Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sağlığına Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 70%

Sanatsal ve / veya ruhsal olarak eğilimli olan insanların olduğu sosyal etkinlikler, özellikle ilham almanıza neden olabilir. Ayrıca özellikle romantik ve seksi hissediyor olmanız muhtemel ve hayatınızdaki özel biriyle yalnız kalmak için zaman ayırmak isteyeceksiniz. Ya da şu anda bir ilişkiniz yoksa, bugün gerçekten özel birisiyle tanışabilirsiniz. İyi akşamlar.

Ateşli bir enerji tutkunuzu artırdığı için bugün duyularınız coşabilir. Kendinizi önemli bir kariyer hedefine doğru ya da özel birisine teslim etmenin zamanı gelmiş olabilir. Coşkulanmak ve fiziksel enerjiyi atmak için harika bir gün. Yine de kendinizi çok fazla germemeye dikkat edin ve sürüş sırasında hız limitini aşmayın! Spor salonunda egzersiz yapmak günün sonunda biraz fazladan yağ yakabilir.

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Etrafındaki insanlar ve durumlara uyum sağlayabilmek için düşünme biçimini biraz değiştirmen gerekiyor. Yeniliğe ve maceraya karşı bir ilgin olsa da, içinde tedbirli ve sabit olmaya iten bir güç de mevcut. Öncü tavırlarını kaybetmemeye bak, aynı zamanda pervasız tavırların da kurbanı olma.Olabileceğiniz kişi hakkında tatlı hayalleriniz… Br film yıldızı, ünlü bir ressam, yetenekli bir piyanist… Şu sıralar ergenlik düşlerinizi yeniden kuruyorsunuz. Belki de duygusal yaşantınızdaki sıkıntılarınızı biraz daha dikkatli bir biçimde gözden geçirmeniz gerek. Özel hayatınızla ilgili oturup enine boyuna düşünme vakti gelmiş olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bugün her zamankinden daha fazla yaratıcı hissedebilirsiniz. Bu ister sanatsal bir biçimde isterse de problem çözme konusunda eşsiz ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıksın, yüksek ihtimalle bugün sizin için güzel ve tatmin edici bir gün olacak. Bir projeyi ele almanın farklı bir yolunu bulmak muhtemelen sizi fazlasıyla tatmin edecek ve ayrıca diğerlerinin yaratıcı yeteneklerinize hayran kaldığını fark edeceksiniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizin için mükemmel bir gün. İşlerin sorunsuz bir şekilde ve kendi yararınıza çalıştığını göreceksiniz. Haberleri, konuşma şovlarını ve gerçek sorunlarınızla ilgili olmayan bilgileri bugün görmezden gelin.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının sana karşı eleştirel yaklaşımı seni üzebilir. Fakat kendin ile barışık olmalı ve özgüvenini korumalısın. Fazla kilolarından şikayetçi bir Başak burcuysan, spor için kendine yeni bir program hazırlayabilirsin. Besin değeri yüksek yiyecekler tüketmeye özen gösteriyorsun. Ailen ile maddi konularda fikir birliğine sahip olman rahatlamanı sağlıyor.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ya da yaşam alanınız ile ilgili bazı değişimler söz konusu olabilir. Aile üyelerinizin yardımı ile güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir ortam ya da yeni bir düzen oluşturmak bugün size çok iyi gelecektir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlemekte. Bugün eşinizle ya da sevgilinizle ilgili konulara daha fazla duyarlılık göstermeniz beklenebilir. Daha iyi bir dinleyici olmaya çalışmalısınız.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda bazı dalgalanmalar hatta dönüm noktaları olabilir. Bu süreç sizi biraz yoracak olsa da yine de hayrınıza olduğunu bilin.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında hassas bir gün geçirebilirsiniz, en çok da karşılıklı iletişime dikkat etmelisiniz. Birbirinizi iyi anlamadan uzlaşmayı yakalamak zor olabilir, yanılgılara dikkat.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızdaki plandan saptığınız taktirde işlerinizin bozulacağını söylemekte fayda var. Bugün risk almak için doğru gün değil.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Balık burcundaki seyahatine devam edecek. İkili ilişkiler veortaklıklarıyla ilgili konular ön planda.Neptün ile Venüs arasındaki sert etkileşim duygusal gerginliklere işaret ediyor. İş ortaklarınızla veya birlikte çalıştığınız kadınlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Baştan çıkarıcı Venüs'ün gücünü hissediyorsunuz ve bugün daha duygusal ve romantik olmanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Her şey yolunda gidiyor! Bugün beklenmedik bir gelir elde edebilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınız ön planda olacak. Kendi düşüncelerinizden başka hiç kimseye inanmadığınız için, yardım almaktan hoşlanmıyorsunuz. Coşkulu davranışlarınız çevrenizde sempati toplamanıza neden oluyor. Sağlığınız ve keyfiniz yerinde.

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 28" R
Ay
Balık
08° 01' 51"
Merkür
Koç
18° 22' 38"
Venüs
Boğa
04° 45' 53"
Mars
Koç
02° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 18"
Satürn
Balık
16° 50' 23"
Uranüs
Boğa
22° 31' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 48"
Lilith
Başak
23° 40' 36"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>