Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sağlığını Düşünüyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2020, Salı

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 30%

Aşk hayatınız şu anda bir duygu fırtınası ile sallanıyor olabilir. Aşırı öfkeliyken bir anda aşırı mutlu olabilirsiniz. Kısacası, ruh haliniz pinpon topu gibi bir duygudan diğerine atlıyor! Önümüzdeki gün, duygularınızı kontrol atlında tutmanız gerek!

Bugün, kariyeriniz için önemli olduğu anlaşılan biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Eğer isterseniz, kısa bir süre önce, işlerin sizi daha yüksek bir başarı seviyesine doğru götürdüğü bir döngüye gireceksiniz. Uzun vadede size yardımcı olabilecek birisiyle tanışabilir veya o kişiyi arayabilirsiniz, bu nedenle çok dostane veya destekleyici görünen herkese dikkat edin. Bu kişi ileride yeni bir fırsat için önemli bir bağlantı olabilir!

Bugün meditasyon için harika bir gün olacak. Projeleriniz henüz şekillendiğinden, kendinizi memnuniyetsiz hissedilebilirsiniz. Çok sabırsızsınız, ama kim değil ki? Bu bekleme süreci yaklaşık 2 ay kadar sürdü, ama artık sona geldiniz. Şu anda gezegenlerin pozisyonu yalnızca sizin için çok önemli olanları düşünmenizi istiyor. Gereksiz projelere başlamayın!

Yükselen duyarlılığın ve hassaslığın bugün başını belaya sokabilir. Ne kadar spesifik bir cevap arayışına girip çabalarsan o kadar direnişle karşılaşacaksın. Doğrudan bir cevap bugün kimseden bekleme, aksi takdirde hayal kırıklığıyla yüzleşirsin. Bugün insanlar vefasızlığa meyilli. Böyle bir günde söylenenleri pek ciddiye alma.Bazen kandırılmak size ağır gelebilir. İnsanların açık ve dürüst olmasını istiyor ve altyazılı konuşmaları sevmiyorsunuz. Etrafınızda olan biri şu anda tam anlamıyla dürüst olmayabilir. Muhtemelen size zarar vermek istemiyor. Fakat bu davranışları üzücü olabilir. Hemen olumsuz düşünmeyin. Size doğru gelmeyen her şeyle yüzleşin ve ilişkinizde açık iletişimin önemini vurgulayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşça daha genç bir kişi farkında olmayarak sizi üzen bir şey söyleyebilir. Kelimeler size yöneltildiyse, onları ciddiye almayın. Yol yordam bilmiyorlar! Eğer kelimeler bir başkasına yöneltildiyse de, onları savunmaya kalkışmayın. Nazik bir şekilde düzeltmeniz iyi olacaktır. Her iki durumda da, sözlerinizi kendinize saklayıp sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmenizde fayda var. Fazla dert etmeye değmez.

20 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eski dostlar, eski ilişkiler, aile ve akrabalar gündeminizde olabilir. Geçmişin bilgi birikiminden faydalanarak bugünü daha doğru yönetebilirsiniz. Yaşamınızla ilgili önemli bir bitiş veya başlangıç kararı verebilirsiniz. Sezgileriniz güçlü çalışabilir. Genetik rahatsızlıklarla ilgili temkinli olmalı.

20 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi halinde kalmak isteyeceğin bir günden geçiyorsun. Geçmişten gelen kapanmayan bir borç, hesaplarını yeniden incelemene neden olabilir. Çalışan bir Başak burcuysan, bilgi akışındaki sorunları büyütebilirsin. Sağlığına özen göstermen gerekecek, bilhassa bağışıklık sistemiyle ilgili birtakım huzursuzluklar hissedebilirsin.

20 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızdaki duygusal bağ bazı kararlarınızı alırken etkilenmenize neden olabilir. Öncelik olarak kendi hayatınız ve geleceğiniz olduğunu unutmamalısınız. Bunları düşünmek şu sıralar sizi yorsa da kendiniz için bir şeyler yapmayı bugün seçmelisiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eve ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Eski konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. İyimser tavrınızla olayları daha iyi kontrol edebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizle alakalı atacağınız önemli adımları ve alacağınız kararları iyi hesaplamalısınız. Üretmekle alakalı işler yapıyorsanız doğru ellerde olduğundan emin olmalısınız.

20 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Yay burcunda büyürken ev ve aileyle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle görüşebilir ve sohbet edebilirsiniz. Öte yandan tadilat, tamirat işleri, evinizde yapılması gereken diğer işler vaktinizi alabilir.

20 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelişmek iyi bir şeydir, ancak şu anda kendinizi zorlamaya ara vermelisiniz. Bugün, kendinize meydan okumak veya herhangi bir zor işe başlamak için en iyi zaman değil.

20 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek.Evinizle ve ailenizle ilgili konular önümüzdeki birkaç gün ön planda olacaktır. Evinizi güzelleştirmek, evinizin dekorasyon, bakım ve onarım işleriyle ilgileriyle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgilenmek ve ailevi problemlerinize yönelmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil.

20 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Toplantılar ve satış yapmak için güzel bir gün. Arkadaşlarınız size doğrudan yardım edecek ya da sizi etkili birisiyle tanıştıra bilecek bir konumda bulunacaktır. Yeni fırsatlar keşfedin.

20 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle konuşmak istediğiniz fakat konuşamadığınız konular sıkıntınızı artırıyor. Aranızdaki gerginlik bir süre daha devam edebilir. İş yerinde gün içinde sinirlenmenize yol açacak bazı olaylarla karşılaşabilir ve bu olaylara karşı vermeniz gereken tepkileri veremeyebilirsiniz. İşinizden memnun olmasanız da düzeninizi değiştirmek için henüz erken. Paranızı nasıl kullanacağınızı bilememenin sıkıntısını her geçen gün hissediyorsunuz. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk enerjinizi düşürüyor. Dinlenmeye biraz zaman ayırın.

20 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 36' 53" R
Ay
Oğlak
27° 55' 02"
Merkür
Koç
16° 58' 06"
Venüs
Boğa
01° 14' 23"
Mars
Balık
29° 52' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 09"
Satürn
Balık
16° 35' 34"
Uranüs
Boğa
22° 21' 30"
Neptün
Balık
28° 54' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 11"
Lilith
Başak
23° 21' 34"
True Node
Koç
15° 21' 07"
Son Güncelleme : 30/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>