Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hafiflediğini Hissediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün büyük hayalleriniz ve sezgileriniz olabilir. İşyerinde daha iyi bir ürünün nasıl üretileceği konusunda bir fikir sahibi olabilir ya da kişisel bir sorunun derinliklerini görebilirsiniz. Bulduğunuz çözüm, köklü değişiklikler gerektirecek şekilde kapsamlı olabilir. Sadece bu fikirleri uygulama konusunda sabırlı olun. Başkalarını ikna etmek ve planlarınızı desteklemelerini sağlamak biraz zaman alabilir.

Özgürlüğünüz, başka bir bireyin özgürlüğünü ihlal ettiğinde sona erer. Özgürlük sınırının çizilmesi tam olarak eğlenceli değildir, ancak her sosyal ve kariyer çabasında öğrenmeniz gereken bir şeydir. Geçmişte, işbirliği yapma veya uzlaşma sağlama yeteneğinden yoksun kaldınız. Bugün, özgünlüğünüzü ve yaratıcılığınızı diğer insanlara zarar vermeden gerçek dünyaya entegre etmenin daha iyi bir yolunu düşünebilirsiniz.

Bugün size oldukça moral bozucu bir telefon gelebilir. Bu, geçici olan projelerinizden biriyle ilgili bir aksilik haberi olabilir fakat yine de size bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Sizi raahtsız etmeyen bazı küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok fazla zamanınızı alabilir. Metanetli olun, hala iyisiniz. Hayal kırıklığının size galip gelmesine izin vermeyin.

Hafif ve şen ruhun, günün moduyla armoniyi yakalama konusunda biraz sıkıntı yaşayabilir. Genellikle, köşeye sıkıştığında kendi koruyacak bir sığınak buluyorsun. Fakat bugün zekice manevralardan yoksun kalmış gibisin. Günün zorluklarıyla tek başına ve yardımsız şekilde yüzleşiyor olsan da, atlatmanın yolunu bulacaksındır. Aferin sana!Ev halkına mensup kişiler birbiri ardına hedeflerine ulaştıkça, evinize keyif ve zevk hakim olur. Gelirinizde bir artış söz konusu olabilir ki bu da kesinlikle sizin öz saygınızın artmasına neden olacaktır. Siz ve aileniz bir kaç arkadaşınızı yemeye davet ederek bunu kutlamaya karar verebilirsiniz ya da yalnızca kendinize güzel bir yemek ısmarlayarak bunu kutlayabilirsiniz. Şunu temin edebiliriz ki, en azından bir süre için, bazı faydalı şeyler gerçekleşmeye devam edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bir ağız dalaşının içinde bulabilirsiniz. Deneyim bakımından çok güçlü ve sizin en önemli görüşlerinizi çürütebilecek kapasitede biriyle doğrudan çatışmaya girerseniz şaşırmayın. İşler bir kez kızıştı mı sizi hiçbir şeyin durduramayacağını göreceksiniz. Karşı taraf da sizin sivri dilinizden nasibini alacak.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal bir meseleyi çözmekle meşgul olabilir, çocuklarınız için harcamalar yapabilir, eğitim veya çalışma hayatınızda zor görünen bir durumu başarabilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Tatil planlarını erkenden yapmaya başlayabilirsin. Bu konuda yapacağın ekonomik düzenlemeler önemli oluyor. Bazı konularda detaycı davranışların, sana yardımcı olacak. Geçmiş konular hakkında sürekli olarak karşına çıkan yüklerinden kurtulacaksın.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinlerinizde işleri biraz abartabilirsiniz. Yaptıklarınızın yeterli gelmemesi olayları takıntı boyutuna getirebilir. Kendinizi sınırlamayı öğrenmelisiniz. Odağınızı başka yere yönlendirerek bu durumu yönetebilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeniliklere açık hissedebilirsiniz. Daha fazla şey keşfetmek için yeni başlangıçlar yapmak size iyi gelecektir. Arkadaşlarınızla organizasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Akışta kalın.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlı olduğunuz taktirde mesleki konularda uzmanlık geliştirebilirsiniz. Partnerinizden ilgi bekleyişinizi meşrulaştırabilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlıklı beslenme, yoga ve meditasyon, sağlığınızı korumanıza, zihninizde ve vücudunuzda biriken stresi kademeli olarak uzaklaştırmanıza yardımcı olacaktır. Alternatif tedaviler ve terapilerin şu anda çok etkili olması muhtemeldir. Ancak onların işe yaraması için sağlığınızla aktif bir şekilde ilgilenmeli ve amacınıza uygun en iyi çareleri aramalısınız.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.  Alınganlığınızın nedenini sorgulamalısınız.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte aşk hayatınız hakkında en doğru kararları vermeye çalışıyorsunuz. İş hayatınızda kendinizi geliştirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelisiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları abartmakta üstünüze yok. Bu tutumunuzla hem kendinizi hem de sevgilinizi üzmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. İşlerinizle ilgili beklenmedik iyi durumlar oluşabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Endişeli tavır takınmadan, sakin ve tutarlı davranmaya çalışın. Net kararlar vererek bu olaydan çok karlı çıkabilirsiniz. Zararla sonuçlanan bir yatırım yaptınız, şimdi acısını çekiyorsunuz. Para biriktirin. Havadaki nem ve soğuk nedeniyle eklem ağrılarınız artabilir.

14 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 02" R
Ay
Terazi
07° 32' 49"
Merkür
Boğa
04° 24' 23"
Venüs
Boğa
24° 07' 01"
Mars
Koç
14° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 28"
Satürn
Balık
18° 01' 22"
Uranüs
Boğa
23° 26' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 41"
Lilith
Başak
25° 25' 12"
True Node
Koç
14° 56' 31"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>