Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dengeler Değişiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Ailenize biraz zaman ayırmak isteyeceksiniz. İşinize sarılmak sizin için çok kolay. Zor işleri başarmanın verdiği hazdan hoşlanıyorsunuz veahlakınızla gurur duyuyorsunuz. Fakat sevdiklerinizin zaman zaman ilginize ihtiyacı olduğunu unutmamayın. Telefonları, bilgisayarı kapatın ve akşamı çocuklarınızla konuşarak geçirin. Ya da eşiniz/sevgilinizle romantik bir akşam planlayın.

Kendinizi başkalarına kabul ettirmenin zamanı geldi. Şimdiye kadar, başkalarının otoritesi altına girmiş olabilirsiniz, ama şimdi zincirlerinizi kırmanın tam zamanı. Kariyerinizde kendini kanıtlamanın ve risk almanın zamanı. Çabalarınızda ne kadar samimi olursanız o kadar başarılı olursunuz. Korkmayın! Haydi!

Dün bir girişimci olarak sabrınız sınanmış olabilir çünkü işle ilgili konular önemli ölçüde yavaşlıyor gibi görünüyor. Ne yazık ki, gecikmelere, beklenmedik etkinliklere, son dakika ayarlamalarına veya organizasyonla ilgili aksaklıklara katlanmak zorunda kalacaksınız. Hepsi umudunuz yitirmeniz için birleşmiş gibi. Öfkelenmenizin hiç bir manası yok. Uyum sağlayabilmek, bir girişimcinin en önemli özelliklerinden biridir, bugün bu özelliğinizi kullanma zamanı!

İnsanlardan geri beslemeler duymak isteyebilirsin. Bazı zamanlar oldukça bağımsızsın ve kendi işlerine bakmak istiyorsun. Eleştiriden hoşlanmıyorsun ve önerileri de pek sıcak karşılamıyorsun. Ama bugün sakin kalmaya ve açık fikirli olmaya odaklısın. Eğer birisi bir öneride bulunursa hemen alınma. Yararlı fikirleri olabilir!Yürüttüğünüz tüm araştırmaların lideri sizsiniz. Tek sorun, araştırdığınız her şeyin, her zaman sizin gözleminiz altında bulunmak istememesi! Sıradışı yönetim yeteneklerinizi dizginlemelisiniz. İnsanlar sizin sorumluluk alan ve yol gösteren yanınıza açıkça ihtiyaç duyduğu zaman bile sizin onlara yardım teklif eden değil yardım isteyenlerin onlar olması önemlidir. Bazen en iyi liderler katalizör görevi görenlerdir, yönlendirenler değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişimizle, bizi çevreleyen dünyayla ve yakın çevremizle hepimiz farklı yollarla bağ kurar ve mücadele ederiz. Senin yolun, gözlerinin önündekinin anlamını sorgulamakla alakalı. Bu, kendiliğin olan bir tavır ve sahip olduğun özel yetilerden biri. Bu alışkanlığın seni gerçekliğe bağlıyor ve göz önündekilerin değerini anlamanı sağlıyor. Yine de son zamanlarda, biraz kopuk hissediyorsun. Dünyanla tekrar temasa geçmek bir miktar efor sarfetmelisin.

16 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatlerinde Ay boşlukta ilerleyecek. Gün içerisinde çocuklar ve çocukların hayatı için çaba sarf etme gündeminizde olabilir. Hobilerinizle ilgilenip yetenekleriniz üzerinde çalışmak adına harika bir gün. Aşk ilişkilerinde mantık ağır basabilir.

16 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğruların ve yanlışların mesamesini yapıyorsun. Üzerindeki atalet hissi işlerini yapmanda engel oluşturabilir. Uzun süredir devam eden bir ilişkin varsa, sevgilin seni ailesi ile tanıştırmak isteyebilir. Akşamüzeri arkadaşlarından gelen plansız program seni endişelendirse de onlarla vakit geçirmek için kendi alanını yaratacaksın.

16 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızı harekete geçirmek için manevi desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Duygusal düşüncelerinizi iletiyorsunuz. Kendinize sağlıklı bir çalışma alanı ve süreci oluşturmak, sizi başarıya götürecektir.

16 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerde kendinizi daha çok ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. İşlerinizde risk almaya yatkın zamanlar var. Bazı konularda aksiyon almak sizin için daha kolay olabilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

16 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle yönetim, bir gruba liderlik etmek gibi alanlarda çalışıyorsanız zorlayıcı fakat sonunda başarı getiren deneyimler yaşayabilirsiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya ne kadar da ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bu tarz farkındalıkları bir çok insan yaşıyor… Özgürlük aynı zamanda hangi yönünüzü gösterip hangi yönünüzü saklı tutacağınız demektir de. Bakalım hangisi gelecek, yazı mı tura mı?

16 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük hayatın içine saklanan güzellikleri bir süredir pek fark edemiyor olabilirsiniz. Hayattan istediğiniz tadı alabilmek için, gözünüzü büyük hayallerden ayırıp zaten sahip olduğunuz zenginliklerin değerini düşünün. Kişisel mutluluğunuz için atılması gereken adımların karşısında duran insanları hayatınızdan çıkarmanız gerekebilir.

16 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacak, duygusal coşkular yaşayacaksınız.

16 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

16 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi dış dünyada ifade ederken ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Yanlış anlaşılmaya müsait olduğunuz bir süreçten geçiyorsunuz. Zorlanacak olsanız da genel olarak üstesinden gelebileceğiniz sorunlar gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen gösterin. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa da onu yapmalısınız.

16 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizdeki huzursuzluğu, partnerinize yansıtmamaya çalışın. Biraz yalnız kalmak, kendinizle ilgilenmek iyi gelebilir. Gerginliğinizin partnerinizle ilgili olmadığını ona açıklarsanız sizi anlayacaktır. İş konusunda sizi destekleyenler var. Özellikle katılacağınız birtoplantısında saygı duyduğunuz birinin sizi takdir etmesi yatırımlarınız konusunda sizi cesaretlendirecek. Eğer kendinizi hızlı para kazanmak için şans oyunlarına kaptırırsanız, elinizdekileri de kaybedebilirsiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 30' 39" R
Ay
Yay
02° 28' 53"
Merkür
Koç
16° 00' 11"
Venüs
Koç
26° 02' 12"
Mars
Balık
26° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 14"
Satürn
Balık
16° 12' 43"
Uranüs
Boğa
22° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 47' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 47"
Lilith
Başak
22° 53' 27"
True Node
Koç
15° 32' 49"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>