Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatta Her şey Olur Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2023, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün aşk hayatında güzel değişimler olabilir. Eğer hayatında bir süredir kimse yoksa yeni bir etkinin hayatına girmesi olası. Farklı birisi ile konuşmak veya bir süredir konuştuğun bir kişi ile arandaki muhabbeti arttmak günün daha iyi geçmesini sağlayacak.

İşlerin artmasınıngüvenliği ve daha iyi kazanç demek olduğunu iyi biliyorsunuz. Yeni bağlantılar ciddi arayışlara bağlı. Koşullar, bağlantılarınızın sizi aradığı dönemlerin çok gerisinde.

Kendine para harcamak için iyi bir gündesin. Dış görünüşünü değiştirmek ve daha güzel kıyafetler seçmek bugün biraz masrafa girmene sebep olabilir. Ancak kendini çok daha iyi hissettirecek.

Sağlığın için daha iyi tercihler yapman gereken bir dönemdesin. Daha sağlıklı gıdalar tercih etmeli ve daha fazla su tüketmelisin. Bol bol su tüketerek sindirim sistemine yardımcı olacak ve kaslarının daha rahat olmasını sağlayacaksın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerine odaklanmak ve istediklerini elde etmek kuvvetin insanları kendine hayran bırakacak. Ancak etrafındaki insanları bazı şeyler için zorlamamalı ve zamanla çözülmesini beklemelisin bugün. Bazı konularda hırs yapmak sana zarar verebilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün hayal gücünüz her zamankinden daha yüksek. Bu yüzden geleceğe dair planlar yapmanın ve hayallerinizi hayata geçirmek için adım atmanın tam zamanı! Düşüncelerinizi şu anda saçma bulsanız bile bir kağıda not etmeyi ihmal etmeyin. Çünkü ilerleyen süreçte bu notlara dönüp bakmak isteyeceksiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinde olmayan sebeplerden dolayı bugün evinden ya da düzeninden ayrılmak zorunda kalabilirsin. Bu senin hayli keyfini kaçırabilir ancak geçici bir durum olduğunu aklından çıkartma! Hırslı, rekabetçiortamında olanlar alacakları haberlerle tüm ayı kontrol altına alabilecekler.

2 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nasıl yaşamak istiyorsanız onu farklı şekillerde resmedeceğiniz bir gün olabilir. Yeni bir başlangıç yapmak, bırakmakta zorlandığınız ilişkileri ve alanları terk etmek sizi hafifletecektir. Sizde yeni hayatın ilk gününde olduğunuzu hissettiren her şeyi not alın ve bunları nasıl ilerleteceğinizi planlayın.

2 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gitmek için fırsatlar yaratabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sözlerinize dikkat etmenizde fayda var. Gereksiz harcamalardan uzak durun. İlişkilerinizde duygularınızı daha güçlü ifade etmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik çıkışlar olabilir. Gün içinde sakin kalmaya çalışın.

2 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir şeyler yapmak yerine hayatın akışına güvenmeye ihtiyacınız var. Evren bolluk ve bereketini size sunup ihtiyaçlarınızı karşılayacak.

2 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin insanları mutlu etme düşüncesi seni çok mutlu edebilir. Güzel zamanlar geçirmek, yemekte misafir ağırlamak sana çok iyi gelebilir. Sosyalleşmenin ve güzel sohbetlerin keyfini çıkarmalısın bugün.

2 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerji ve disiplin eksikliği günlük rutininizde sorunları ortaya çıkarabilir. Kendinizi yeterince dinlendirmenize izin vermeyebilirsiniz ve yapılacaklar listenizi tamamlamaya veya verdiğiniz sözlere bağlı kalmaya çalışırken kendinize vakit ayırmak için çok yorgun veya dağınık bir halde oluyorsunuz. Rutinler bu konuda işe yarayabilir çünkü sürekli olarak yapmak bazı işleri daha çabasız kılar ve karar verme yorgunluğunuzu azaltabilir. Günü kurtarmanın ötesinde, sizin için uzun vadede de çalışabilecek bir plan yapmanız gerekli olabilir. Hayatınızı gerçekten önemsediğiniz konuların çevresine yerleştirmek, hedeflerinize daha kolay ilerlemenizi sağlar.

2 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmiş günlere dönecek, anılardan bahsedeceksiniz. O günlerden beri belirsizliğini koruyarak aklınıza takılan konular varsa, sohbetlerinizden sonra bu soruların cevabını bulacaksınız.

2 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

2 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maddi kaynaklar, ödemeler, kazançlarınızla ilgili güçlü kararlar alabilirsiniz. Ayrıca aşk, çocuk, borsa konularında güçlü kararlar alabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarında önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

2 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ortak ilişkilerinize güçlü bir bakış açısı ile yaklaşmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini almak zorundasınız. Aksi taktirde; çabalarınızın boşa gitmesine neden olabilirsiniz.

2 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 32' 16" R
Ay
Akrep
19° 57' 01" R
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
24° 48' 15"
Mars
Balık
25° 50' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 20"
Satürn
Balık
16° 07' 09"
Uranüs
Boğa
22° 03' 44"
Neptün
Balık
28° 45' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 20"
Lilith
Başak
22° 46' 48"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>