Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İlişkilerini Sorguluyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aklınızda bugün evinizi daha güzel yapma fikirleri olabilir. Belki de çok sevdiğiniz bir misafiri bekliyorsunuz ve evinizin onun için harika görünmesini istiyorsunuz. Yeni posterlere, resimlere veya diğer sanat eserlerine bakıyor olabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizde bazı kısa yolculuk sinyalleri olabilir. Ancak, bir şeyler arasında karar vermeye çalışmakla kaybetmeyin. Sezgileriniz bugün çok yüksek seviyede, bu yüzden kalbinizi dinleyin!

Her türlü yaratıcı proje için güzel bir gün. İşinize yansıtabileceğiniz bazı fikirler olabilir. Onları yazmaktan veya başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Aklınız mükemmel planlarla dolu. Bu enerjiyi boşa harcamak ayıp olur! Bu fikirleri yakalamaya ve tutmaya çalışın. Bu şekilde, doğru zaman geldiğinde onları kullanabilirsiniz.

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Eğer bir şey sana anlamlı gelmiyorsa, onu sorgula. Güçlü, cesur ve güvenli ol. Diğerlerinin sahip olduğun yumuşaklık, hassaslık ve anaçlığından çıkar sağlamasına izin verme. Genel eğilim şu anda aldığından daha fazla vermek yönünde ve bu da seni tüketebilir. Bu döngüye bir son ver. Enerjini nasıl dağıttığının farkında ol. Kendin için bir şeyler yap.Bugün tembellik etmek için bir bahaneniz yok o yüzden güneş doğmadan yataktan çıkın. Daha çok adım attıkça daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Mağaranızdan çıkıp çevrenizdeki insanlara fikirlerinizi anlatın. Açık havaya çıkıp rüzgarın şarkısını dinleyin. Aktif ve esnek olun. İnsanların duyguları bugün yüzeye daha yakın, o yüzden her şeyi hafif ve aktif düzeyde tutun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir akıl hocasından yardım almak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri çözüme ulaştırmanızı sağlayacak bir büyüğünüz olabilir. Belki de bu, sizinle arkadaşlık bağını koruyan eski patorunuz olabilir. Onu arayıp tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İncelik ve hassasiyet gerektiren bir konuda farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinden emin olmadan harekete geçmeyin.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay saat 18.58'e kadar boşlukta olacak. Bu saate kadar arkadaşlık ilişkilerinize ve sosyal çevrenize odaklanabilirsiniz. Bir süredir gündeminizdeki bir konuyla ilgili artık net bir seçim yapabilirsiniz.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişileri fikirlerinle etkilemek istiyorsun. Bu konuda yoğun mesai harcarken, insanları kırmamaya özen göstermelisin. Aile fertlerinden alacağın bir haberin ardından olayların akışı değişebilir, birbiri ardına gelen konuşmalar tadını iyice kaçırabilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, yakın çevrenden birisinin sana karşı ilgisi olduğunu fark edebilirsin.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Boş vakitlerinizin fazla olmasından şikayetçisiniz. Aktivite olması amacıyla yeni bir kurs araştırmasına giriş yapıyorsunuz. Sevdiğiniz bir hobinin üzerinden ilerleyerek keyif alanınızı profesyonelhayatınız haline getirebilirsiniz.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kapanmakta, bitmekte olan koşullar dikkat çekerken, kendinizi daha izole hissedebilirsiniz. Bugünlerde psikolojinize daha çok zaman harcamak yerinde olacak.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen problemlerinizi çözüme kavuşturmak için çaba gösterdiğiniz günlerdesiniz. Maddesel niyetleriniz hızlıca tezahür edebilir.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

4 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlık ve ilişki kurarak mutluluğa ulaşma hedefinizi gerçekleştirmek için bazı şanslar doğabilir. Aile içi ilişkilerde güç mücadeleleri dengeleri bozabilir. Duygulara kapılarak yapılan ani davranışlar daha stresli ve gergin bir ortam oluşturacaktır. Mümkün olduğunca fazla dramayı filtreleyin, sakin ve objektif kalmaya çalışın.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin ve keskin görüşler içindesiniz. Şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerlebirliği içine girmelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin morali sizin tutumunuza bağlı olacaktır. Kendinize güveniyorsunuz

4 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgiyle davranacak, olaylara olumlu açıdan bakacaksınız. Parasal konularda sakin ve kararlı davranmayı başarabilirsiniz. İlginç durumlarla karşılaşmanız mümkün. Bu durum sizi heyecanlandıracak ve yeni planlar yapacaksınız.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Biraz içedönük hissedebilirsiniz; okumak, yazmak ya da spiritüel çalışmalar yapmak için çok uygun bir gün. Hayatınızla ilgili geriye dönük sorgulamalar içine girebilirsiniz, ancak kendinize çok yüklenmeyin.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde hareketsizliğin suçunu hemen eşinize yöneltmeyin. Aşırı istekli ve heyecanlı olabilirsiniz ancak o bu durumu kavramakta güçlük çekebilir. Anlayış ve özveri şart gibi gözüküyor. Sosyal ilişkileriniz sizin için zaman zaman kendinizle ilgili problemleri, zaman zaman da duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağını gösteriyor. Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz. Parasal sorunlarınızı çözümleyemeseniz bile sıkıntınız hafifleyecek.

4 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 50' 55" R
Ay
Yay
06° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 01' 44"
Venüs
Koç
26° 27' 53"
Mars
Balık
26° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 04"
Satürn
Balık
16° 14' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 17"
Neptün
Balık
28° 47' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 58"
Lilith
Başak
22° 55' 46"
True Node
Koç
15° 31' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>