Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Objektifsin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile güzel vakitler geçirmek için çok fazla para harcaman gerekmiyor. Sevdiğin kişinin kalbini lüks hediyeler ile çalman gereksiz olacak. Bugün keyifli ve rahat bir gün sizi bekliyor.

Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz. Sizden daha yetkeli biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak..

Maddi konularda verdiğin emeklerin karşılığını hemen almak isteyebilirsin. Ancak biraz daha sabretmen gerekebilir. Uzun vadede sana güzel getirisi olabilecek şeyleri kısa vadede hiçbir şey kazandırmıyor diye harcamamalısın bugün.

Duygularını ve düşüncelerini kontrol altında tutabileceğin ve bu sayede gerginliği üstünden atabileceğin bir gün. Çevrende olan bitene karşı tepkilerin daha kontrollü oldukça, vücudundaki stres oranı da azalacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün muhatap olacağın insanlar ve olaylar seni biraz sınayabilir. Ancak bütün karşına çıkacaklara nasıl tepkiler vereceğin gününün genel gidişatını etkileyecek. Sakin kalıp anlayışlı davranmalı ve tepkilerini ölçmelisin.

18 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün uzakta yaşayan bir tanıdığınızdan gelen beklemedik haberle kendinizi yeni bir oluşumun içinde bulabilirsiniz.Bu, konuyla ilgili biraz araştırma yapmak için merak uyandırabilir. Kendiniz için gerçekleri belirleyene kadar duyduğunuz her şeyi incelemeye karar verin. Mutlaka edindiğiniz bilgilerin doğruluğunu teyit etmek için ikinci ve üçüncü kişilerin fikirlerini alın.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün birçok zincirleme olay karşına çıkabilir. Endişe etmek yerine planlama yaparsan herkes ve her şey ile baş edebilme imkânın olacak. Kâr ve yatırımla ilgili konulara adım atman söz konusu olabilir. İşletme sahibi olanlar ise yol ayrımına gidebilirler. İçten içe yenilik ihtiyacı hissetmene rağmen adım atmakta zorlanabilirsin. Olaylara eleştirel ve objektif bakmak isteyeceksin.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı uçlarda yaşadığınız için kelimelerinize de yansıyacağı bir gündesiniz. İyi niyetle yaklaşsanız bile kendinize ve çevrenize bazı psikolojik baskılarınız olabilir. Hangi bilgilerle, haberlerle beslendiğinize dikkat ederseniz üzerinizdeki karamsar havayı dağıtmanız da kolaylaşacaktır.

18 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapabileceğiniz çok şey var. Üstünde durduğunuz konuda verimli olabilirsiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kontrolsüz enerjiler etrafını sarmış; sessizlikte kal. Çünkü senin için bu en iyisi. Sevgide kalarak her zorluğu yenebilirsin, sakın pes etme. Kişilerden, olaylardan ve durumlardan gelen sıkıntıları kolaylıkla atlatacaksın.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öncelikleri belirlemek günün nasıl geçeceğini daha iyi anlamana vesile olabilir. Bugün enerjini boş şeylere harcamaman ve doğru konulara odaklanman iyi olabilir. Seni daha iyi yönlendirecek şeylere öncelik verebilirsin.

18 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünya zengin bir büfe gibi önünüze seriliyor. Gün, size uzaklarda sizi ne kadar güzellik ve heyecanın beklediğini gösteriyor. Bugünden itibaren, tüm bu güzel olasılıkları keşfetmek için üç haftadan biraz fazla zamanınız var. Kişisel tatmin elde etmek ve hatta bazı finansal fırsatlar elde etmek için birçok şans bulmak için büyük beklentileriniz var. Evren, çabalarınıza değmesi için elinden geleni yapacaktır.

18 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşmeyi çok istediğiniz halde, fırsat bulamadığınız için gitmekten vazgeçtiğiniz yakın bir arkadaşınızdan alacağınız haber sizi mutlu edecek. Bugünlerde özellikle sezgilerinizi mantıkla buluşturmayı başarmalısınız.

18 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde benimseyebileceğiniz en iyi politika, önceliklerinizi dikkatle belirlemek ve sorunları doğrudan karşılamak yerine onlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmanız olacaktır. İş arkadaşlarınızı eleştirmeyi bırakın ve ekibin her üyesinin önemli olduğunu unutmayın! Özel hayatınızda da aynı şekilde kararlı olmalısınız. Soğukkanlılık ve sağduyu sizi ileriye taşıyacaktır; aksi takdirde giderek yıpranacak ve tükeneceksiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık, evcil hayvanlarla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gizli kadın düşmanlara dikkat etmelisiniz. Yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahatle ilgili bazı aksilikler gündeme gelebilir. Ortaklık, evlilik konularında ise kalıcı kararlar alabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

18 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz yaşadığınız ilişki konusunda çok ketum. Oysa siz yaşadığınız beraberliği başkalarıyla paylaşarak hata yapıyorsunuz. Bu durum can sıkıcı sonuçlara neden olabilir. Kariyerinizde bir düelloyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Rekabet halinde olduğunuz kişi, farklı baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Kendinizi kısa vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili küçük bir probleminiz olabilir, doktora danışmanızda fayda var

18 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>