Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geri Dönüş Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2021, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Bütün gün ihmal edilmiş ve sevgisiz kalmış hissedebilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa, daha da kötü hissedebilirsiniz. Neşelenin, çünkü yüzünüzde bu kadar sıkıntılı ve dramatik bir ifade olursa, kimse size yanaşmak istemez. Yapmayı sevdiğiniz şeyleri yaparak kendinizi mutlu etmeye çalışın. Eğer yüzünüz gülerse, birilerini kendinize çekebilirsiniz.

Analitik bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir şeyleri ölçmek ve verileri düzenlemek isteyeceksiniz. Rakamlarla çalışırsan biriyseniz, gün boyunca rakamları kontrol edip, denklemleri hesaplarken kendinizi bulabilirsiniz. Veya çek defterinizi dengelemeye, kişisel bütçenizi düzenlemeye karar verebilirsiniz. Ayrıntılara daha fazla dikkat edersiniz ve her şeyin düzgün bir şekilde hesaplanmasını isteyeceksiniz. Sonuçlarınızı doğrulamak için hesap makinesini elinizin altında tutmak isteyebilirsiniz.

Bugün arkadaş çevrenizde bazı değişiklikler olabilir. Yeni yüzler görebilirsiniz ya da arkadaşlarınızdan bazıları farklı bir yere taşınabilir. Bu sizi biraz tuhaf hissettirebilir. Kendinizi geleceğinizle ilgili endişenenirken ve kişisel veya profesyonel seçimleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Ani karar vermeyin. Eğer şu anda olduğunuz yerde kalırsanız, yakında her şey kafanızda daha da netleşecek.

Şükretmen gereken çokça şey var. Sadece onları görmek için gözlerini açman lazım. Gündelik yaşamın karmaşası ve ayrıntıları içinde, açmaza sürüklenmeye yönelik bir eğilimin var; ve bu da çevrendeki mucizeleri ve güzellikleri görmeni engelleyebiliyor. Doğru, bazı zamanlar istediğini almakta ve aradığını bulmakta zorlanıyorsun. Ama inan ki, sen görsen de görmesen de güzellikler orada. Geçmişte yaşadığın zorluklar seni hala etkiliyor olabilir ve anı yaşamaktan alıkoyabilirler. Birkaç terapi veya meditasyon seansıyla bütün bu yükten kurtulabilirsin.Bugün hazırlıklarınızı tamamlayın ve işe koyulun. Ne yapmak istiyorsanız onu başarabileceğiniz bir hava var. Uğraştığınız şeyler hakkında ne kadar pratik olursanız o kadar başarılı olacaksınız. Tek seferde çözüme ulaşmaya çalışmak yerine her şeyi adım adım halledin. Unutmayın, asıl ödül yolun sonu değil yolculuğun kendisidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tutumunuzu bir az esnetmenizin zamanı geldi. Pek çok şey değişiyor ve siz de onlarla birlikte değişmediğiniz takdirde bir çamur birikintisi içinde arkada kalırsınız. Çevrenizdeki iniş çıkışların farkında, dış dünyaya uyum sağlamanıza yardımcı olacak iç düzenlemeleri yapmaya hazırlıklı olun. Değişim fikri sizi korkutmasın.

31 Ağustos 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünveya özel hayatınızda uzun vadeli etkileri olacak bitişler veya başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Yeni bir sayfa açmak için eski bir sayfayı kapatabilirsiniz. Kendinize güvenmeniz gerekirken attığınız adımların karma yaratacağını unutmayın.

31 Ağustos 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli ve olumlu tavırlarınla bütün işlerin üstesinden gelmeyi başarıyorsun. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, birkaç hafta önce yaptığın başvuruyla ilgili geri dönüş alabilirsin. Üzerindeki yersiz stresinin sebebi, yapmak için hevesli olduğun ama bir türlü gerçekleştiremediğin planların yüzünden olabilir. Yeni planlar ile kendini rahatlatmak isteyeceksin.

31 Ağustos 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgileriniz sizi olası bir soruna karşı önlem almaya itebilir. Sizden gizlenen bir şeyler olduğunu fark ettiğinizde sert yanıtlar vermek isteyebilirsiniz. Manipülasyona gelmek yerine kendiniz için en adil ve olumlu sonucu oluşturmaya çalışın.

31 Ağustos 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için büyük bir dayanıklılık göstereceksiniz. İlişkilerinizde engellendiğinizi hissetseniz de günün büyük kısmında iyimserlik söz konusu. İş hayatınızda yeni haberler alabilir, yeni seyahatler yapabilirsiniz. Çift durumlu olaylar için karar vermekte acele etmemelisiniz.

31 Ağustos 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara yaklaşımınızın içedönük olması ile beraber olayları olduğundan farklı yerlere götürüp yanlış anlayabilme ihtimaliniz de var.

31 Ağustos 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mitolojik öyküye göre, Prometheus tanrılardan ateşi çalıp ölümlülere verdiği için cezalandırılır. Bugün, özgrülükçü ruhunuz, görüşleriniz kışkırtıcı ve huzur bozucu bulunup eleştirilebilir. Dünyayı döndüren bu değişimi harekete geçirin. Pormetheus gibi siz de insanlığın yanındasınız.

31 Ağustos 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Canınızı sıkan bir engelle karşılaşmanız olası fakat çaresiz değilsiniz. Sorununuz hakkında açık konuşursanız daha önce benzeri şeyler yaşamış bir yakınınızın tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Eğer sizi ikna edici bir fikirle karşılaşırsanız eski planınızı takip etmekte ısrarcı olmayın.

31 Ağustos 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sistemi sevdiğiniz halde, bazen kurallarınızdan taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Bugün yakın dostlarınızla birlikte ortak bir çalışma platform sergileyecek ve çevrenizde sizi etkileyecek kişileri sınayacağınız bir gün.

31 Ağustos 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

31 Ağustos 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızda çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma geçebilir. İş yerinizdeki tecrübeli arkadaşlarınızdan çalışmalarınız ile ilgili çok önemli ipuçları öğreneceksiniz. Bugün sevdiklerinizle vakit geçirmeyi deneyin.

31 Ağustos 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ufukta yeni bir aşk ilişkisi gözüküyor. Bu da sizi daha da mutlu ve kendine güvenen biri haline getirebilir. Çevrenizdeki herkesin dostunuz olmadığını ve dost sandıklarınızın da sizin rakipleriniz olabileceklerini görmeye çalışın. Eğer altınızda çalışan insanlar yanlışlar yapıyorlarsa, onları kırmadan elinizden geldiğince nazik olarak yol göstermeye çalışmanız faydalı olur. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz.

31 Ağustos 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 47' 52"
Ay
Akrep
19° 50' 55"
Merkür
Koç
26° 17' 05"
Venüs
Balık
21° 09' 07"
Mars
Balık
04° 40' 57"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 60"
Satürn
Balık
13° 15' 34"
Uranüs
Boğa
20° 38' 41"
Neptün
Balık
27° 47' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 12"
Chiron
Koç
18° 46' 19"
Lilith
Başak
19° 45' 20"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:12

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>