Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendine Dönüyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2021, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün fikirlerinizi paylaşma isteğinde olabilirsiniz. Aslanın artık biraz kükremesi gerek! Bazı güçlü inançlarınız ve tutkulu fikirleriniz var bu yüzden konuşmaktan çekinmeyin. Anca bir dinleyiciye ihtiyacınız var. Sevdiklerinizi etrafınızda toplayın ve düşüncelerinizi onlarla paylaşın. Ya da bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin ona hislerinizi açın. Gerçekten düşündüğünüz şeyi yaparsanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

Bugün önemli bir projede inisiyatif almak için güzel bir gün. Muhtemelen enerjiniz ve fikirleriniz içinize sığmıyor. Yaratıcı dürtülerinizi doyurmak ya da gelirlerinizi artırmanın yolunu bulmak için sabırsızlanıyorsunuz. En azından, daha derin bir kişisel tatmin yaşayabilirsiniz. İşinizde cesur ve yaratıcı olun. İyi şeyler sizi bulacak.

Parayla ilgili canınızı sıkan ne varsa bugün çözülecek. Birkaç saat içerisinde hediye veya bonus alabilir hatta belki de bir şekilde masraflarınızı kesebilirsiniz. Bu, büyük ölçüde omuzlarınızdaki yükü hafifletecek ve siz rahat bir vicdanla bu akşamı kutlamaya gideceksiniz. Bu kutlamanın bi kısmını meditasyon veya şarkı söylemeye ayırabilirsiniz. Tadını çıkarın!

Göksel enerjiler uzun süredir beklediğin tanınırlığı ayağına getirebilir. Profesyonel başarıların sebebiyle alkışlanabilirsin. Kariyer ödülü veya plaket takdim edilebilir. Ya da patronun sana ikramiye verebilir. Kendin ve başarıların hakkında iyi hissediyor olacaksın. Tüm çabaların karşılığında iltifatlar ve takdirler toplamak müthiş bir şey olsa gerek!Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Eğer dikkat etmezsenizi kendinizi daha sonra pişman olacağınız bir şeyler yaparken bulabilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyor olabilirsin. O çikolatalı kek seni market rafından çağırıyor olabilir. Her türlü cazibeye direnmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ama eğer o kiloları verirsen, kendini çok fazla cezalandırma! Bazı günlerde bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek zor oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı baskıları yoğun şekilde üzerinizde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Belki de yoğunlaşmanız gereken bazı meselelerin aciliyeti aklınıza düşmüştür. Yaşamanızda daha disiplinli bir yaklaşım izlemeniz en iyisi olabilir. Yeniden organize olmanın zamanı gelmedi mi? Değişimden korkmayın ve sorumluluk duygusunun sizi boğmasına izin vermeyin. Büyük balığı yakalamak için güzel bir zaman dilimindesiniz.

7 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Başak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Gün içinde hayatınızda yeni bir sayfa açılabilir ve bir başlangıç yapabilirsiniz. Bir süredir araştırma yaptığınız, kafa yorduğunuz veya adım adım gittiğiniz işlerin artık resmi başlangıçları olabileceği gibi hasat zamanı da açılabilir. Emek verme ve verdiğiniz emeklerin karşılığını alma zamanı.

7 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde yaşadığın talihsizlikleri geride bırakacak ve yoluna devam edeceksin. Günün ilk saatlerinde burcunda Yeniay meydana gelecek. Çevrenden gelen eleştirilerin fazla olduğunu düşünüp, kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. İkili ilişkilerinde yapıcı taraf olmanın gerektiği konularla yüzleşebilirsin. Akşam saatlerinde yalnız kalmak ve kabuğuna çekilmek isteyebilirsin.

7 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade ederken abartılı kelimeler kullanabilirsiniz. Sadece gerçekleri anlatmayı tercih etmelisiniz. Bu mübalağa sizi zor durumda bırakabilir. Gerçekleri bu kadar saptırmayın. Belkide dinlenecek olan şey sade ve öz anlatımlarınızdır.

7 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapacağınız işlerinizde yaratıcı hayal gücünüzü kullanacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara gerçekçi bir gözle bakabilirsiniz. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. İlişkilerinizde fedakârlık gösterebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gün.

7 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle insan ilişkilerinde dikkat önemli olacak. Aşk hayatınızda bir takım duygusal yoğunluklar ve hareketlilikler söz konusu olabilir.

7 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Altıncı hissiniz on ikiden vuracak, bu yüzden içgüdülerinize her daim güvenin. Muhtemelen kuracağınız muhteşem bir ortaklık sayesinde bu aralar tam da geliştirmeyi düşündüğünüz o planı geliştirme fırsatı bulacaksınız. Sizin ve ahlaki değerleriniz için büyük önem teşkil eden şeylerden uzaklaşmayın. Cevap tam önünüzde duruyor, bu yüzden onu uzaklarda aramanıza hiç gerek yok.

7 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayallerinizi birden gerçekleştiremeyecek olsanız dahi, somut bir hedefe çevirmeniz şart. Bir yazıya dökmediğiniz hiçbir şeyin bağlayıcılığı olmayacağından verilen sözlere güvenmeyin. Detaylı bir plan yaptıktan sonra adım adım ilerlemenizi başlatın.

7 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mükemmel bir tekniğiniz var. Yaşama geçirme konusunda zorluk çekmeyeceğinizi bilmenize rağmen, motivasyon konusunda yakın çevre desteğine ihtiyacınız olabilir. Bugün özellikle çevrenize üstünlüğünüzü ispat edeceksiniz.

7 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

7 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi genel olarak daha iyi hissedeceksiniz. Sorunlar üzerindeki etkinliğinizi tamamen göstermeye çalışın. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Kontrolü genel olarak elinizde bulundurmanız gerekiyor.

7 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer hayatınızda hiç kimse yoksa veya yanlış bir seçim yaptıysanız, yıldızlar bugün sizden yana. Önünüze çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Seçiminizin yanlış olduğunu düşünüyorsanız, bunu düzeltmek kendi elinizde. Başkalarından yardım beklemeniz umutsuzluğa düşmenize yol açabilir. Borç almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha düşünmenizde fayda var. Bahar yorgunluğu salgını sizi de etkisi altına alabilir. Spor yaparak ve yürüyerek bundan kurtulabilirsiniz

7 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 48' 12"
Ay
Akrep
19° 55' 01"
Merkür
Koç
26° 17' 15"
Venüs
Balık
21° 09' 31"
Mars
Balık
04° 41' 13"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 04"
Satürn
Balık
13° 15' 36"
Uranüs
Boğa
20° 38' 42"
Neptün
Balık
27° 47' 43"
Plüton
Kova
01° 49' 12"
Chiron
Koç
18° 46' 20"
Lilith
Başak
19° 45' 23"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>