Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tempon Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2021, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, oldukça kısıtlayıcı bir gün olacak. İçsel hedeflerinize rağmen, gündelik hayatta ortaya çıkan küçük sorunlarla ilgilenmeniz için gerçekliğe ihtiyaç duyacaksınız: Biraz daha gerçekçi olmak ya da gerçek dünyanın gerçekleriyle yüzleşmek. Bu burçta doğduysanız, yapacak bir şeyiniz yok.

Yüzleşmekten kaçma eğiliminiz var ama bugün bundan kaçınamayabilirsiniz! Partneriniz veya bir aile üyesi size baskı yapıyor olabilir. Bu soruna daha önce bir çözüm bulmuş olma olasılığınız var. Ortağınıza duymak istediklerini söyleyin, böylece daha sonra istediğiniz şeyi yapabilirsiniz ...

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Yaşadığın her bir andaki güzelliği hissederek hayatına anlam kat. Geçmişi düşünerek kendini yiyip bitirme, ileri hareket et. Bugünü düşünerek de kendini tüketmen iyi değil. Doğru zamanda doğru yerdesin, öyleyse enerjini başka yerlerde olmayı düşünmekle tüketme. Şu anda olduğun yerde birçok eğlence ve macera halihazırda mevcut.Bugün kendinize özen göstermeniz evinize özen göstermeniz anlamına gelecek. Mümkünse yaşam alanınızdan ayrılmayın ve yaşadığınız kutsal kabuğu güzellşetirmeye odaklanın. Temizleyin yıkayın parlatın! Ellerinizi kirletin. Bunları yapmanın size güzel getirileri olacak. Yaptıklarınız vinizle güzel bir bağ kurmanıza ve başarmış hissetmenize yardımcı olacak. Mümkünse, ailenin diğer üyelerini de bu sürece dahil edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir grup heyecan verici insan evinize bir parti veya grup toplantısı yapmak için katılabilir. Harika bir ev sahibi olma yolunda ilerliyorsunuz ve bazı ilginç yeni insanlarla tanışmanız muhtemel. Sohbetler genellike bilgisayarlar ve modern teknolojinin diğer biçimlerine, ya da belki astroloji ve diğer esrarengiz konularda olabilir. Kaliteli vakit geçirecek ve çok şey öğreneceksiniz. Devam edin!

14 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında önemli konuşmalar yapmaktan ve önemli kararlar almaktan kaçının. Sezgileriniz veya varsayımlarınız sizi yanlış yönlendirebilir. Öğleden sonra ise hayatınızdaki bir belirsizlik netleşebilir. Evden uzaklaşabilir ve bir seyahat yapabilirsiniz.

14 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir tempo arasında gözden kaçıracağın ufak detaylar, daha sonrasında başını ağrıtabilir. Daha titiz ve detaylı davranmak isteyebilirsin. Eğer midenle alakalı sorunların varsa, yağlı yiyeceklerin tüketiminden bugün daha fazla uzak durmalısın. Çocukları olan bir Başak burcuysan, kişisel gelişimleri için yeni deneyimleri araştırmak isteyebilirsin.

14 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkinize yeniden başlama kararı alıyorsunuz. Son şansın son umut olduğunun farkındasınız. Bu farkındalığın her iki taraf için de geçerli olduğunu, buradan iki kişilik bir emekle yol alabileceğinizi unutmayın.

14 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kafanız karışmış hissedebilirsiniz. Ailenizle ilgileneceğiniz zamanlar var. Günlük sorumluluklarınızda unutkanlık yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Evinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Akşam saatlerinde daha dışa dönük şeyler yaşamak isteyebilirsiniz.

14 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sevgi dolu gördüğünüz ve ışığınızı etrafınızdakilere de yansıttığınız bir gün olacak. Duygusal konularda başarı odaklı bir gün.

14 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Astroloji, kim olduğunu anlamak için kullanabileceğin araçlardan bir tanesidir. Elbette daha birçok araç mevcut. Kim olduğunu keşfetmene yardım edecek olan diğer tekniklerle ilgileniyor musun? Bunu sorma sebebimiz senin burcunun bu alanla yakın ilişkide olması; çünkü sen gizli ve saklı olanı her daim merak edersin. Bugün derinlemesine düşünmek için harika bir gün.

14 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediğiniz takdiri veya ilgiliyi görmemek sizi çevrenizdeki insanları sorgulamaya itebilir. Olumsuz bir kanıya varmadan önce durumun sizin için önemini bildiklerinden emin olun. Kariyeriniz veya ilişkileriniz sizin istediğiniz hızda veya istikamette ilerlemiyorsa, bir değişiklik yapmanız gerekebilir.

14 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsle olan problemleriniz bitmek bilmiyor. Kendinizi sürekli haklı görseniz de, onunla olan ilişkinizde empati yeteneğinizi biraz geliştirmelisiniz. O sizin tarafınızdan daha güçlü duygularla anlaşılmak istiyor

14 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

14 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha kontrollü olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz şartlar sürekli olarak değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sabırlı olduğunuz takdirde pek fazla sorunla karşılaşmayacaksınız. Kendiniz için en iyisine odaklanmanız gereken bir gün. Daha sabırlı olmaya çalışın.

14 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki ilişkiler biraz gergin olabilir. Ona karşı daha ilgili ve anlayışlı davranmaya çalışın. Sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Fakat, sizin anlayış göstermeniz gerekiyor. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışın. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırın.

14 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 52' 57" R
Ay
Akrep
24° 21' 52"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 14' 26"
Mars
Balık
26° 07' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 15"
Satürn
Balık
16° 09' 07"
Uranüs
Boğa
22° 04' 55"
Neptün
Balık
28° 45' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 33"
Lilith
Başak
22° 49' 09"
True Node
Koç
15° 34' 46"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>