Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Motivasyonun Yüksek Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün eğlenin ve hiçbir şey çok ciddi almayın. Şu an uzanıp manzaranın tadını çıkarmanın tam vakti. Bir filme gidin ya da oyun oynayın. Ya da bir partiye gidip doyasıya eğlenin. En çekici gece elbisenizi giyin ve herkesin başını döndürün. Bugün konuşkan, eğlenceli ve sosyal olacağınız bir gün. Ağır duygusal sorunlar bu pozitif ruh halinizi bozmaktan başka bir şey yapmayacak.

Son altı ay boyunca uyguladığınız fikirler bugün biraz karşıt görüşlere maruz kalacak. Birisi veya bir şey zekanıza meydan okumaya çalışıyor. Bu düşünceler duygusa anlamda oldukça yüklü, bu nedenle başkalarına karşı çok eleştirel olmamaya dikkat edin. Sözlerimizin ve eylemlerimizin evrende derin bir dalga etkisine sahip olduğunu unutmayın. Dışarıya yansıttığınız şeylerin kendinize dönmesini sakınca olmayan şeyler olduğunu unutmayın.

Eğer bir şirket veya bir ekibin başındaysanız, Bir toplantı veya grup aktivitesi organize etmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlar arasındaki etkileşimler için iyi bir gün ve kişisel çıkarların her zamankinden daha fazla olacağı bir gün. Bugün doğru ve yanlışı arasında savrulmak istemiyorsunuz. Kendinizi savunmak kendi kurallarınızı koymak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün çocuklarla zaman geçirebilirsin. Eğer çocuğun yoksa, bir arkadaşınınkine bakıcılık yapmak veya yeğenlerini ziyaret etmek için iyi bir zaman olabilir. Eğer bir ebeveynsen, enerjin tamamen çocuklarına odaklanabilir. Onlara bir şeyler öğretmekten ve onlara sevgi göstermekten zevk alacaksın. Sarılmak, kıkırdamak ve eğlenmek için iyi bir zaman.Geçmişimizle, bizi çevreleyen dünyayla ve yakın çevremizle hepimiz farklı yollarla bağ kurar ve mücadele ederiz. Senin yolun, gözlerinin önündekinin anlamını sorgulamakla alakalı. Bu, kendiliğin olan bir tavır ve sahip olduğun özel yetilerden biri. Bu alışkanlığın seni gerçekliğe bağlıyor ve göz önündekilerin değerini anlamanı sağlıyor. Yine de son zamanlarda, biraz kopuk hissediyorsun. Dünyanla tekrar temasa geçmek bir miktar efor sarfetmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize özen göstermeniz evinize özen göstermeniz anlamına gelecek. Mümkünse yaşam alanınızdan ayrılmayın ve yaşadığınız kutsal kabuğu güzellşetirmeye odaklanın. Temizleyin yıkayın parlatın! Ellerinizi kirletin. Bunları yapmanın size güzel getirileri olacak. Yaptıklarınız vinizle güzel bir bağ kurmanıza ve başarmış hissetmenize yardımcı olacak. Mümkünse, ailenin diğer üyelerini de bu sürece dahil edin.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne birden fazla plan ve program ile başlarken gündüz saatlerine dair planlarınızda, görüşmelerinizde son dakika değişiklikleri olacaktır. Öğle saati ve civarında strese kapılmaya ve anlık gerilimlere daha açıksınız. Aktif bir gün geçirin ve spor yaparak günü agresyonlardan uzak tamamlayın.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündüzü başka akşamı başka bir gün geçirmeye hazırlıklı ol. Etrafında meydana gelen konuşmalar ve durumlar motivasyonunu bozmak için etkili olsa da buna izin vermeyeceksin. Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, eşinle yapacağın konuşmalar, sorunu ortadan kaldırmanızı sağlayacak. Yaşam alanını yeniden organize etmek isterken, bir anda taşınmaya karar verebilirsin.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizi gözden geçiriyorsunuz. Bazı insanlarla olan paylaşımlarınızın düzeyi değişebilir. Kıskanılan bir kişi olmanız, özellikle bazı kadın arkadaşlarınızla aranıza mesafe koymanıza neden olabilir.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi ifade etmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı evinize ait konularda gösterebilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerinizde korunmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı iyi yönetebilseniz de gelişen bir takım aksaklıklar olabilir. Böyle durumlarda sükunetinizi koruyabilmeyi her zaman hatırlamanız gerekmekte.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyin bir sebepten dolayı ateşlenebileceği günlerden biri. Toplama hattına katılmak (veya çapraz), dilekçeyi imzalamak veya broşürleri geçmek için her yabancıya vermek isteyeceksiniz. Sebebinizin amacını daha da ileri götürmek için bir tür eylemde bulunmak bugün sizin için önemli olacak ancak başkalarının bandwagonlarına atlamaktan önce tüm gerçekleri almaya dikkat edin. Tam olarak neyi desteklediğini bilin.

15 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda sizi yaratıcı kılanın, çalışmayı zevkli hale getiren şeyin peşine düşün. Başarılı olmak istiyorsanız yaptığınız şeyde mutlu olmayı öğrenmeniz gerekiyor. İlişkilerinizde karşı tarafın sizi nasıl gördüğüne dair şüpheleriniz varsa bir an önce bu konularda bir anlaşmaya varmaya çalışın yoksa kendinizi güvensiz sularda bulabilirsiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, günlük yaşamınızı baş edebileceğinizden fazla zorladığınızdan, bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Yeteneklerinizi kullanın.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde kendinizi daha net ifade etme şansınız var. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlayabilecek olmanız da önemli. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Doğru zamanda harekete geçtiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızı paylaştığınız kişiye uymaya çalışın, anlamsız kıskançlık ve kaprislerle onu üzmeyin. Değerini sonra anlarsınız. İş arkadaşlarınızla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz. Bu arada resmi işleriniz yoluna girecek. Gün içerisinde ofiste çıkabilecek bir tartışma, ılımlı davranışlarınız ile büyümeden sonuçlanabilir. Farkında olmadan yaptığınız günlük harcamalar belinizi büküyor. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor, biraz daha sakin olun!

15 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 09' 06" R
Ay
Akrep
02° 26' 59" R
Merkür
Koç
16° 06' 05"
Venüs
Koç
23° 02' 57"
Mars
Balık
24° 44' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 36"
Satürn
Balık
15° 59' 07"
Uranüs
Boğa
21° 58' 56"
Neptün
Balık
28° 42' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 25"
Lilith
Başak
22° 37' 19"
True Node
Koç
15° 38' 30"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>