Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sevgilinin Arkadaşları İle Tartışabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 30%

Bir süredir görmediğiniz akrabalarınızı ziyaret etmek için iyi bir gün. Aileniz şehir dışında yaşıyorsa, onları görmek için yola çıkmak isteyebilirsiniz. Ya da kardeşlerinizle son zamanlarda yoğun olduğundan görüşemediyseniz, bugün onlara zaman ayırmaya çalışın. Aylar o kadar çabuk geçiyor ki sevdiklerinizle geçirecek zamanınız olmuyor. Bugün bu konuda ekstra çaba göstermeye çalışın!

Bugün birisini zarardan korumak için adım atabilirsiniz. İş yerinde zor bir dönemden geçen birileri olabilir. Patronunuz gitmelerine izin vermeyi düşünüyor olabilir. Veya işlerine ayak uydurmakta zorlanıyor olabilirler. Onlara yardım edebilirsiniz. Tüm işlerini onlar için yapmayın, ancak onları doğru yöne yönlendirmekten çekinmeyin. Bazı teşvikler bir fark yaratabilir.

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Bugün hislerini hareketlendirecek agresif bir etki olduğunu fark edeceksin. Büyük olasılıkla bu his dikkatini yönetecek ve yapman gereken bütün şeylere karşı daha durağan ve nedensel olmanı gerektirecek. Dürüst ve anlayışlı ol. Bir miktar pratik kullanımı olmadığı sürece, hiç kimse senin garip metaforlarını ve şakalarını anlamayacaktır. Çiçeklerini sula ve bahçendeki bitkileri biç. Toprağa yakın oldukça daha iyi hissedeceksin.Bu şahane gün size rüyaların gerçekleşebileceğini gösterecek. Teknolojik iletişim yöntemlerini ve yeni çıkan dergileri mutlaka yakından takip edin. Yeni şeyler denemekten çekinmeyin ve elinizin altında daima bir kağıt kalem bulunsun. En büyük ilham bugün beklenmedik bir hevesten çıkıp gelebilir. Zihninizi onu karşılamaya açık tutun. İçinizdeki dahi dışarı çıkmaya can atıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genelde her şeye akıl ve mantık düzleminde yaklaşıyorsunuz, ancak bugün sezgilerinizin gücü sizi hayrete düşürebilir. Başkalarıyla sözsüz bir iletişim halinde olabilirsiniz ve sözlü iletişiminiz de etrafınızdakilerin bu aralar neye ihtiyaç duyduğuna dair sezgisel farkındalığınız sayesinde gelişme gösterebilir. Bugün muhtemelen her zamankinden daha fazla iyimser, hevesli ve esin dolu hissediyorsunuz. Yolunuza devam edin!

16 Ağustos 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarınızla ilgili sorumluluklar gündeminizde olabilir. Arkadaşlar ve sosyal çevrenizde, aşk ilişkilerinde bir zorluk, kriz veya anlaşmazlık gündemde olabilir. Geçmişten dostlar, partnerler kapınızı çalabilir. Karamsarlığa kapılarak pozitif yanınızı kaybetmekten kaçının.

16 Ağustos 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ananenden maddi anlamda ve manevi anlamda değerli bir armağan alabilirsin. Bu hediye seni odlukça duygulandırıyor. Onu en güvendiğin yere saklıyorsun. İlişkisi olan bir Başak burcuysan ilişkine 3. şahısların müdahaleleri sorunların temelini oluşturuyor. Sevgilinin yakın arkadaşları ile tartışma yaşayabilirsin.

16 Ağustos 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şimdiye kadar kabullendiğiniz ikili ilişkilerinize artık dur diyeceğiniz bir gün. Sizi ruhsal olarak negatife çeken herkesle aranıza mesafe koymayı denemelisiniz. Açıkça rahatsız olduğunuz konuları dile getirerek telafi şansı verebilirsiniz. Sabırlı hareket ederek uzun soluklu arkadaşlıklarınıza bir şans daha verme zamanı olarak bakın. Aktif iletişiminiz sizi destekleyecektir.

16 Ağustos 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz sabırlı olmak ve fazla iddialı davranmamak gerekiyor. Duygusal açıdan geçmişten kaynaklanan koşullar ağır basmakta.

16 Ağustos 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal canlılığın dikkat çekici olabileceği bir gündesiniz, arkadaşlarınıza danışabilir, onların fikir ve düşüncelerini alabilir, kendinizinkileri tartışabilirsiniz. Yenilikçi, farklı, orijinal ve sıra dışı tavrınızla dikkat çekebilirsiniz.

16 Ağustos 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

16 Ağustos 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunduğunuz noktadan gurur duymak hakkınız çünkü bunu kesinlikle hak ediyorsunuz. Buraya kadar tırnaklarınızla kazıya kazıya geldiğinizi hiçbir koşulda unutmamalısınız. Sizi siz yapan şey bunlar.

16 Ağustos 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati sosyal yönünüzü ön plana taşıyor.Bugün arkadaşlarınızla duygularınızı paylaşmak iyi gelecektir. Mars ile Güneş arasındaki destekleyici açıyı sağlığınızla ilgilenmek için değerlendirebilirsiniz. Sağlık harcaması yapmak durumunda kalabilirsiniz.

16 Ağustos 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

16 Ağustos 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sürekli partnerinizin sizi aldattığını düşünmeye başladınız ve bu yüzden kendinizi çok yıpratıyorsunuz. Eğer işsizseniz ve yeni birarıyorsanız, bugün sizin için şanslı bir gün olacak. Başkalarına yardım etmeyi seviyorsunuz ve dünyayı herkes için daha iyi bir yer haline getirmek istiyorsunuz.

16 Ağustos 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güveniniz oldukça fazla. Kişisel başarınız; mesleğinizle ilgili yoğun araştırmalarınız, beraberinde gelişentatmini ile beraber netleşiyor. Bugün, arkadaş çevrenizde oluşturduğunuz güçlü bağların güvencesini hissedeceksiniz.

16 Ağustos 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 53" R
Ay
Oğlak
08° 16' 41"
Merkür
Koç
16° 28' 40"
Venüs
Koç
29° 26' 34"
Mars
Balık
28° 45' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 46"
Satürn
Balık
16° 27' 48"
Uranüs
Boğa
22° 16' 30"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 14"
Lilith
Başak
23° 11' 51"
True Node
Koç
15° 23' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>