Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Durağanlaşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiklerinizi kucaklayın. Kalbinizin size yol göstermesine izin verin. Siz izin verdiğiniz sürece her şey yolunda gidecek. Karşınıza çıkacak yeni şans için yer açın. Kapıyı açmaya zorlarsanız, hiç bir zaman harekete geçemezsiniz. Hafifçe vurun, kapı zaten kendiliğinden açılacaktır. Aklınız bugün çok hızlı düşünüyor ve neşeli. İşlerin olumlu yönde ilerlemesini sağlayın, öyle kalacaklar. Başarı istiyorsanız, zorlu bir dönemece girmeniz gerek.

Sıkı bir program üzerinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Takviminizin çok fazla randevu veya sorumlulukla dolu olmasını istemezsiniz. Çok fazla boş vakit geçirmeyi tercih edersiniz. Siz yaratıcı bir insansınız ve doğaçlama yapıp projelerle zaman geçirmeniz sizin için önemli. Ancak bugün başkalarının tarihlerine uyum sağlamaya çalışın. Daha iyi bir akış oluşturmak için hızınızı arttırmanız gerekebilir.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Bugün dünyayla yüzleşmek zorundasın ve muhtemelen her zamankinden daha dalgın olacaksın. Dilinin ucunda bir şey varmış da hatırlayamadığın için söyleyemiyormuşsun gibi hissedebilirsin. Gün boyu unutkanlık hissi yaşaman yüksek ihtimal görünüyor. Merak etme; tam uykuya dalmadan önce hepsini hatırlarsın!Bugün dalavereleriniz pek işe yaramayabilir. Belki de aklınızın bir köşesinde demlenmekte olan, başkalarının farkında olmadığı gizli bir niyetiniz vardır. Ancak sırrınız ortaya çıktığı anda işler zorlaşabilir ve insanların canı sıkılabilir. Kendinizi ve inandıklarınızı dürüstçe temsil etmeye özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu projenin başarıyla sonuçlandırılmasında sizi överken abartıldığını düşünüyorsunuz. Bu sebeple egonuz tatmin olabilir fakat durumun utanç veren yanı şu ki siz kendinizi rahatsız hissediyorsunuz. Buna izin vermeyin. Size verileni olduğu gibi kabul edin. Herkese teşekkür edin ve spot ışıklarının altında elinizden gelen en hızlı biçimde uzaklaşın.

21 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içindeveya özel hayatınızda yeni bir sayfa açılabilir. Yenilik için eski bir durumla ilgili aksiyon almak gerekebilir. Finansalbirlikleri, krediler ve ödemeler gündeminizde olabilir. Acelecilikten kaçının.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatın bir durağanlık dönemine giriyor,akışının ivmesi azalabilir. Bu durum seni yeni birarayışı içerisine sokabilir. Hem ruhsal hem de bedensel olarak ne istediğini biliyor olman, doğru seçimler yapmanı kolaylaştıracak. Evli bir Başak burcuysan, eşinle birtakım konular yüzünden tartışmalar çıkabilir. Sakinlikle idare etmek için elinden geleni yapacaksın.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade ederken sert ve olumsuz sözcükler kullanıyor olabilirsiniz. Konuşmanızı yumuşatmalısınız. Siz nasıl davranırsanız hayatta size onu verir, yapıcı olun. Maddi konulardaki beklentileriniz artabilir. Finansal yatırımlarınızda dengede kalmaya önem verin. Bu konuda fazla hayalperest olmak size zarar verebilir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Bütünü görmek sizin için çok daha kolay olacaktır. Ruhani konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi bitirmek için uygun bir gündesiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz işleriniz için plan yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiyi sürdürmeye çalışıyorsanız sizin partnerinize göre daha çok çabalamanız gerekebilir. Bunu göze alabiliyorsanız ilişkiniz yürüyebilecektir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen kandırılmak size ağır gelebilir. İnsanların açık ve dürüst olmasını istiyor ve altyazılı konuşmaları sevmiyorsunuz. Etrafınızda olan biri şu anda tam anlamıyla dürüst olmayabilir. Muhtemelen size zarar vermek istemiyor. Fakat bu davranışları üzücü olabilir. Hemen olumsuz düşünmeyin. Size doğru gelmeyen her şeyle yüzleşin ve ilişkinizde açık iletişimin önemini vurgulayın.

21 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi, onlarla para konusunda samimi bir şekilde konuşmanızı engellemek için surat asıyor gibi görünebilir. Huzurlu bir ortama sahip olmak ile istediğiniz bilgiyi almak arasında seçim yapmak zorundaymış gibi hissedebilirsiniz. İnsanların bazen kendilerini bunalmış hissettiklerinde içlerine kapandıklarını ve bunun size karşı kişisel bir saldırı olması gerekmediğini unutmayın.

21 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru alanlarda kullanmalı ve tepki almamalısınız.

21 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi biraz olsun keyifsiz hissedebilirsiniz. Harekete geçmek için uygun zamanı beklemeniz gereken bir süreçtesiniz. İç dünyanızdaki sorunları ve sıkıntıları tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken biraz daha temkinli olmaya çalışın. Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

21 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle konuşmak istediğiniz fakat konuşamadığınız konular sıkıntınızı artırıyor. Aranızdaki gerginlik bir süre daha devam edebilir. İş yerinde gün içinde sinirlenmenize yol açacak bazı olaylarla karşılaşabilir ve bu olaylara karşı vermeniz gereken tepkileri veremeyebilirsiniz. İşinizden memnun olmasanız da düzeninizi değiştirmek için henüz erken. Paranızı nasıl kullanacağınızı bilememenin sıkıntısını her geçen gün hissediyorsunuz. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk enerjinizi düşürüyor. Dinlenmeye biraz zaman ayırın.

21 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 04' 29" R
Ay
Aslan
24° 21' 45" R
Merkür
Koç
29° 38' 54"
Venüs
Boğa
19° 38' 12"
Mars
Koç
11° 20' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 54"
Satürn
Balık
17° 46' 36"
Uranüs
Boğa
23° 13' 20"
Neptün
Balık
29° 19' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
21° 28' 39"
Lilith
Başak
25° 00' 59"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:15

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>