Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hobilerin Aklını Dağıtıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün davranışlarınıza dikkat edin ve cazibenizin yüksek olduğundan emin olun. Enerjinizle ilgili ivmeyi devam ettirdiğiniz sürece grubunuzla kaynaşmanın puzzle ın önemli bir parçası olduğunu göreceksiniz. Ne kadar fazla o kadar iyi. Bir şeye doğru yerden başlarsanız, bir sonraki adıma daha kolay geçersiniz. Önemli olan, tüm eylemlerinizin sorumluluğunu almanız.

Bugün, nasıl paylaşım yapılacağını öğrenmek için iyi bir gün olabilir. Gerçek Başak olduğunuz için, emeğinizin meyvelerini diğer insanlarla paylaşmak yerine, genellikle kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz. Eğeryerinde sorumlu olduğunuz insanlar varsa, paylaşım çok gerekli bir beceridir, çünkü onsuz ekip çalışması diye bir şey olamaz. Çalışmanızı ilgili diğer kişilerle birlikte düzenlemek daha zor olabilir, ancak genellikle daha iyi sonuçlar alacaksınız. Bugün bunu düşünün.

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

Hiç olmadığın kadar enerjik hissediyorsun. Günün göksel açıları zihinsel keskinlik ve fiziksel dayanıklılık sağlayacak bir enerji sunuyor. Bu enerji de geçmişten kalan proje ve görevlerini bitirmek konusunda seni destekliyor! Birçok şey tamamlayacak vaktin olabilir; hatta bir de başkalarına destek olmayı düşünebilirsin. Yine de önce kendi işlerine odaklanmalısın...Genelde her şeye akıl ve mantık düzleminde yaklaşıyorsunuz, ancak bugün sezgilerinizin gücü sizi hayrete düşürebilir. Başkalarıyla sözsüz bir iletişim halinde olabilirsiniz ve sözlü iletişiminiz de etrafınızdakilerin bu aralar neye ihtiyaç duyduğuna dair sezgisel farkındalığınız sayesinde gelişme gösterebilir. Bugün muhtemelen her zamankinden daha fazla iyimser, hevesli ve esin dolu hissediyorsunuz. Yolunuza devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilimsel konulara ilginiz ön plana çıkacak. Gezegenlerin konumu zaten var olan ilginizi artırabilir ya da daha önce olmayan bir ilgi kıvılcımı çaktırabilir. Bilime giden en kolay ve ulaşılabilir yol gece gökyüzüne bakmaktır. Bir dürbün ya da teleskop edinin. Merakla dolup taşacak ve daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlanacaksınız. Bunun keyfini çıkarın!

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün arkadaşlık ilişkileri, sosyal çevreniz öne çıkıyor. Öğleden sonra, günün ikinci yarısında daha sosyal olabilirsiniz. Uzun vadeli dostluklar, dostlarınızla duygusal destekler daha keyifli hissettirebilir. Organizasyonlara katılabilirsiniz. Harcamalar yapılabilir.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kötü niyetli insanları tam anlamıyla kestiremiyor olman çevrene karşı daha tedbirli yaklaşmana neden oluyor. Yarattığı güvensizlik ortamından olumsuz etkilenen insanlar olabilir. Kendini toparlamak için akşam evde kendinle baş başa kalmak istiyorsun. Çeşitli aktivitelerin ile ilgilenmen kafandaki kara bulutları dağıtıyor.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her konuda adaletli olmak ya da haksızlıklara karşı fazlasıyla sesinizi çıkartmak niyetinde olabilirsiniz. Finansal konularda ise olaylar beklemediğiniz yönde gelişebilir. Finansal konularda beklentilerinizi karşılayacak projelerin olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Planlarınızı tam olarak yapmalı, hedeflerinize odaklanmalısınız. Başarının anahtarı sizsiniz.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Hafta sonunda arkadaşlar ve gelecekle ilgili planlar hareketlilik getirmekte. Beklenmedik durumlar da ortaya çıkabilir.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla anlaşmak biraz zor gibi duruyor. Partneriniz ve arkadaşlarınız arasında kalabilirsiniz. 18 ağustos'a kadar yeni başlangıçlar yapmayın, elinizdeki işleri tamamlayın.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlar için yaptığınız fedakârlığın karşılığında ne yazık ki elinize hiçbir şey geçmeyecek ve hatta bu davranışın göze bile görünmeyecek. Buna önem vermemelisiniz çünkü niyetinizin iyi olduğunu biliyorsunuz.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati sosyalleşme isteğinizi arttırıyor.Arkadaşlık ilişkileriniz bugün alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Venüs'ün Ay ile kavuşumu sosyal çevrenizdeki kadınlardan göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor. Uranüs bugün itibariyle geri hareketine başlıyor, önümüzdeki günlerde seyahatler, eğitim ve hukuk konularında beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsiniz.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun zamandır beklediğiniz bir aşk mesajını, bugün alabilirsiniz. İş hayatınızda sizi yanlış seçeneklere yönlendiren bir insan var, onu bulun ve kendinizden uzaklaştırın. Duygularınızı net bir şekilde insanlara aktarmaktan korkmayın.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Duygusal konularda güzel bir ilişkiyi götürmek için her türlü donanıma sahip olduğunuz halde, huzursuzsunuz. Gereksiz hırslara yenik düşmemelisiniz.

15 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>