Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Manipülasyona Gelmiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşkta yanlış anlaşılmalar baskın olabilir. Sana samimi davranan bir insanın hareketlerini aşka yorabilirsin. Yanlış bir adım atmamak için olan biteni biraz gözlemlemek ve olaylara zaman tanımak daha iyi olabilir.

Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız. Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor.

İş konusunda başkalarının fikrinden çok kendi düşüncelerine önem vermen gerekecek bugün. Gelecek ile ilgili planlarını başkalarının söylediklerine göre şekillendirmemek senin için daha iyi olabilir. Kendine güvenmelisin.

Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek seni daha iyi hissettirebilir bugün. Grup etkinlikleri planlayıp arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek gününü şenlendirebilir. Açık havada zaman geçirmek, piknik planları yapmak daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkı çalıştığında bir şeylerin daha iyi yoluna girmeye başladığını görmen olası. İçinin daha rahat edeceği fırsatlara odaklanabilirsin. Emeklerinin karşılığını almak gururunu okşayabilir. Takdir görebilirsin bugün.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birdenbire dünya çok daha parlak bir yer gibi görünüyor ve bunun neden olması gerektiğini açıklayamıyor olsanız da yapabilirsiniz ve daha iyimser bakış açınızdan yararlanmalısınız. Bu hafta sonu sadece gülümsemeyin, yüksek sesle gülün.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin tavırların ön plana çıkıyor. Seni manipüle etmek isteyenler olsa da dolduruşa gelmeyeceksin. İsteklerini ortaya koymak için aceleci olmuyorsun. İleride sorun yaşamamak için atacağın adımlardan emin olmak isteyeceksin. Bir süre önce arkadaşına verdiğin borcun geri dönüşünün olması, seni lüzumsuz harcamalara itebilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizin ve mevcut düzeninizin gerekliliklerine göre hareket etmelisiniz. Sadece sizin beklentileriniz ya da formülleriniz her zaman işe yaramayabilir. Başka fikirlere, sorumluluklara açık bir gündesiniz. Tartışmaya girmeden sadece işinize odaklanmak,ortamınızla ilgili sorunları büyük ölçüde çözecektir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Aslan’da ilerleyen Ay, bazı kapalı durumlara, gizli koşullara işaret edebilir. Duygusal etkilere daha açık günlerdesiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ödün verdiğiniz şeylerin son derece farkında olmanız gerekmekte. Bazen farkında olmadan herkese adil olurken kendinize karşı adil olamayabiliyorsunuz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işlerinizin çoğunu halledebileceğiniz değil de eğlenip vakit öldüreceğiniz bir gün. Elinizdeki işlere ne kadar odaklanmaya çalışırsanız çalışın, döndüğünüz her köşede dikkatinizi dağıtacak bir şeyler göreceksiniz. Mesajlaştığınız bir kimse size espriler ve notlar gönderiyor ve arkadaşlarınız ise çıkacakları bir çeşit gezintiye sizin de katılmanız için başınızın etini yiyor olabilir. Teslim olun bari...

2 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle zihin yükleri söz konusu olduğunda ne kadar çok kişiyle konuşursanız o kadar iyi olabilir. Benzer düşünen bireylerden oluşan bir ekip oluşturmak, hepinizin ayrı ayrı idare edebileceğinizden daha ileri gitmenize izin verecektir. Ufkunuzu genişletebileceğiniz insanlarla bir araya gelmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de bazen hata yapabilir. Araştırmaya yönelik çalışarak, ince işler peşinde koşacaksınız.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün içe çekilebilir yalnız kalmak isteyebilirsiniz ve seyahat, eğitim, yurt dışı ya da hukukla ilgili ani sorunlar sizi duygusal olarak yorabilir. Partner, ortak ya da açık düşmanlarınızla bugün iletişiminize dikkat etmelisiniz çünkü kandırılabilirsiniz. Çocuk, aşk, hobilerinizden dolayı ise harcamalarınız artabilir. Ayrıca baş bölgesi rahatsızlarına açıksınız. Manipülasyona maruz kalabilirsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. Zevkli yolculukların planlarını yapabilirsiniz. Bencil davranışlarınız nedeniyle, partnerinize baskı yapacaksınız. Fevri tavırlarınız yüzünden ilişkinizi zorlayabilirsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 28" R
Ay
Akrep
19° 46' 39" R
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
24° 47' 13"
Mars
Balık
25° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 09"
Satürn
Balık
16° 07' 04"
Uranüs
Boğa
22° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 45' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 17"
Lilith
Başak
22° 46' 42"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>