Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kusurlar Göze Batıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 30%

Geçmişinizle ilgili tüm pişmanlıklardan kurtulun. Suçluluk işe yaramaz bir duygudur, kimseye bir faydası dokunmaz. Duygularınız oldukça dengesiz bu nedenle, beklenmedik patlamalar yaşayabilirsiniz. Hiçbirini engellemeye çalışmayın. Bugün başkalarından duygularınızı paylaşmalarını beklemeyin, bu zaten sizin amacınız olmamalı. Kalbinizdeki ve aklınızdaki negatif meseleleri yalnızca siz temizleyebilirsiniz.

Gidin ve bu işi halledin! İçinizde çok büyük bir tutku var, ve hepsinin boşa gitmesine izin vermek utanç verici olurdu. Dikkatinizi aşk hayatınıza verin ve niyetinizi bilinir kılın. Şu anda aynı sayfada değilseniz, oraya ulaşmak için bir yol bulmalısınız. Planınızın işe yaramayacağı açıksa, boşa kürek çekmeyi bırakın ve başka bir saldırı planı yapın.

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Agresyonunu kontrol altına almaya çalış çünkü insanlar bugün bir miktar daha hassas olacak. Yine de, güçlü ve savaşçı yapının gücünü pozitif enerjiye çevirebilirsin. Örneğin enerjini kendi içindeki problemleri çözmek için harcamayı deneyebilirsin. Görünüşe gire diğerleri sana köstek olmaya ve önüne engeler çıkarmaya çalışıyor; dikkatli ol!Bugün ailenizle olan ilişkinizde yeni bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Kendiniz için farklı bir program yapmaya karar vermeniz muhtemel. Belki de kendinize çok az vakit ayırdığınızın farkına varmaya başladınız. Sessiz saatlerin keyfini çıkarabilmek için ev halkından daha erken kalkmaya başlayabilirsiniz. Aile yaşamınız sizi çok meşgul ediyor olabilir ancak yine de kendinize meditasyon yapmak ve hobilerinizin peşine düşmek için zaman ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen kandırılmak size ağır gelebilir. İnsanların açık ve dürüst olmasını istiyor ve altyazılı konuşmaları sevmiyorsunuz. Etrafınızda olan biri şu anda tam anlamıyla dürüst olmayabilir. Muhtemelen size zarar vermek istemiyor. Fakat bu davranışları üzücü olabilir. Hemen olumsuz düşünmeyin. Size doğru gelmeyen her şeyle yüzleşin ve ilişkinizde açık iletişimin önemini vurgulayın.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik düzenleme ve planlamalara gidebilir, aşk ilişkilerinde güçlenme ve sağlamlaşma sağlayabilirsiniz. Maddi başarılar yakalayabileceğiniz bir gün. Harcamalar yapabilirsiniz. Estetik konular gündeminizde olabilir.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaycılığınız sürekli olarak kusurları tespit etmenize neden olabilir. Bireysel ilişkilerine oldukça zarar verdiğine dair geri dönüşler alabilirsin. Beklemede olan bir gayrimenkul satışı varsa bu konuyla ilgili koşuşturmaya girebilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, yeni kişilerle tanışıyorsun.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partneriniz soğukluğunuzdan şikâyetçi olabilir. Kendiniz tam olarak anlatmamanız düşüncelere sevk edebilir. Doğanızı anlatırsanız daha samimi iletişim kurabilirsiniz. Gönül kırgınlıklarınızı geride bırakarak yeniden umudu tatmalısınız.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Daha ciddi gördüğünüz konularda kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Gün içinde hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gündeminizi etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde ev, aile, yuva ve kariyer konularında belirsizlik hissettiğiniz durumlar karşınıza çıkabilir. Ancak akşam üstü sorunları çözüp yeni fırsatların peşinden devam edeceksiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

21 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En sevdiğiniz kişi olmayan biri hayatınızı ve sağlığınızı çok iyi hale getirebilir, bu yüzden minnettarlığınızı dile getirdiğinizden emin olun. Onlara teşekkür etmenin sizi yerle bir edeceğini düşünseniz bile!

21 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati romantik konulara dikkat çekiyor.Aşk hayatınız, flörtleriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Hobilerinizle ilgilenmek iyi gelecektir, hobilerinizden para kazanmaya yönelik adımlar atabilirsiniz. Çocuklarınıza yönelik görev ve sorumluluklarınız artabilir.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan birlikteliğinizden çok memnunsunuz ve kendinizi çok aşık hissediyorsunuz. İş yerinizdeki karmaşık sorunları kolay bir şekilde çözümleyebiliyorsunuz. Çevrenizdeki sinir bozucu insanlara rağmen sakinliğinizi koruyun.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, birtakım güvensizlikler nedeniyle, sizinle sorunlarını paylaşmaktan kaçınıyor. Biraz daha sabırlı yaklaşımlar, onun düşüncelerini değiştirebilir. Dediğim dedik tavırlarınız,yaşamınızdaki konumunuzu riske sokuyor. Pek akılcı bulmadığınız bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Sağa sola dağıttığınız paralar yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor. Gece öğünleri hazmı zorlaştırıp sizi uyutmuyor. Bir bardak ılık süt içmek rahatlatıcı olabilir.

21 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 38' 54" R
Ay
Oğlak
28° 23' 30"
Merkür
Koç
16° 58' 55"
Venüs
Boğa
01° 16' 57"
Mars
Balık
29° 54' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 39"
Satürn
Balık
16° 35' 45"
Uranüs
Boğa
22° 21' 37"
Neptün
Balık
28° 54' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 18"
Lilith
Başak
23° 21' 48"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 30/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>