Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fedakârlık Yapıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk konusunda güzel bir adım atmak isteyebilirsin bugün. Ancak hoşlandığın kişi ile aranda istediğin gibi bir uyum yakalamak zor olabilir. Bazı şeyleri zorlamak yerine zamana bırakmak sana daha iyi gelecek.

Önemsediğiniz bir konu bugün tartışmaya açılabilir. Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatları yakalayabilirsiniz. İşlerdeki yığılmanın temposuna uyum göstermeniz gerekiyor.

Maddi konularda yeni stratejiler belirlemek ve kendine yeni bir bütçe oluşturmak için iyi bir gündesin. Çevrende olan biteni ve kendi harcama alışkanlıklarını gözlemleyerek düzgün bir plan çıkarabileceksin bugün kendine.

Kendini huzursuz hissetmenin bir sebebi de vücudunda biriken negatif enerji olabilir. Bu kötü enerjiyi egzersiz ile atabilir ve bolca su tüketebilirsin. Zihnini boşaltmak için egzersize yönelmen gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alışveriş konularında daha şanslı olacaksın. Çok pahalı bazı şeyleri ucuza bulabilirsin. Veya eskicilerden güzel parçalar toplayabilirsin. Detaylara daha fazla özen gösterebileceksin bugün.

30 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün ruhuzun yaratıcılığını sonuna kadar kullanacaksınız. İlham veren fikirlerle birlikte hayatınızda yeni birfırsatını yakalayabilirsiniz. Fikirlerinizle alakalı olarak anında adım atmak yerine enine boyuna konuları düşünmelisiniz. Cesaretinizi toplayarak adım atmanın tam zamanı!

30 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların artıyor. Kendini yoğun bir stres altında hissedebilirsin. Ailen ile aranda olan problemlerde peşin hükümlü olamamaya dikkat etmelisin. Pişman olacağın sözler sarf etmemelisin. Çevrendeki insanlar için sürekli fedakârlık yapıyorsun. Kendi isteklerini sürekli olarak erteliyorsun. Bugün birazda kendine vakit ayırmak için girişimlerde bulunacaksın.

30 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızı şekillendirirken istemediğiniz yollardan geçmeniz gerekebilir. Çok yönlü bir gelişim sağlamak bildiğiniz tek bir yönden daha faydalı olabilir. Kendinizi bazı kalıpların ve detayların dışında tutmaktan çekinmeyin.

30 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken şahsi isteklerinizi ortaya koymak istiyorsunuz ancak ikili ilişkilerde sizi daha ciddi düşündüren, bağlayan şeyler de var.

30 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz de ilişkinizi verimli hale getirmek için elinden geleni yapacak ve karşılıklı çaba ile ilişkiniz düzene girecek. Aşkta sevgi dolu bir dönemdesiniz.

30 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 9. evinde yani yüksek öğrenim, din veya uzaklarla ilgili konularında Uranüsyen bir Güneş tutulması var. Akademik konularda daha sağlam adımlar atabilirsin. Manevi konulara da ilgin artabilir bugün.

30 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Grup etkinlikleri duygusal bağları güçlendirebilir. Daha önce kararsız hissettiğiniz bir grubun parçası olma sürecinden keyif alıyor olabilirsiniz ancak yaptıkları her şeyi de onaylamak zorunda değilsiniz. Onlarla aşırı özdeşleşmekten, kafanızı karıştıran bir sonuca varmaktan ve bu süreçte kimliğinizi kaybediyormuş gibi hissetmekten sakının. Aynı anda hem kendiniz ve hem de grubun bir parçası olabilirsiniz. Belki de ihtiyacınız olan kendinize biraz daha özel zaman ayırmaktır. Sizi siz yapan özellikleri daha fazla hayatınıza kattığınızda bunun aslında bulunduğunuz çevre ve yaşadığınız hayatla o kadar da ters düşmediğini fark edebilirsiniz.

30 Nisan 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazılarınız kardeşlerle ve yakın bağ içinde olacakları kişilerle ortak çalışma düzeni içine girecekler ve kazançlı çıkacaklardır. Gücünüzü, çevresel faktörlerden alan işler yapacaksınız. Önemli kararlar arifesindesiniz.

30 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

30 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün güne iyi, enerjik başlıyorsunuz. Partnerinizle veya ortağınızla ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili ani güzel gelişmeler sizinle olacak. Harika bir gün dilerim.

30 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, karşılıklı ilişkilerinizde sizi güven arayışına itiyor. Siz üzerine gittikçe, onlar kendini savunmak zorunda kalıyor. Bu tür çelişkiler karşılıklı yıpranmaya neden olacağı için kendinizi kontrol etmek zorundasınız.

30 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 58' 13" R
Ay
Balık
16° 38' 50"
Merkür
Koç
18° 44' 29"
Venüs
Boğa
05° 30' 01"
Mars
Koç
02° 32' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 41"
Satürn
Balık
16° 53' 25"
Uranüs
Boğa
22° 33' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 47"
Lilith
Başak
23° 44' 34"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>