Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fikirlerin Seni Öne Çıkarıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2022, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla aranda derin konuşmalar yaşanabilir bugün. İlişki hakkında görmezden geldiğin konuları konuşmak zorunda kalabilirsin hatta. Bu konuları ertelemektense çözmeye çalışmak ikinize de iyi gelecek, bundan kaçınmamakta fayda var.

Sinirleriniz sağlam. Toparlayıp düzeltme beceriniz, size karamsarlık yaşatmıyor. Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor, çok yakında bu konuda desteklenebilirsiniz.

Para konusunda sandığından daha şanslı olabilirsin bugün. Eline beklenmedik yerlerden paralar geçebilir ve bu da seni daha mutlu edebilir. Parasal açıdan bir şeylerin yoluna girdiğini görmek seni memnun edecek.

Bugün kendi sağlığın için neler yapabileceğini daha net düşünmen gerekebilir. Kendini daha iyi hissetmek adına kendi rutininde yapacağın ufak tefek değişiklikler bile sana çok iyi gelebilir. Mesela o kahve yerine daha sağlıklı bir alternatif olan bitki çaylarından tüketebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sana yakın olan biri hakkında bir sır gündeme gelebilir. Bu durum senin ona karşı duruşunu değiştirmese de ister istemez kafanda şüpheler yaratabilir. Yine de insanları yargılamadan önce onların gözünden olaylara bakmaya çalışman daha iyi olabilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda iddialı yönün ortaya çıkıyor. Sen bile sendeki değişime şaşıyorsun. Ancak; çok ileri gidip daha sonra pişman olabileceğiniz şeyler söyleyip yapmadığınıza dikkat edin. Düşman yerine arkadaşlar yaratmayı hedefleyin.

17 Mayıs 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni insanlarla tanışarak, çevreni genişletiyorsun. Bu tanıştığın kişiler sana bazı yeni fırsatlar için ön ayak olabilirler. Yetenekli olduğun konular üzerinde yaratıcı fikirlerinle ön plana çıkıyorsun. Mevcut maddi durumunu daha iyi seviyeye taşımak için yeni ortaklıklar gündeme gelecek. Aile içerisinde gizli saklı kalan konular, bugün ortaya çıkabilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansallarınızı kontrol etmekte zorlanıyorsunuz. Profesyonel hizmet almaya karar vereceksiniz. Alacağınız bu hizmet kısa zamanda kar etmenize ve gidiş yönünüzü belirlemenizi kolaylaştıracaktır. Kısa zamanda çok kar edebilen bir duruma gelebilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle geçmişe yönelik konularla ilgili fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Güven arayışınız ön plana çıkabilir. Gün ortasında kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Eve ait konular gündeme gelebilir. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Akşam arkadaşlarınızla birlikte program yapabilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde mesleki ya da maddi konularda kendinizi darda hissettiğiniz anda yardım gelmesi ilerleyebilmeniz için size cesaret verecek.

17 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olabileceğiniz kişi hakkında tatlı hayalleriniz "Bir film yıldızı, ünlü bir ressam, yetenekli bir piyanist" Şu sıralar ergenlik düşlerinizi yeniden kuruyorsunuz. Belki de duygusal yaşantınızdaki sıkıntılarınızı biraz daha dikkatli bir biçimde gözden geçirmeniz gerek. Özel hayatınızla ilgili oturup enine boyuna düşünme vakti gelmiş olabilir.

17 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni fikirlere olan ilginiz, bugün çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir. Belki de konumunuz için çok büyük olduğunuzu ifade edeceklerdir. Onları mutlu edemeyebilirsiniz, ancak bu insanlarla bağlantı kurmak için kendi beklentilerinizi yönetebilirsiniz. Sizi anlamadıklarını kabul ettiğinizde, daha az hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmiş tecrübelerinizi yaşama başarı ile geçireceksiniz. Bugün sıra dışı düşüncelerinizi paylaşmak için, kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Sevdiklerinizi korumak adına fazla sorumluluk alıyor, çok zorlanıyorsunuz.

17 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü ailenizle ya da evinizle ilgilenmeye ayırabilirsiniz. Ufak tadilatlar ya da dekorasyon işleri için uygun bir gün. Bazı harcamalar da yapabilirsiniz. Ancak ipin ucunun kaçma tehlikesi var, dikkatli olun.

17 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınız ön planda olacak. Kendi düşüncelerinizden başka hiç kimseye inanmadığınız için, yardım almaktan hoşlanmıyorsunuz. Coşkulu davranışlarınız çevrenizde sempati toplamanıza neden oluyor. Sağlığınız ve keyfiniz yerinde.

17 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 56" R
Ay
Başak
18° 05' 36"
Merkür
Boğa
02° 11' 17"
Venüs
Boğa
22° 05' 34"
Mars
Koç
12° 51' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 10"
Satürn
Balık
17° 54' 49"
Uranüs
Boğa
23° 20' 17"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 44"
Lilith
Başak
25° 14' 16"
True Node
Koç
14° 54' 18"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>