Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kişisel Özelliklerine Saygı Duyuyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Hem estetik anlamda hem de eşinizle iletişim kurma şekliniz söz konusu olduğunda, çekicilik ile ilgili öğrenmeniz gereken çok az şey kaldı. Muhtemelen bunların hepsini çok erken öğrendiniz. Bu alanda hala geliştirmeniz gereken şeyler, tamamen karakterinizin gücüne bağlı. Bugün bu konuyu biraz düşünseniz iyi olacak gibi...

Psikoterapi gibi bir yardımcı olabileceğiniz bir alanda çalışıyorsanız, muhtemelen şu an birkaç kural ve protokolü çiğniyorsunuz. Eğitiminizin temel bir parçası olan teorilere bile karşı geliyorsunuz. İsyankarlığınızdan rahatsız olmayın. Zaman zaman statünüzün size meydan okuması önemlidir. Özellikle alanda sizin gibi ilerlemeler yaratan insanlar için.

Bugün, pratik işler üzerine odaklanabilirsiniz. Hatta evinizde fiziksel birşeyler yapmak bile isteyebilirsiniz. Bahçe veya manzarayla ilgili bir şeyler yapmak ilginizi çekebilir. Ya da, garajı temizlemeye karar verebilirsiniz. Ev içerisinde bazı tamirat işlerine girişebilirsiniz. Zihniniz temizlendikçe ve elleriniz bir şeylerle meşgul oldukça bir tür hareket yogası size iyi gelecek. İlham verici müzikler açın ve yaptığınız şeyin keyfini çıkarın.

Duygusal olarak güçlü ve ne yaptığını bildiğin günlerden birindesin. Aynı zamanda, bütün enerji ana odaklı ve kullanıma da açık. Bu fırsatı başın ağrıyormuş numarası yapıp evde oturarak kaçırma. Herkesin hayatını eleştirmek ve analiz etmek yerine, kendininkine odaklan ve yapabileceğin seçimleri düşün. Elindeki kaynaklara göre en iyi eylem planını hazırla.Senin için harika bir gün ve duygusal olarak da modun yükselişte. Her şey akışında sorunsuz gidiyor ve içgüdüsel olarak hırçın dalgalar karşına çıktığında ne yapacağını, hangi yöne gitmen gerektiğini vs biliyorsun - eğer çıkarsa elbette. Bu fırsatı her türlü ilişkiyi sağlamlaştırmak ve bitirmeye yeltendiğin planları belirlemek için kullan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev halkına mensup kişiler birbiri ardına hedeflerine ulaştıkça, evinize keyif ve zevk hakim olur. Gelirinizde bir artış söz konusu olabilir ki bu da kesinlikle sizin öz saygınızın artmasına neden olacaktır. Siz ve aileniz bir kaç arkadaşınızı yemeye davet ederek bunu kutlamaya karar verebilirsiniz ya da yalnızca kendinize güzel bir yemek ısmarlayarak bunu kutlayabilirsiniz. Şunu temin edebiliriz ki, en azından bir süre için, bazı faydalı şeyler gerçekleşmeye devam edecek.

15 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğiniz için kariyer ve eğitim konularında yeni adımlar ve başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Seyahatler ve yolculuklar gündeme gelebilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılı işlerin ile göz dolduruyorsun. Çevrendeki insanların sana olan güveni artabilir. Dış görünüşüne her zamankinden daha fazla önem veriyorsun. Hedeflerine ulaşmak için kendi kişisel gelişimine önem vereceksin. Evli bir Başak burcuysan, ani karar vermekten uzak durmak isteyeceğin konular olabilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygusal davranışlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken hassas olduğunuz konuları paylaşmalısınız. Finansal işlemlerinizi yaparken bugün daha dikkatli olun. Dikkat dağınıklığınız yoğun olabilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde karar vermekte zorlanacağınız konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Pratik çözümler üreterek bu konudan da sıyrılabilirsiniz. İlerleyen saatlerde annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizde vereceğiniz bir davetle arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendi işinize odaklanmalı ve başkalarının ne dediğinizi haddinden fazla umursamamalısınız.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız, görev ve sorumluluklarınız açısından aktif bir gün geçirebilirsiniz. Duygularınızı göstermekten, coşkunuzu ve heyecanınızı sergilemekten çekinmeyeceksiniz. Kariyer hedefleri koymak ve hedeflerinizi gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş anlayışınız bugün en üst seviyelere yükseliyor gibi görünüyor. Gelecekte satış ve paylaşım durumuna ilişkin tahminlerde bulunmanız istenebilir. Güçlü sezgisel yeteneğiniz size bu konuda çok yardımcı olacaktır.

15 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, özellikle  kafanızda birçok değişik fikir ve planla yola çıkabilir ve daha sonra bir çoğundan vazgeçebilirsiniz. Mücadeleci ve hırslı yönünüzü ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Değerlerinizin farkında olmalısınız.

15 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeden önce karşınızdaki kişiyi tüm özellikleriyle tanıdığınızdan emin olun. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşabilmek için çok çalışıyorsunuz. Bugün kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çok neşelisiniz. Fakat özel hayatınızda birtakım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Kendinizi doğru ifade etmeyi başaracak ve sevdiğinizle aranızdaki sorunları aşabileceksiniz. İşyerinizde birisiyle anlaşılmaz biçimde uzattığınız bir çekişmeveriminizi de düşürüyor. İnatçı bir tutumla gereksiz bu küskünlüğü sürdürüyorsunuz. Karşı tarafın barış niyetine sırt çevirmeniz, aleyhinize olabilir. Bugün maddi yatırımlara girişirseniz para kaybetme ihtimaliniz yüksek.

15 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 11' 36" R
Ay
Akrep
28° 22' 06"
Merkür
Koç
15° 59' 16"
Venüs
Koç
25° 38' 04"
Mars
Balık
26° 21' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 42"
Satürn
Balık
16° 10' 54"
Uranüs
Boğa
22° 06' 00"
Neptün
Balık
28° 46' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 39"
Lilith
Başak
22° 51' 17"
True Node
Koç
15° 33' 50"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>