Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. Dolayısıyla, mecazi anlamda sevgilisiniz. Kalın sevgi bağlarınız var, birbirinize kıyamıyorsunuz. Bu da, asla yeni aşklar yaşayamayacağınızı teyit ediyor.

Yaptığınız iş, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlık yaratıyor. Ama bu rahatsızlık yabana atılacak bir rahatsızlığa benzemiyor. Bunu çok sorun ediyorsunuz. Bu, ilerde daha da büyük bir soruna dönüşecek gibi görünüyor.

Paylaşımcısınız. Ama hiç huyunuz olmadığı halde bu konuda gösterdiğiniz bir gizlilik, bazı endişelere yol açmış görünüyor. Ama bu endişelerin çoğunun yapay olduğunu siz de biliyorsunuz, endişe sahipleri de.

İşiniz ve sosyal hayatınız arasında garip bir çelişki var. Bu nedenle herhangi bir olumsuzluğun ikisini birden etkilemesi söz konusu. Ayrıca herhangi bir olumsuzluğun ötesinde bir şeyler görünüyor, hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok büyük sorumluluklar yüklenmişsiniz. Bu kendinizin de bir yaşamınız olduğunu göz ardı etmenize neden oluyor. Önümüzdeki günlerden, hatta haftalardan bir demet yapıp kendinize sunsanız, kimseye haksızlık etmiş olmazsınız. Çok yakın bir dostunuzla bir inatlaşmanız belki de gizli bir kişilik çatışmanız var. Ama arada temel bir çelişki de görünmüyor, tamamen kişiliklerle ilgili.

2 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 02:18 Ay-Satürn karşıtlığı, duygularınızı mesafeli ve soğuk kılabilir. Kimsenin yeteri kadar iyi olmadığını, bazı kişilerin sadece kendini düşündüğünü, sizi sevmediklerini bile zannedersiniz. Oysaki bu görünüm etkisinde hepimiz bir miktar zorlanırız. Çünkü bir yandan güven ve huzur arıyoruz. Diğer taraftan sorumluluklar bizi yoruyor. Bu nedenle böyle hissediyoruz. Olumsuz düşünmeyelim. Saat 12:45 itibariyle oluşacak Yengeç burcundaki sondördün, maddi konularda ılımlı bir şekilde davranmak, ilişkilerinize özen göstermek, huzursuzluktan uzak durmak, başkaları adına hareket etmek ve onlarla iyi geçinmek arzusunda olduğumuzu gösteriyor. Çünkü amacınız ileriye dönük hedeflerinizi gerçekleştirmek ve kimseyle çatışmadan, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Ancak bu bakış açısı taviz vermek anlamına gelebilir. O nedenle lütfen kendinizi birileri aracılığıyla tanımlamayınız ve tamamlamayınız. Çünkü şartlar sizin istediğiniz gibi gelişmediğinde kendinizi mutsuz hissedersiniz. Sakin olunuz. Maddi konuları, ilişki meselelerini kendinize en azından bugün dert etmeyiniz. Saat 15:18 Ay-Venüs olumlu görünümü, yakın bulduğunuz kişilerle bir araya gelmenizi, ilginç ve hoş bilgi paylaşımda bulunmanızı sağlar. Tüm ilişkilerinizde tutku, güç arzusu, derin bir değişim ihtiyacı, baştan çıkarma isteği yoğunlaşır. Çevreniz üzerindeki etkiniz bir hayli yükselir. İnsanların iç dünyalarını kolayca çözebilirsiniz. Onları etkiniz altına alabilirsiniz. Saat 21:46 Ay-Neptün görünümü, beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuzun yoğunluğunu işaret eder. İnandığınız yolda yürümek istersiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını daha çok sahiplendiğin, çalışkanlık günü? Etrafındaki insanları daha çok sahiplenebilir, korumacı olmak adına abartılı davranışlarda bulunabilirsin. Hislerin ve düşündüklerin arasındaki uçurum büyürken, aşk yaşamında sevgilinle uyumsuzluk yaşayabilirsin. Bugün onunla belli konularda fikir birliği etmek etmeye çalışmaktansa, onu olduğu gibi kabul etmelisin. Çünkü bugün deyim yerindeyse? ikinizde ayrı tellerden çalıyor? olabilirsiniz. Bugün aynı zamanda aile içinde bir süredir sorun yaşadığın bir kadın yakının ile karşı karşıya kalabilirsin. Fevri çıkışlar yapmak yerine karşı tarafın davranışlarının ardındaki duygusal boyutu düşünmek sana çok şey kazandıracak.

2 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilir, üzerinden zaman geçmiş olsa bile kabuk bağlamış yaralarınızı açığa çıkarmaya meyilli olabilirsiniz. Kuruntu yapmak yerine olaylara tarafsız olarak yaklaşmak size iyi gelecektir.

2 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilir ve işlerinizdeki gelişmeler daha fazla sorumluluk almanıza neden olabilir. Tartışmalara açık olan bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ifade etmek için daha fazla çabalayabilirsiniz. Evdeki değişiklikler için uygun bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişileri evinizde misafir edebilirsiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel yaşamınızda beraberliğiniz yoksa bunun için üzülmemelisiniz? Aşk her an kapınızı çalabilir.

2 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evrenin tüm güzel ve yumuşak enerjileri sizinle. Şanslı olduğunuzu hissedeceksiniz. Işığınızı, yumuşak ve sevgi dolu enerjinizi gerçekten hak edenlerle paylaşın ve sizi düşüren insanlaran uzak durun. Bugün kendiniz için bir niyette bulunun ve onu doğru kelimelerle ifade ederek kendinize göre duanızı / niyetinizi yapın. Özellikle akşam saatlerinde alkol kullanımına dikkat etmeniz gerekmekte.

2 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farkındalığı gelişkin Başaklar için bugün sosyal faliyetler,arkadaşlarından gelen destek olası. Sorumlulukları hatırlatan ve olaylara yön veren siz olacaksınız. İş bitiriciliğinize ve hizmet anlayışınıza ihtiyaç duyulacaktır.

2 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Aşk hayatınızda dönüşüm zamanı. İş ortamınızda olan biri benliğinizin derinliklerindeki enerjiyi tetikleyebilir. Siz bile altında yatan nedeni anlamakta güçlük çekersiniz. Sevmek ve sevilmek kavramlarına karşı bakış açınızı dönüştürdüğünüz bir dönemden geçiyorsunuz. Tutkunun yer aldığı alanlarda farkındalıklarınız artar.

2 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

2 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 33' 56" R
Ay
Yengeç
08° 45' 57" R
Merkür
Koç
25° 28' 23"
Venüs
Boğa
15° 09' 47"
Mars
Koç
08° 33' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 39' 26"
Satürn
Balık
17° 30' 50"
Uranüs
Boğa
23° 00' 40"
Neptün
Balık
29° 13' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
21° 17' 17"
Lilith
Başak
24° 36' 47"
True Node
Koç
15° 02' 38"
Son Güncelleme : 11/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>