Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kararlarını Sorgulatmıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün genel olarak sizin için oldukça sorunsuz bir gün olacak. Duygularınızı körükleyen çok fazla güç olduğunu ve bu gücü uç noktalara taşıyabileceğinizi göreceksiniz. Başkalarının kalplerini kazanmak için güçlü ve dinamik doğanızı kullanın. Eğlenceye doğru olan yolculuğunuza ön ayak olun. Kendinizi rahat, neşeli ve maceracı bulacaksınız. Bırakın bugün zihniniz sürprizler yaşasın.

Kendini bir konuşma yaparken bulabilirsiniz. Günün enerjisi, kendinizi topluma daha çok sunmanız için size ilham verebilir. Birtoplantısına katılabilir ve bazı fikirler sunabilirsiniz. Ya da resmi bir akşam yemeği veya şirket toplantısı gibi bir etkinlikte bir konuşma yapabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten korkmayın. Çok fazla tecrübesi olan çok çalışkan birisiniz ve paylaşacak çok şeyiniz var.

Zihniniz bugün tıpkı bir sünger gibi, her türden bilgiyi almaya açık. Ancak, aldığınız bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Duyduğunuz büyüleci haberlerin çoğunun kurgu ve düzmece olma ihtimali çok yüksek. Bir bilgiyi almadan önce kaynağına gidin ve gerçeğini öğrenin. Eğer gerekirse, kütüphanede biraz araştırma yapın. Biliyorsunuz ki, kütüphaneler tarafsızdır.

Beklenmedik olaylar vuku bulabilir ve seni içten içe dürtebilir. Yoktan var olan şeyler adeta seni sinir etmek için ortaya çıkmış gibi hissedebilirsin. Sabit bir tutum takınmalısın ve alışılmamışı bir şekilde günlük rutinine bugünlük dahil etmelisin. Duyguların baş döndüren yoğunluktaki hareket sebebiyle olumsuz etkilenebilir. Kontrol edemeyeceğin şeyleri düşünüp boş yere kendini huzur etmemelisin.Bugün bir akıl hocasından yardım almak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri çözüme ulaştırmanızı sağlayacak bir büyüğünüz olabilir. Belki de bu, sizinle arkadaşlık bağını koruyan eski patorunuz olabilir. Onu arayıp tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İncelik ve hassasiyet gerektiren bir konuda farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinden emin olmadan harekete geçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda, biraz takdir edilmek ve onaylanmak istemiş olabilirsin. Bugün, hangi patikanın hedeflerine ulaşman için daha elverişli olduğu bilgisini sana gösterecektir. Başarılı olmak için, her şeyi dikkatlice planlamalı ve sadece tek bir şeye odaklanmalısın. Hedefine giden yolda, arkanda destek olduğundan emin olmalısın. Önünde uzun ve engebeli bir yol var; başarmak zorundasın!

3 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay saat 18.58'e kadar boşlukta olacak. Bu saate kadar arkadaşlık ilişkilerinize ve sosyal çevrenize odaklanabilirsiniz. Bir süredir gündeminizdeki bir konuyla ilgili artık net bir seçim yapabilirsiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayaklarının daha sağlam basacağı güçlü adımlar atıyorsun. Yolunda gitmediğini düşündüğün konulara dair radikal kararlar alman gerekebilir. Ortaklı bir işte çalışan Başak burcuysan, ortağınla yaşadığınız anlaşmazlık ipleri kopma noktasına getirebilir. Maddi anlamda yaşadığın sorunların geride kalması, içini rahatlatacak.

3 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi başarısız olarak görüyorsunuz. Günün eleştirisini kendinize yöneltirken, aşırıya kaçan düşüncelerle kendinize haksızlık yapmamalısınız. Her yaptığınız başarı ile sonuçlanacak diye bir şey yok. Bu kadar kendinize yüklenmeyin.

3 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz doğrultusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız organizasyonlara sevdiklerinizi de davet edebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebileceksiniz. Öğleden saatlerinde uğraştığınız işlere daha sezgisel yaklaşabilirsiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinize şans vermeyi tercih edebilirsiniz. Affedemediğiniz konularda daha affedici olmayı tercih edebilirsiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin kadar yetenekli olmayan insanlara karşı daha sabırlı olmaya çalışın. Bazen çok fazla övünebiliyorsunuz. Dikkat etmezseniz kendini beğenmişin teki olup çıkabilirsiniz! Ve böylesi bir davranış son derece itici olabilir. Kendinizi ifade etme şeklinizle ilgili daha ketum olmak isteyeceksiniz. Daha mütevazi ve yardımsever olmaya çalışın. Bilin ki siz de bir zamanlar bu kadar deneyimli değildiniz!

3 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlık ve ilişki kurarak mutluluğa ulaşma hedefinizi gerçekleştirmek için bazı şanslar doğabilir. Aile içi ilişkilerde güç mücadeleleri dengeleri bozabilir. Duygulara kapılarak yapılan ani davranışlar daha stresli ve gergin bir ortam oluşturacaktır. Mümkün olduğunca fazla dramayı filtreleyin, sakin ve objektif kalmaya çalışın.

3 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız.

3 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

3 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızda çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma geçebilir. İş yerinizdeki tecrübeli arkadaşlarınızdan çalışmalarınız ile ilgili çok önemli ipuçları öğreneceksiniz. Bugün sevdiklerinizle vakit geçirmeyi deneyin.

3 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltıyor. Dargın olduğunuz birinden haber var. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya başlıyorsunuz. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza gelecek. Yeni birteklifi de alabilirsiniz. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin. Enerjinizi açık havaya çıkarak ve yürüyüşler yaparak dengelemeye çalışın.

3 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 12' 48" R
Ay
Akrep
15° 49' 06" R
Merkür
Koç
15° 59' 48"
Venüs
Koç
24° 23' 36"
Mars
Balık
25° 35' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 43"
Satürn
Balık
16° 05' 16"
Uranüs
Boğa
22° 02' 36"
Neptün
Balık
28° 44' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 11"
Lilith
Başak
22° 44' 35"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>