Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Gündemin Değişiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2021, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Kalbinizdeki ateşi körükleyin ve eskisinden daha parlak yanmasını sağlayın. Ancak, sevgilinizle duygusal anlamda aynı frekansta olmanız için bazı tavizler verilmesi gerektiğini unutmayın. Herkesin bugün ön planda olduğundan emin olun bu konuda bencil davranmayın. Başkalarının da göz önünce olmalarına izin vererek bir çalışma dengesi tutturun.

Bugün sezgiler top noktada olacak. Ve çok geçmeden bu sezgiler size doğru gelecekler. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, kariyerinizin yörüngesini önemsemiş olabilirsiniz. Ama artık değil. Bugün başarıya giden yol önünüze çıkacak. Aslında, fırsat tam orada ayaklarınızın altında. Yolculuğunuza başlamak için sadece ilk adımı atmanız yeterli.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Egolar bugün kontrolden çıkabilir ve seni hayrete düşürebilir. Çevrendekilere alan tanı ve diyalogların sıkıcılaşmaya başladığını anlarsan sadece gülümse ve başını salla. Verdiklerinin karşılığı olarak neler koparıp alabileceklerini düşünen insanlar sebebiyle havaya bir gerilim hakim olabilir. Kendi içinde sağlıklı bir denge sürdür ve diğer insanların dramalarından uzak dur.Bugün müşterek noktalarda buluşamayan iki taraf arasındaki anlaşmazlıkta arabulucu rolünü üstlenebilirsiniz. Taraflardan biri her ne kadar duruma dair gerçekleri göz ardı etse de fikirleri bir o kadar güçlü ve sarsılmaz olabilir. Siz işe daha ziyade mantıkla yaklaşıyorsunuz, ancak iki tarafın da görüşlerini takdir edebilmek açısından olabildiğince yansız kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam geleceğin hakkında rüyanda renkli, net ve canlı rüyalar görebilirsin. Bu rüyalar büyük ihtimalle sana çevreni değiştirmen hakkında ilham verecektir. Evini yeniden düzenlemeyi düşünmelisin ya da en azından yeni aksesuarlar ya da mobilyalar almalısın. Estetik algıların çok derece açık, bu da aynı zamanda kendine ya da ailendeki kişilere yeni kıyafetler alman için uygun bir gün olduğunu gösterir. Seni geri çekmek tek şey bu konudaki zevkine çok güvenmediğin olacaktır ama içgüdülerine güven! Bugün şartlar çok uygun!

21 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gece saatlerinde Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle ilişkilerinizde bir tamamlanma gündeme gelebilir. Duygularınızda netleşmeye başlayabilir ve ilişkinizle ilgili bir adım atabilirsiniz. Bu adım duygusal bir itiraf, bir teklif durumunu ortaya çıkarabilir. Özellikle sorunlu veya kopuk ilişkilerde adım atmanız pozitif sonuçlar doğurabilir. Geçmişi düşünerek, geçmiş deneyimlerinizden faydalanarak hareket etmeye meyillisiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konuların gündeminde olacağı bir gündesin. Birikimlerini değerlendirmek üzerine düşünebilir ve yatırım yapmaya karar verebilirsin. Geleceğini garanti altına alma isteğin seni tutumlu birisi yapabilir. Evli bir Başak burcuysan, eşin uzun zamandır beklediğin haberi müjdeleyebilir. Sosyal ilişkilerinde, özellikle geri planda kalmaya dair isteğin artabilir. Telefonlara çıkmak istemeyebilirsin.

21 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde hayalperestsiniz. Duygularınızı karşınızdaki kişiye iletirken gerçekler sizi üzebilir. Aklınızın ve kalbinizin eşzamanlı olarak çalışmasına müsaade etmelisiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran koşullar daha fazla gündeme gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konulardaki sıkışmalar sizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Banka işlerinize daha fazla özenmelisiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hesapladığınız gibi gitmeyen işler sizi hayli yorabilir. Sosyal çevrenizle ilişkilerinizde haklı çıkmak odaklı olabilirsiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen başkalarıyla ilgilenmekten kendine bakamıyorsun! Bugün aldığın bütün sorumluluklardan bunalmış vaziyette olabilirsin. Kendine karşı dürüst ol ve eylemlerinin sayısını azalt. Eğer yapılması gereken şeyler varsa da yardım iste!

21 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi yoğun duygulardan kurtarmak huzurunuz için şart. Size zor zamanlar yaşatan insanları affetmeyi bırakmalısınız. Başkalarıyla bağlantı kurmak ve yaratıcı girişimlerde bulunmak için iyi bir konumdasınız. Motivasyon ve ilham bulmak bugün sizin için çocuk oyuncağı.

21 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Size yakın kişiler, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı biliyor.

21 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

21 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel önceliklerinizi belirleme konusunda daha dengeli ve tedbirli olmaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Karmaşadan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Sınırları lehinize çevirmek için elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız var.

21 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir doğru zamanlamayı yapamadığınızdan ilişkinizin üzerine düşünme fırsatına pek nail olamadınız demek yanlış olmaz. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu dönem elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye almalısınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir. İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Herhangi bir para sıkıntınız bulunmuyor

21 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 44' 05"
Ay
Akrep
19° 03' 46"
Merkür
Koç
26° 15' 14"
Venüs
Balık
21° 04' 22"
Mars
Balık
04° 37' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 11"
Satürn
Balık
13° 15' 08"
Uranüs
Boğa
20° 38' 30"
Neptün
Balık
27° 47' 33"
Plüton
Kova
01° 49' 08"
Chiron
Koç
18° 46' 05"
Lilith
Başak
19° 44' 55"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>