak burcuysan, onların eğitimleri başta olmak üzere, geleceklerine kadar her şeyi dert ettiğin bir gün geçirebilirsin.

29 Ağustos 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir gider dengenizi kontrol etmekte zorlanıyorsanız gereksiz harcamalarını durdurmalı ve birikim yapmayı düşünmelisiniz. Bütçeniz ölçüsünde yatırım yaparak hem kendinizi daha iyi hissedebilir hem de geleceğinize katkı sağlayabilirsiniz.

29 Ağustos 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz, ufuklarınızı genişletebileceğiniz bir gündesiniz. Yolculuklar, yeni insanlarla bir araya gelmek keyifli olacak.

29 Ağustos 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiler hususunda risk almaktan kaçmayacağınız bir gündesiniz. Bazı işle alakalı hesaplaşmalar gündeme gelebilir.

29 Ağustos 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşanacak gün tam da sana göre bir gün olacak. Elbette, gerçekliğinden ve zorluğundan kaçmaya meyilli olduğumuz günler var. Fakat diğer zamanlarda, örneğin bugün, o kadar hevesli olacaksınız ki çevrenizdekileri kolaylıkla dinleyeceksiniz ve hayatın ne kadar da ödüllendirici olduğunu göreceksiniz. İnsanlar sizinle vakit geçirmeyi sakinleştirici ve keyifli bulacak. Size bunun için teşekkür edebilirler.

29 Ağustos 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evrenin gizemlerine merak salabilir, altıncı hislerin ön plana çıktığı konularda kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Meditasyon veya terapi gibi iç huzurunuza yönelik yatırımları mümkün olduğu kadar ön plana alın. Herkes bir gün gider ama siz kendinizden gidemezsiniz.

29 Ağustos 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmadan, geçmişle ilgili konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Çevrenizle güç birliği içinde olacağınız yeni bir performans sizi bekliyor.

29 Ağustos 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

29 Ağustos 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızda çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma geçebilir. İş yerinizdeki tecrübeli arkadaşlarınızdan çalışmalarınız ile ilgili çok önemli ipuçları öğreneceksiniz. Bugün sevdiklerinizle vakit geçirmeyi deneyin.

29 Ağustos 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız. İş yerinde bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz. Kararlı olmanız ve ne istediğini bilmeniz kısa sürede kendini gösterecek. Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak. Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler. Onlarla diyalogunuzu ve ilişkinizi koparmamalısınız. Sevdiğiniz insanlara verdiğiniz maddi destek, bütçenizi biraz sarsıyor.

29 Ağustos 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 19' 57" R
Ay
Başak
15° 45' 01"
Merkür
Koç
17° 16' 55"
Venüs
Koç
18° 13' 11"
Mars
Balık
21° 42' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 37"
Satürn
Balık
15° 36' 25"
Uranüs
Boğa
21° 45' 55"
Neptün
Balık
28° 34' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 46"
Lilith
Başak
22° 11' 16"
True Node
Koç
15° 37' 20"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>