Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hızlısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, romantik bir kaçamak yapmak için güzel bir gün. Sevgilinizle şehir merkezine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı güzel manzaraların ve rutininizin dışına çıkmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Birlikte bir dağ yürüyüşü ya da hareketli bir şehri ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Romantik bir akşam yemeği yiyin ve bir konserine katılın. Ya da hiç birini yapmayıp sadece şehirdeki mimariyi hayranlıkla seyretmek isteyebilirsiniz.

Bugünkü işlerin neredeyse Herkül’ün yaptığı işlere benziyor. Aşırı çalışma ve sinirsel gerginlik bugün biraz keyifsiz hissetmenize neden olabilir ve dinlenmek için biraz zaman ayırmanız iyi bir fikir olabilir. Yapamazsanız da, en azından işleri kolaylaştırmaya çalışın. Çevrenizdeki beklenmedik değişikliklerden bazıları, komşularınızın ağızlarını tutamamalarına neden olabilir. Herhangi bir sonuca varmadan önce gerçekleri kontrol ettiğinizden emin olun.

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Biraz telaşlı hissedebileceğin bir gün. Günün enerjisi odaklanmakta sıkıntı yaşamana sebebiyet veriyor. Birçok düşüncenin zihnini meşgul etmek için yarıştığını göreceksin. Bitirmen gerekenlerin bir listesini hazırla. Masana hatırlatıcı notlar koy veya kendine küçük sesli mesajlar kaydet. Yanında bir ajanda taşı ki önemli toplantılara katılmayı da unutma.Bazı baskıları yoğun şekilde üzerinizde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Belki de yoğunlaşmanız gereken bazı meselelerin aciliyeti aklınıza düşmüştür. Yaşamanızda daha disiplinli bir yaklaşım izlemeniz en iyisi olabilir. Yeniden organize olmanın zamanı gelmedi mi? Değişimden korkmayın ve sorumluluk duygusunun sizi boğmasına izin vermeyin. Büyük balığı yakalamak için güzel bir zaman dilimindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tembellik etmek için bir bahaneniz yok o yüzden güneş doğmadan yataktan çıkın. Daha çok adım attıkça daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Mağaranızdan çıkıp çevrenizdeki insanlara fikirlerinizi anlatın. Açık havaya çıkıp rüzgarın şarkısını dinleyin. Aktif ve esnek olun. İnsanların duyguları bugün yüzeye daha yakın, o yüzden her şeyi hafif ve aktif düzeyde tutun.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yardımsever ve fedakar tarafınız öne çıkabilir. Sevdiklerinize karşı daha verici olabilirsiniz. Kısa bir yolculuk gün içinde enerjinizi yükseltebilir. İş ve özel hayatınızla ilgili bir programlama içinde olabilirsiniz.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni haftaya hızlı bir başlangıç yaparken sorumlulukların da beklediğinin üzerinde olabilir. Çalışan bir Başak burcuysan, çalışma tempon ileyerinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaracaksın. Eğer uzun zamandır devam eden bir ilişkin varsa, evlilik fikri aklında yer etmeye başlayabilir. Sağlığın ile ilgili konuları daha fazla ertelememen gerektiğine şahitlik edebilirsin.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda duygularınıza oynayan kişiler olabilir. Sizi etkilemek için her türlü spekülasyona imza atacaklar. Duygularınıza yenik düşmeyin. Yapacağınız işlerde daha da titiz olmanız gereken bir gündesiniz.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bununla birlikte ilerleyen saatlerde yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız zamanlar var. İş hayatınızda emeklerinizin sonuçlarını almaya başlıyorsunuz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmeyi ihmal etmemelisiniz.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi konularda istekleriniz azalabilir, manevi konulara yönelebilirsiniz. Bu durumda enerjiniz yükselebilir.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

6 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaklaşan olaylara karşı heyecanınızı ideal bir seviyede tutmayı başarıyor ve ayaklarınızı yere sağlam basıyorsunuz. Gelecekteki hedeflerinize karşı ilk ve büyük adımlar attığınızdan emin olabilirsiniz. Kendinizi tam olarak nerde görmek istediğinizden şu an emin olmasanız da yakın zamanda tatmin edici bir cevap bulacaksınız.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, görüşeceğiniz kişilerin akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Hırslı ortamlarda bulunmak istemiyor fakat,bitirici yönlerinizle kesin çözümler elde ediyorsunuz.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda yenilikler yapmak isteyeceksiniz. Uygulayacak olduğunuz yöntemler konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamaya çalışın. Beklentilerinizin karşılık bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu günü gerilimsiz ve rahat bir şekilde geçireceksiniz. Amaçlarınıza rahatça ulaşmanız mümkün. Fakat çevrenizdeki kişilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Partnerinizle aranızdaki sorunlar çözümleniyor. Ofisteki çalışmalarınızı serinkanlılıkla sürdürebilirseniz bir süre sonra işinizden keyif aldığınızı görebilirsiniz. Karamsarlığa kapılmayın ve olayları gidişine bırakın. Uzaklardan alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Parasal sıkıntılarınız da giderek aza

6 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 11' 49" R
Ay
Başak
14° 06' 45"
Merkür
Koç
17° 20' 45"
Venüs
Koç
18° 02' 55"
Mars
Balık
21° 36' 18"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 43"
Satürn
Balık
15° 35' 36"
Uranüs
Boğa
21° 45' 28"
Neptün
Balık
28° 34' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 17"
Lilith
Başak
22° 10' 20"
True Node
Koç
15° 37' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>