Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Zihnini Yeniliklere Açık Hale Getiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2020, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Sezgileriniz günü kurtarabilir. İçgüdülerinize dikkat edin ve o manevi mesajlara kulka verin. Bazı önemli ve gizli sinyalleri alabildiğinizi görebilirsiniz. İş yerinizde bir şeyler olacağını sezebilir ya da sevdiğiniz birinin yaşadığı duygulara karşı hassas olabilirsiniz. Sinir sisteminiz, bugün etrafınızdaki enerjiyi toplayarak sanki bir radar gibi olacak.

Endişenizden çok uzak bir şekilde, yeni döngünün yeni başlangıcı için durumlar parlak ve cesaret verici. Enerjiyle doldurulacaksınız. Yakın zamanda başlattığınız kariyer planlarını güçlendirmeye özellikle dikkat etmelisiniz. Son birkaç ay içinde meslektaşlarınızdan veya ailenizden biraz uzakta olmanız halinde, şimdi sizin yokluğunuzu telafi etme zamanıdır.

Bugün anında düzeltilmesi gereken bir kriz meydana gelebilir. Bu parayla veya bilgisayarın çökmesiyle ilgili bir sorun olabilir. Eğer bunu yapabilecek durumdaysanız, herkesin moralini yüksek tutmaya çalışın ve panik yapmayın. Dünyanın sonu gelmedi. Bu gece, romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlayın. Hayatta neyin önemli olduğunu kendinize hatırlatın.

Günün en güzel kısmı evde geçecek olan vakit. Büyük bir işe atılmadan önce şu anda biraz dinlenmeye ve şarj olmaya ihtiyacın olduğunu hissetmiyor musun? Bu sükunet aralarının gücünü hafife almamalısın. Kendini iyi bir kitaba vermek veya yakın arkadaşlarla eğlenmek için bütün bu çaban, değil mi?Bir günde ya da üç ayda kendine karşı bakış açını değiştirebileceğini düşünüyor musun? Eğer böyle bir şey mümkün olsaydı herkes bunu bilir ve uygulardı. O yüzden biraz sabırlı olmalısın. Biraz aklın karışık hissetmen iyi bir şey. Yavaş yavaş ilerle, küçük adımlar at. İleride bunu başardığın için kendine teşekkür edeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışarısı sana adeta göz kırpıyor. Neden çocuklarla birlikle kaymaya gitmiyorsun ya da eşinle beraber kaşıya çıkmıyorsun? Emin olduğumuz bir şey var o da bugün kimse evin içine hapsolmak istemiyor. Eğer yağmur yağarsa da yaratıcı bir B planı düşün. İç mekan tırmanma aktivesine katılabilir, ya da bulunduğunuz yerde varsa I-max sinemaya gidebilirsiniz. Bu şekilde en azından evde olmuş olmayacaksınız.

18 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün teslimiyet içinde olabilir, yaşamın getirdiklerine kabul enerjisi içinde olarak daha huzurlu hissedebilirsiniz. Spiritüel çalışmalar, ibadetler motivasyonunuzu arttırabilir. Eğitim, sınavlar gündeminizde olabilir.

18 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam koşulların değişirken çabuk adapte olma özelliğin çevrenin dikkatini çekebilir. Zihnini yeniliklere ve gelişmeler açık hale getiriyorsun. Teknolojik gelişmeleri yakından takip edebilirsin. Öte yandan geçmişine dair İlişkisi yeni bitmiş bir Başak burcuysan eski ilişkine duyduğun özlem atabilir. Kafanı meşgul etmek içi ev işleri ile uğraşıyorsun.

18 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler, taşınma ya da eğitim hayatınızla ilgili bazı konular bugün gündeminizde olabilir. Maddi konularınızla ilgili alacağınız desteklerle bazı planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. İyimser olmak için elinizden geleni yapın. Kendinizi eleştirip olumsuz yargılarda bulunmak yerine daha pozitif düşünceler içine girin. Yaşamın gerçek yönlerini fark edeceğiniz bir gündesiniz.

18 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde, bilemediğiniz nedenlerden dolayı sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlar gündeme gelebilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğle saatlerinde daha fazla içe dönebilir, duygusal yoğunluk içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda eksiklikleri tamamlamak isteyeceğiniz zamanlar var.

18 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, senin gibi hassas ve ince insanlar için iyi bir gün olmayabilir, tatlım. Öyle ki, günün kazananı en yüksek sesle bağıran ve masaya en sert vuran olacak. Akıp giden şiddet kokulu hava seni de etkileyecek. Maalesef keyfin kaçacak ve uç derecede korunmasız ve duygusal olacaksın. Karmaşadan uzak durmaya bakmalısın.

18 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

18 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bağlantılarınızı genişletme fırsatınız olabilir, bu yüzden hazırlıklı olun. Bir ağın size getirdiklerinden faydalanmak için öncelikle bu ağı kurmanız gerekir. Bu nedenle hayatınıza yeni insanlar almaktan çekinmemelisiniz.

18 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Aslan burcunda devam eden seyahati kendinizi içe kapanık hissetmenize sebep olabilir.İnsanlardan uzaklaşma isteği duyabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar tadınızı kaçırabilir, her şeyi kontrol edemeyeceğinizin farkında olmalısınız. Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşimi arkadaşlarınızla keyifli seyahatler planlamak için değerlendirebilirsiniz.

18 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

18 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni ay öncesinde hislerinizin, sezgilerinizin son derece güçlü olduğu bir gündesiniz. Olayların arka yüzünü netlikle görebilirsiniz. Dalgınlığa, unutkanlığa, sakarlığa dikkat etmelisiniz.

18 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güneş burcunuza geçiyor. Bugünden itibaren, isteklerinizde belirgin bir artış söz konusu olacak. Yaşam enerjinizi yoğun olduğu bir gün. Duygularınızı özgürce kullanmaktan yanasınız. Düşüncelerinizin doğruluğunu tartışmak istemiyorsunuz.

18 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 24' 59" R
Ay
Yay
01° 15' 14"
Merkür
Koç
15° 59' 51"
Venüs
Koç
25° 55' 01"
Mars
Balık
26° 32' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 53"
Satürn
Balık
16° 12' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 46' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 27"
Lilith
Başak
22° 52' 48"
True Node
Koç
15° 33' 08"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>