Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ve sevgi konularında yenilik yapma isteği içinde olmanız mümkün. İlişkinizden memnun değilsiniz ve bunu açıklama gereğide hissetmiyorsunuz. Belki de karşınızdakinin de buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorsunuz. Ama bu yaklaşımınız sizi büsbütün düşüncesiz biri haline getiriyor.

Kendinizi ruhsal yöndenyerinde gelişime açık hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız başınıza yürütebileceğiniz çalışmalar bugün daha verimli olacaktır. Dışsal faktörler sizi fazlasıyla etkileyeceğinden, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

Derinlemesine inceleme gerektiren konularla ilgilenebilir, araştırmalarınız için bilgi toplayabilirsiniz. Bugün kısa yolculuklarınızda birçok yeni bağlantı kurabileceğiniz görülüyor. Parasal konularda yapacağınız aktif çıkışlar, harcamalar gündeme gelse bile parasızlık çekmemeniz olası.

Hevesli ve girişkensiniz, ama bugün alacağınız riskli kararlar ve yeni adımlar beklenmedik engellerle karşılaşabilir. Kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir geçmişte almış olduğunuz bir karar, yeniden düşünülerek ele alınmayı gerektirecek. Uygulama konusunda uzun süren çekinceleriniz olabilir. Çok canlı, hareketli bir kişiliğinizle çevrenizde aranılan birisiniz. Yapmayı planladığınız şeyleri geciktirmiyorsunuz. Bu hareketliliği birtakım kaçınılmaz nedenlerle, bir miktar azaltmak durumunda kalabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bütün gün boyunca sizlerin burcunda hareket ediyor. Hafta sonuna oranla bugün enerjinizin yükseldiğini fark edeceksiniz. Güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak istiyorsanız ideal bir gündesiniz. Ay-Merkür arasında oluşan olumlu kontak sayesinde beklediğiniz haberler varsa bugün size ulaşabilir. Kendinizi geliştirmek farklı bilgiler öğrenmek adına yeni eğitimlere merak salabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yardımseverliğinle öne çıkıyorsun!Ay, burcunda hareket ediyor. Bugün sorumlu olduğun konuları tekrardan gözden geçirmek ve toparlamak isteyebilirsin. Fikirlerini başkalarıyla paylaşmak için imkânlar yaratmak isteyebilirsin. Arkadaşlarınla yapacağın küçük girişim seni de ayrıca heyecanlandıracak. Diğer yandan bir an olsun etrafından insan eksik olmayacak. Gezegenlerin konumu senin yardımsever, sosyal tarafını ön plana çıkarıyor. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, onu çok özlesen de ilk adımı atmak istemeyeceksin. Uzun zamandır bir türlü iletişim kuramadığın kişinin ani telefonu seni heyecanlandırabilir, telefonunu bugün yanından ayırma!

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bol koşuşturmacalı bir gün içerisinde olabilirsiniz. Bu yoğunlukta hesap kitap işleri yaparken hatalar yapmanız söz konusu olabilir. Yaptığınız hesapları tekrardan kontrol etmeniz sizin için fayda sağlayabilir. Hayatınızdaki kadın figürlerle alakalı bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapacağınız işlerinizde yaratıcı hayal gücünüzü kullanacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara gerçekçi bir gözle bakabilirsiniz. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. İlişkilerinizde fedakârlık gösterebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gün.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyunca ve özellikle de öğle sonrasında ihmal, dalgınlık ve unutkanlığa daha çok dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde ise Ay burcunuza ilerliyor ve hayatınızın kontrolü ve gücü daha fazla elinizde olabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde yaşam enerjiniz yüksek, detayda bütünü gören becerileriniz vasıtasıyla bugünbitiricisiniz. İlişkilerden destek görebilirsiniz. Akşam saatlerinde huzursuzluk olası. Dönüşüme ihtiyaç duyan yanlarınız açığa çıkıyor olabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak; burcunda hareket etmeye başlayan Ay, daha verimli olman ve üzerine aldığın işlerde sonuca ulaşman için çaba göstereceğine işaret ediyor. Geçmiş tecrübelerinle karşındaki insanların yardımcı olabilir, akılcı hesaplar yaparak, hedeflerine ulaşabilirsin. Arkadaşlarınla zaman geçirip dertlerine ve sevinçlerine ortak olabilirsin.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 55' 05" R
Ay
Kova
02° 11' 49"
Merkür
Koç
17° 05' 38"
Venüs
Boğa
01° 37' 29"
Mars
Koç
00° 06' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 32"
Satürn
Balık
16° 37' 12"
Uranüs
Boğa
22° 22' 34"
Neptün
Balık
28° 55' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 15"
Lilith
Başak
23° 23' 38"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 30/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>