Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendine odaklanıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün harika görünecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz, ayrıca yanınızdan geçenleri kendinize hayran bırakacaksınız. Seks ve romantizm aklınızda olabilir ve günü özel biriyle geçirmek isteyebilirsiniz. Bu duyguları bir çeşit yaratıcı aktiviteye dökebilirsiniz. Zihninizdekileri akmasını sağlayan bilgiler karşınıza çıkabilir. Bundan en iyi şekilde yararlanın!

Görünüşe göre hayatınızda büyük bir değişime hazırsınız. Fakat yalnızca değişiklik olsun diye bir değişim yaşamak istemiyorsunuz. Gerçekten ne yapmak istediğinizi dikkatlice düşünün. Kendinize dönüp şöyle bir bakınca istediğiniz değişimin aslında ufak bir değişim olduğunu fark edeceksiniz. Sağlığınıza özen göstererek işe koyulmak isteyebilirsiniz. Haftada birkaç gün yürüyüş yapmak ve öğle yemeklerinde sandviç yerine salata yemek sağlığınızı iyileştirneye yardımcı olacaktır.

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Kendini ifade etmek sana kolay gelecek. Bazen toplum içinde yapacağın konuşmalar sende güvensizlik uyandırabiliyor; veya bir buluşmada yanlış şeyler söyleyecekmişsin gibi hissedebiliyorsun. Bugün ise harika kelimeler dilinden sen hiç çaba sarf etmeden çıkacak. Fikirlerinden emin olacaksın. Eğer akşama bir partiye katılıyorsan, yeni insanlarla tanışmaktan da keyif alacaksın!Genelde entelektüel açıdan meraklı olmaya meyillisiniz, her zaman daha fazla bilgi edinmeye çalıştığınız birçok ilgi alanınız var. Ancak bugün, araştırmak için can attığınız bir konuda, kitaplarda makalelerde, internette hiçbir şey bulamayacak, ne kadar kütüphane ya da veritabanı araştırırsanız araştırın istediğiniz bilgilere erişemeyeceksiniz. Bunun için kendinizi sıkmayın. Böyle yaparak sadece kendinizi sinirlendirmeyi başarırsınız. Bunun yerine eski bir komedi dizisini tekrar izleyin. En azından biraz gülersiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öz güven eksikliğiniz dolayısıyla, bir şey sona ermekte. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Kova burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Günün genelinde ofis ortamınızdaki yoğunluğunuz vaktinizi alabilir. İlginç ve diğer kişilerden farklı görüşlerinizle bugün işinizde dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Yeniteklifleri de karşınıza çıkabilir. Sabah saatlerinde sağlığınıza biraz dikkat etmenizde yarar var. Saatler 18:53'i gösterdiğinde Ay boşluğa giriyor. Venüs ve Neptün arasındaki güzel etkileşimin yaşandığı akşam saatlerinde hayallerinizin gerçek olduğu bir akşam yaşayabilirsiniz. Bunu aşk hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine odaklanıyorsun!Ay, sabit burç etkisinde! Biraz olsun kendine odaklanma zamanın geldi. Kendinden ve ülke gündeminin yoğunluğundan o kadar sıkıldın ki hayatı biraz da tiye alarak yaşamak isteyebilirsin bugün. Çevrendeki insanlar çıldırdığını düşünebilir. Yapmak zorunda olduğun işleri bir kenara, canını sıkan insanları başka bir tarafa atabilirsin. Kendine zaman ayırmak istiyorsun. Eğitimi devam eden bir Başak burcuysan, çalışmalarının karşılığını alıyor olmak, özgüven duygunu tazeleyecek. Evli bir Başak burcuysan, eşinle ters düşebileceğin konular gündeme gelebilir. Hareketsizlik ve biraz da stres nedeniyle, yoga, plates gibi sporlara yönelebilirsin.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin üzerinde baskıcı davranışlarda bulunabilirsiniz. Bu durumlardan uzak durmalı ve aslında sizin için önemli olan çözüm odaklı yönünüzü ortaya koymalısınız.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beraber çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili sorumluluklarınızda artış olabilir. Verimli zamanlar geçirebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işlerinizde sıkışmalar olabilir. Hızlı sonuç alamayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizi toparlamak için fırsatlar doğabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda çok fazla tartışma ve polemik içerisine girmemeye çalışın. Titiz çalışmanız ve başarılarınız hali hazırdaarkadaşlarınızı kıskandırıyor olabilir.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son günlerde maruz kaldığınız baskıdan nihayet kendinizden kurtulabilir ve tüm hedeflerinize ulaşmada dinamik olarak ilerleyebilirsiniz. Bir plan bulup kendini organize etmelisin, böylece kendini bir daha asla bu kadar zor bir yerde bulamazsın.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim, uzun zamandır devam eden ikili ilişkinizde ruhsal bir açılım yaşamanıza neden olur. Partnerle aranızdaki bağı duygusal düzeyde güçlendirirsiniz. Onun yeteneklerini takdir etmek istersiniz. Gösterilen duygusal farkındalık ve fedakarlık sizin açınızdan paha biçilmez olacaktır.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük rutinlerinizi istediğiniz gibi gerçekleştiremiyorsunuz. Sürekli işler dalgalanıyor ve sizin kontrolünüz dışında erteleniyor. İş hayatınızla ilgili yeni fırsatlar ve güzel gelişmeler olacaktır. Hızlı kararlar vermeyin. Duygusal anlamda ise Başak burçları için oldukça şanslı bir gün.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; gündelik işlerini yapmakta çok zorlanabilir, kontrol edemediğin engeller ve gizli düşmanlıklar yüzünden çalışmalarını yarım bırakabilirsin. Beraber çalıştığın kişilerle gereksiz inatlaşmalara girmen öfke krizlerine yol açacağından dikkatli olmalı ayrıca ruh ve beden sağlığına da özen göstermelisin.

18 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 27" R
Ay
Koç
03° 14' 56"
Merkür
Koç
19° 29' 58"
Venüs
Boğa
06° 54' 11"
Mars
Koç
03° 24' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 43"
Satürn
Balık
16° 59' 07"
Uranüs
Boğa
22° 37' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 34"
Lilith
Başak
23° 52' 09"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>