Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaycısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Kendinizi açın ve bugün daha hassas tarafınızı ortaya çıkarın. Siz insanlarla bir şeyler paylaşmaya ne kadar istekli olursanız, onların da sizinle bir şeyler paylaşma konusunda o kadar rahat hissedeceğini göreceksiniz. Aklınız ve kalbiniz aynı fikirde, bu yüzden bunu kendi lehinize kullanın. Gerçekçi olun ve duygularınızda mantıklı bir yaklaşım benimseyin. Böylece durumun gerçeği netleşecek.

Yetkili bir pozisyon için mükemmel bir adaysınız! Sorunun dışında kalmış gibi hissetmeyin çünkü bugünün astrolojik havası, liderlik yeteneklerinizi arttırmak için ihtiyaç duyduğunuz güveni ve fiziksel gücü bulmanıza yardımcı olacaktır. Böyle bir zaman durumu kontrol altına almak için doğru bir zamandır. Bunu yapabilirsiniz!

"Ufkunuzu genişletmek" bugün sizin için önemli bir söz. Uzak devletlerden veya yabancı topraklardan gelen bir temas sizi bu yerlere gidip sizinle aynı hisleri paylaşan insanları görme fikrini düşünmeye itebilir. Öğrenmek sizin için çok şey ifade ediyor. Yeni kültürler, yeni fikirler ve yeni bakış açıları konusunda çok ilgilisiniz. Ancak, şu an seyehat için kesin planlar yapmayabilirsiniz, yine de en azından düşünebilirsiniz.

Dışa dönük olacağın bir gündeyiz. Bazen kendini geri planda tutup başkalarının merkeze oturmasına izin veriyorsun. Fakat şu anda mizah anlayışını ve yaratıcılığını açıklamaya hazırsın. Komik şakalarla aileni ve arkadaşlarını güldürebilirsin. Entelektüel bir tartışmada yer alabilir ve kalabalığa kendi görüşlerini aktarabilirsin.Duygusal özgürlüğe ihtiyacın var. Nasıl hissedeceğin konusunda baskılandığın bir durum içinde olduğunu düşünerek kendini tuzağa düşmüş gibi hissedebilirsin. Eğer kendini olaydan uzaklaştırmayı başarabilirsen, gerçekten de bir başkasını ilgilendiren bir dramaya karıştığını göreceksin. Şu anda kendini özgürce ifade edebilmek için bir çıkış yolu bulman oldukça elzem.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hazırlıklarınızı tamamlayın ve işe koyulun. Ne yapmak istiyorsanız onu başarabileceğiniz bir hava var. Uğraştığınız şeyler hakkında ne kadar pratik olursanız o kadar başarılı olacaksınız. Tek seferde çözüme ulaşmaya çalışmak yerine her şeyi adım adım halledin. Unutmayın, asıl ödül yolun sonu değil yolculuğun kendisidir.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalar ve ödemelerle ilgili hızlı gelişen gündemler olabilir. Küçük küçük birden fazla harcama yapabilirsiniz. Borç alma-verme konuları gündeme gelebilir. Arkadaşlarınıza daha verici ve fedakar olabilirsiniz. Eski dostlarınızı sahipleniyorsunuz.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sıkıntıların geride kalmaya başladığı bu günlerde, hayatını titizlikle ele almaya başlayacaksın. Detaycı tavrın zaman zaman seni yorabilir. İkili ilişkilerdeki beklentilerini düşürmeye ve karşı tarafı daha çok dinlemeye özen göstermen gerekecek. Çalışan bir Başak burcuysan, kaygılarının yavaş yavaş azalmaya başladığını fark edeceksin.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak birine ihtiyaç duyuyorsunuz. Yalnızlık hissinin sizi ele geçirdiğini düşünebilirsiniz. Sevgi eksikliği sizi tahammülsüz biri haline dönüştürüyorsa buna bir “dur” demelisiniz. Kendinizi mental olarak arındırmanızda ve sevgiyi yaşamak üzere hazırlamanızda fayda var.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriniz için düşünüp, zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızdan gelen sürprizler olabilir. Hayatınıza yenilik katmak isteyeceğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek size keyif verecek. İş hayatınızda başkalarından destek alacağınız imkânları kullanmaya bakın. Üzerinde çalıştığınız işler netleşmek üzere.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir ortam yaratmak için çaba gösterebilirsiniz. Cesaretinizle taktir toplayabilir,ve özel yaşamınızda saygı kazanabilirsiniz.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayata dair gerçekten ne istediğiniz hakkında düşünebilirsiniz. Kolay geçinilebilen ve rahat yaşayan bir insansınız. Üzerinize ne gelirse gelsin, rüzgarında savrulma eğilimine sahipsiniz. Ancak bazen bir sonraki aşamaya geçmek için odağınızı arttırmalısınız. Hırslarınız sizi yönetmiyor olabilir, çünkü siz bu hayat yolculuğunun her anından keyif almaya bakıyorsunuz. Bugün gerçekten biraz daha odaklanmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Kendinizi farklı bir yolda görmekten korkmayın.

1 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hesabınızı bilmekte örnek biri olsanız da son zamanlarda elinizde olmayan sebeplerden dolayı harcamalarınızın ucu kaçmış olabilir. Muhtemelen bu harcamaların karşılığını maddiyata dökülemeyecek şeylerle aldınız, bunu bir kayıp olarak değil de yatırım olarak görmeye çalışın.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizin sınırlanmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Siz, kendi disiplininizin uygulayıcısısınız. Bu nedenle, karşılaştığınız sorunlar karşısında bireysel düşündüğünüz için, yanlış anlaşılma olasılığınız çok güçlü.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızın aniden biraz yavaşlaştığını hissedebileceğiniz bir gün. Heyecan ve aksiyon günlük rutininizden neredeyse kaybolacak. Zihniniz sebepsiz yere düşüncelerle doludur. Bu durumve özel yaşamınızda önemli etkinlikleri atlamanıza ve sorunlara yol açabilir dikkatli olmalısınız.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye zaman ayırmanız gerekiyor. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı. Başbaşa geçireceğiniz romantik bir akşam yemeği birbirinize olan sevginizi tazeleyecek. Ona karşı duyduğunuz şüpheler de çok yersiz. Geleceğe yönelik kararlar almanın tam vakti. Yüksek bir çalışma temponuz var. Rekabet duygunuz siziarkadaşlarınızla çatışmaya itiyor. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın. Yeme alışkanlığınızı değiştirerek formunuza kavuşabilirsiniz.

1 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 48' 02" R
Ay
Terazi
28° 04' 34" R
Merkür
Koç
16° 09' 28"
Venüs
Koç
22° 36' 18"
Mars
Balık
24° 27' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 37"
Satürn
Balık
15° 57' 04"
Uranüs
Boğa
21° 57' 44"
Neptün
Balık
28° 41' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 10"
Lilith
Başak
22° 34' 56"
True Node
Koç
15° 38' 54"
Son Güncelleme : 23/04/2024 14:31

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>