Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tartışmalardan Uzak Duruyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün eğer grup içerisinde vakit geçiriyorsanız sabırlı olmalısınız. Ailenizle akşam yemeği yiyebilirsiniz ve etrafta çok fazla yoğun enerji olabilir. Ne kadar sıkılırsanız ya da rahatsız olursanız olun, bunun aileniz olduğunu unutmayın! Hayatınızda, gerçekten sizi seven ve sizi olduğunuz gibi kabul eden insanlara sahip olduğunuz için şükredin.

Bugünlerde hayatınızı sıfırdan yeniden kuruyorsunuz. Kendinizi geliştirmek ve hayatınızı verimli bir yönde odaklamak için çok çalışıyorsunuz. Bugün biraz ilerleme kaydettiğiniz hissine kapılmış olabilirsiniz. Yaptığınız ilerlemeyle ilgili bazı teşvik edici bir haber ya da sizi destekleyen birinden hoş bir geri bildirim alabilirsiniz. Bu etkinliklere doğru yolda olduğunuzu gösteren işaretler olarak bakın.

Bugün, dışarı çıkmak ve biraz egzersiz yapma isteği arasında gidip gelebilirsiniz, ya da sandalyenizde kıvrılmak ve yarım bıraktığınız kitabı okumaya koyulmak arasında. İkisini de yapmamanız için gerçekten bir neden yok. Dışarı çıkın, enerjik bir yürüyüş yapın ve döndüğünüzde en sevdiğiniz kitabı okumaya başlayın. Önemli olan, bir şeyi yapmak için diğerinden vazgeçmek değil, ikisi arasındaki dengeyi kurabilmek. Haydi başlayın!

Kariyerini ilgilendiren geçici bir aksaklık sebebiyle yolunu kaybetmiş hissediyor olabilirsin. Aksaklığın sebebi bazı ekipmanlar olabilir. Kendini çılgına döndürme – bu geçici bir mesele, yakında çözülecektir. Kararlılığın, verimliliğin ve pratik yetilerin en kısa sürede aksaklığın giderilmesinde önemli yol oynayacaktır. Aslında gelecek konusunda oldukça pozitifsin ve bu enerji de uzun süre değişmeyecek gibi! Hiçbir sorunu bugün takma. Rahatla ve aile ile dostların eşliğinde günü geçir.Neden her zaman en gerekli anlarda yakıtın bitiyor? Ne zaman olaylar iyi gitmeye başlasa sinir bozucu bir engel aniden ortaya çıkıyor. Problem bu olayların planlanmamış olup gerçekten onlarla ilgilenmemiş olmanda. İyi haber şu ki daha fazla plan yapmak durumunda değilsin. Punçları arka arkaya devirmekte oldukça iyi gidiyorsun ama bu çok uzun sürmeyeceki ta ki depon yeniden dolana dek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, hiç düşünmediğin bir şey için bir yeteneğin olduğunu keşfedebilirsin. Eğer her zaman bildiğin şeye takılı kalırsan, nasıl yeni bir şey deneyimleyeceksin? Keşfedilmemiş bir alanda şansınızı denemek, derhal bunu başarmanız gerektiği anlamına gelmez. Bunu yaparken keyif aldığınız sürece, ne kadar başarılı olursanız olun, olumlu bir deneyim olacaktır. Korkmayın, devam edin!

19 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün öğleden sonra Ay boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısında yapılacak işlerle ilgilenebilir veya güne dair planlarınızı gerçekleştirmeye çalışabilirsiniz. Yardımsever yanınız ön planda olabilir. Öğleden sonra beslenme düzeninizin dışına çıkabilirsiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyandığın andan itibaren, üzerinde yoğun bir baskı hissedebilirsin. Hem eğitim alanınla hem de işinle ilgili olabilecek çatışmalar günün verimini düşürebilir. Aile bireylerinin de bazı konulardaki isteklerinin, yüksek olduğunu düşünebilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgiline bugünlerde yeteri kadar ilgi göstermemen, tartışmalara yol açabilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size değerli olduğunuzu hissettiren kişilere duygusal yakınlık kurmaya başlıyorsunuz. İkili ilişkilerinizden beklediğiniz ilgiyi görmek, bulunduğunuz yerde geçireceğiniz zamanı güzelleştirebilir. Duvarlarınızı indiriyorsunuz.

19 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda büyüyor. Bugün karşınızdaki kişilerden çok şey öğrenebilirsiniz. İlişkilerinizde göstereceğiniz yetenekleriniz önünüzü açabilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız cesurca kararlar hayatınıza yenilikler getirebilir. Bitenler ve başlayanlarla geçen hızlı günler geçirebilirsiniz ancak pozitifliğinizi...

19 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sıkıcılıktan çok uzak olacak!Her zamankinden biraz daha yaramazsın. İçindeki provokatif afacan "sınırların dışında" şeyler söylemeye kararlı. Utanç çukurunu boylayabilir ve çevrendeki insanları üzebilirsin. Yine de bu tavırlarının da bir getirisi olacaktır. Bunu, yıkmak üzere cezbedildiğin sistemi anlamak için bir fırsat olarak gör.

19 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evlilik yoluyla ailenize katılan biriyle ileride çok iyi anlaşacağınızı şimdiden anlayabilirsiniz. Finansal sağlığınızın iyileşme süreci başlıyor. Dijital dikkat dağıtıcıları engellemeniz ve çalışmalara daha fazla zaman ayırmanız gerekecek. Partneriniz yaklaşan bir özel gün için sizden hediye fikirleri çalmaya çalışabilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiçbir konuda haksız duruma düşmek istemediğiniz kesin ve karşınıza yansıtıyorsunuz. . Fakat olayları hep kendi açınızdan görmeye alışmışsınız. Kişisel zevkleriniz çok önemli durumda. . Bugün özel çalışmalar içindesiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel eğilimleriniz ve öncelikleriniz değişim gösterebilir. Süreç içerisinde normalden daha farklı davranma ihtimaliniz var. İkili ilişkilerde tam olarak ne yapmanız gerektiğine de karar veremeyeceksiniz. Sorunları tamamen geride bırakmanız gerekiyor. Adım adım ilerlemeye çalışmalısınız.

19 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günlük sorunlar aşk hayatınızı etkilemeye başladı. Sevgilinizle beraber hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Enerjiniz çok fazla, onu memnun etmek için sürprizler hazırlamaya çalışın. Çalıştığınız işle ilgili sıkıntılar yaşıyorsanız bu gün endişelerinizi çevrenize yansıtmamaya çalışın. Olaylara kendinizi kaptırıp durumu abartırsanız üzerinizde çok daha büyük baskılar hissedebilirsiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler.

19 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 30' 51" R
Ay
Yay
02° 31' 31"
Merkür
Koç
16° 00' 12"
Venüs
Koç
26° 02' 28"
Mars
Balık
26° 37' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 17"
Satürn
Balık
16° 12' 44"
Uranüs
Boğa
22° 07' 07"
Neptün
Balık
28° 47' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 48"
Lilith
Başak
22° 53' 29"
True Node
Koç
15° 32' 49"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:25

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>