Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonradan, aşksız geçen bu günlerinize ah edebilirsiniz. Hemen bugünden başlayarak gönlünüzü biraz kışkırtıp ruhunuzu harekete geçirmelisiniz. Sosyal hayatınızın canlılığı buna oldukça uygun

Birçok hayalinizin önü açılabilir, hazırlıklı olun. İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi.

Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikiminiz oluyor. Yakında büyük bir alışverişiniz olabilir. Bunalacağınız para sıkıntılarınız yok. Para sıkıntısının ne olduğunu biliyorsunuz.

Çok yönlü ve yetenekli olmanıza rağmen, çok özel dost ilişkilerinin yoksunluğunu çekebiliyorsunuz. Bugünlerde kendi iç dünyanızda çok duygusalsınız. Bir iç meseleniz varsa, bunu biriyle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde incinmeye çok hazır görünüyorsunuz. Aile ilişkilerinizde son zamanlardaki küçük pürüzler sevince dönüşebilir. Bu konuda sizden daha fazla niyet besleyen insanlar var. Bazı olayları bugünlerdeki ruh durumunuzla büyütebilirsiniz. Yakın geçmişte yaşadığınız bir olayın etkisinden kurtulmalı ve canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugün Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gelirinizle ilgili konulara vakit ayırabilirsiniz. Harcamalarınız ve elinize geçen para arasındaki dengeye bozmamaya dikkat edin. Ay'ın Kiron ile oluşturduğu karşıt açı, maddi konularda yara almaya açık olduğunuzu gösteriyor. Kartlarınıza, değerli eşyalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran'a kadar eğitim hayatınızda başarılarınızla parlayabilirsiniz. Uluslararası çevredeyapıyorsanız kariyer başarınız herkes tarafından takdir edilebilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine ve sevdiklerine jestler yapıyorsun!Sevgi gezegeni Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Yeni girişimler, yeni başlangıçlar seni bekliyor. İş değiştirmeyi uzun zamandır düşünüyorsan, bugün gelecek teklifi düşünmeden kabul edeceksin. Maddi konularda kemerlerini sıkmıştın. Artık biraz olsun nefes alma zamanı. Hayat akıp giderken kendine ve sevdiklerine jestler yapacaksın. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin ailesiyle ilgili önemli konular gündemini meşgul edebilir. Sanatla ilgilenen bir Başak burcuysan, çalışmalarını daha görünür kılmak için ortak sanatsal platformlarda yer alabilirisin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yapacağınız harcamalarla alakalı temkinli olmalısınız. Yapacağınız alışverişler boş yere israf etmenize sebep olabilir. Aylık bütçe planlamanızı bozmamalısınız.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili dalgalanma yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha başarılı olabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Kıvrak zekânızla gün içindeki yoğunluğu idare edebileceğiniz zamanlar var. Akşam saatlerinde yolculuklar gündeme gelebilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi hayatınızı dizayn etmeye karar verdiniz ve her konuda evrenin desteğini alabilirsiniz. Yeniliklere başlamak için uygun bir gün ve istikrarınıza destek olacak.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; bir süredir seni maddi manevi yoran koşulları artık geride bırakabilirsin. Kendine yeni kazanç fırsatlar oluşturabilirsin. Burç değiştiren Venüs, akademik kariyerini desteklerken, eğitim hayatındaki başarı, hayatına renk katacağa benzer. Bu dönem seyahat planların ve vizyon sahibi insanlarla birlikteliğin artabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde empati önem kazanıyor. Öğleden doğru işlerdeki akış sizi memnun edecektir. Gün boyu ruh beden dengesini koruyun. Akşam birikmiş öfke açığa çıkabilir, ani çıkışlara dikkat.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs Boğa burcuna geçerek uzaklarla iletişiminize kalıcı çözümler taşıyor. Yabancılarla sözleşmeler, anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Uzakta yaşayan biriyle aşk gündeme gelir. Yurt dışı bağlantılarınızda sizi mutlu edecek gelişmeler karşınıza çıkar. Sözlerine güvendiğiniz dostunuz olan biriyle aranızdaki ilişki duygusal bir boyut kazanabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 06' 40"
Ay
Kova
19° 16' 36"
Merkür
Koç
17° 39' 24"
Venüs
Boğa
03° 08' 21"
Mars
Koç
01° 03' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 46"
Satürn
Balık
16° 43' 37"
Uranüs
Boğa
22° 26' 48"
Neptün
Balık
28° 57' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 23"
Lilith
Başak
23° 31' 49"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>