Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Pozitif İlerlemeler Yaşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2021, Salı

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 60%

Muhtemelen bugün çalışma modunuzda olmayacaksınız! Kişisel yaşamınızdaki konulara daha fazla odaklanıp dikkatinizi daha az dağıtabilirsiniz. Çocuklarınızı veya eşinizle ilgili bir konu hakkında düşünebilirsiniz. Bu, geçen hafta boyunca yaptığınız bir konuşma olabilir. Yalnızsanız, özel biriyle daha fazla zaman geçirmenin hayalini kuruyor olabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmaya çalışın. Bu size iyi gelecek!

Bu sizin için tatmin edici bir gün olacak. Her zamankinden daha fazla odaklandığınızı ve enerjinizi hedeflerinize ulaşmak konusunda kanalize edebileceğinizi göreceksiniz. Geçtiğimiz birkaç haftadır inanılmaz derecede çalışıyorsunuz ve çabalarınız için yakında ödüllendirileceğiniz açıkça ortaya çıkacak. Son zamanlarda yaşanan kötü bir deneyim hakkında hala endişeleniyorsanız, bunu arkanızda bırakabilirsiniz. Kimse kötü hisler barındırmaz; siz de.

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Kendini ifade etmek sana kolay gelecek. Bazen toplum içinde yapacağın konuşmalar sende güvensizlik uyandırabiliyor; veya bir buluşmada yanlış şeyler söyleyecekmişsin gibi hissedebiliyorsun. Bugün ise harika kelimeler dilinden sen hiç çaba sarf etmeden çıkacak. Fikirlerinden emin olacaksın. Eğer akşama bir partiye katılıyorsan, yeni insanlarla tanışmaktan da keyif alacaksın!Bugün kendinizi bir ağız dalaşının içinde bulabilirsiniz. Deneyim bakımından çok güçlü ve sizin en önemli görüşlerinizi çürütebilecek kapasitede biriyle doğrudan çatışmaya girerseniz şaşırmayın. İşler bir kez kızıştı mı sizi hiçbir şeyin durduramayacağını göreceksiniz. Karşı taraf da sizin sivri dilinizden nasibini alacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklın bir konuda iki farklı yöne gidecek. Bir seçim yapma baskısıyla burun buruna geleceksin. Belki ikiarasında bir seçim yapmaya çalışıyorsundur. Pozisyonların artı ve eksilerini değerlendir. Belki de okula ek bir eğitim almak için dönüp dönmemek arasında gidip geliyorsundur. Duygularının seni etkilemesine izin verme. Biraz araştırma yap ve senin için karlı olanı seçmeye odaklan.

13 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklediğiniz bir yanıta, bir telefona ulaşabilirsiniz. Sürpriz haberler, etrafınızdaki insanlarla ilgili şaşırtıcı bilgiler gelebilir. Etrafınız tarafından daha çok konuşulabilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karalarının arkadaşında durulduğunu her fırsatta kanıtlamak istiyorsun. İş arayışı içinde olan bir başak burcuysan tanıdıkların vasıtası ile bu konuda olumlu gelimler kaydedebilirsin.  Akşam saatleri için arkadaşlarınla bir araya gelme planları yapabilirsin. Boş vakitlerinde hobilerinle daha fazla ilgilenmek isteyeceksin.

13 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yerinizdeki sorumluluğunuz artabilir. Özverili ve düzenli çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. Çalışma hayatınızdaki başarınızı kişisel hayatınızla birlikte yürütmeye özen gösterin.

13 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni konulara ilgi duyacağınız günlerden birindesiniz. Hayatınızdaki olaylarda bütünü görmek için adımlar atabilirsiniz. Yeni fikirlerinizi açıkça ifade etmek isteyeceksiniz. Sabah saatlerinde işlerinizi aksatıp kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim halinde olmak size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar sizi bekliyor.

13 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Takım çalışmasına yönelmeniz, daha çok kişi ile bir arada bulunmanız size iyi gelerek daha çok konuda fikir sahibi olmanıza vesile olabilir.

13 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer meseleleri birkaç gün bekletilebilir. Ancak profesyonel geleceğiniz muhtemelen aileniz ve arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zamanlarda düşüncelerinizden uzak olmayacak. Mali durumunuzu iyileştirmek istiyorsunuz ve bir dizi olasılık ortaya çıkıyor. Şimdi bunları çok fazla düşünmeyin. Sevdiklerinizi ihmal etmek istemezsiniz. 

13 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ince hesaplar peşindesiniz. Küçük detayların size kazandıracağı avantajları unutmuyor, olayları değişik açılardan yorumlamayı yeğliyorsunuz. Kendinize güvenmelisiniz. Eleştirici yönlerinizi denetlemek zorundasınız. 

13 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, eğer çalışıyorsanız, yeniteklifleri alabilir ve kazançlarınızı artırma şansını değerlendirmeye çalışabilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız, yine bazı gelir kaynakları bulma ihtimaliniz olabilir. Başarılı veya becerikli olduğunuzun bilindiği bir konu veya faaliyetle ilgili olarak sizden destek talep eden ve bunun karşılığını da maddi olarak vermeyi öneren insanlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda da normale oranla daha değişik bir süreç geçirebilirsiniz. YAKIN çevrenizle sohbet etmek yerine, akıl danışmayı, fikir alışverişlerinde bulunmayı tercih etmeniz mümkündür. Bunlar, sizin bakış açınızı genişletip yaratıcılığınızı daha etkin biçimde kullanmanızı sağlayabilirler. Bu şekilde, neyle ilgileniyor olursanız olun, çok daha etkili hamleler yapma şansını yakalayabilirsiniz. Haftanın sonlarına doğru, hırsızlık olaylarıyla karşılaşmanıza neden olabilecek etkiler güçlenecektir.

13 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile bazı konularda anlaşamıyorsunuz. İş yerinizdeki emeklerinizin karşılığını almadığınızı düşünüyorsunuz ve kafanız çok karışık. Hayatınıza eğlence ve renk katmak için yeni bir hobiye yönelmek isteyebilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden istediklerinizi açıkça dile getirmelisiniz. Bu beklentileri duyan sevgilinize de zaman tanıyarak, beklentilerinize karşılık vermesini sağlayın. İşle ilgili konularda çok değişik fikirler ortaya koyabilir, yeni teknikler geliştirebilirsiniz. Sizi uyarılarıyla, müdahaleleriyle sıkan biriyle başınız dertte, ama onu dikkate almanızda yarar var. Maddi konularda hem olumlu, hem de olumsuz sonuçları düşünerek tedbir almaya bakın! Sağlığınız gayet iyi, ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamamalısınız.

13 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 02" R
Ay
Terazi
07° 32' 49"
Merkür
Boğa
04° 24' 23"
Venüs
Boğa
24° 07' 01"
Mars
Koç
14° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 28"
Satürn
Balık
18° 01' 22"
Uranüs
Boğa
23° 26' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 41"
Lilith
Başak
25° 25' 12"
True Node
Koç
14° 56' 31"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>