Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düşüncelerine Bağlısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Kalbinizi bugün birine açmayı mı düşünüyorsunuz? Onu şaşırtmayacaksınız! Kendiniz için biraz zaman ayırmak, elinize kalemi alıp duygularınızı özel sayfalara aktarmak çok daha güvenli olacak. Bugün, duygusal patlama yaşayacağınız bir karşılaşma, muhtemelen kafa karışıklığına ve belki de paniğe neden olabilir!

Her şeyden çok güçlü duygularınız, sahip olabileceğiniz çok dar kafalı zihinsel durumunuza karşı geliyor. Başkaları tarafından manipüle edilmediğinizden emin olun, belirli bir şekilde davranmanız gerektiğini düşünün. Çekimleri aradığınızı unutmayın. Hiçbir şey bu noktada mantıklı görünmüyorsa, bunalmamaya çalışın. Derin nefes alın ve sakin olun. Her şey yoluna girecek.

Bugünkü gökyüzü haritası, gün boyunca biraz yorulacağınıza işaret ediyor. Bu da büyük projelere dahil olmak için iyi bir zaman olmadığı anlamına geliyor. Bazı projelerinizi durdurup, dinlenseniz ve sonraki günlerde tekrar onlarla uğraşmanıza gerek olmayacağınızdan emin olsanız daha iyi olacak. Tamamlanmış projelerinizi bir kenara bırakıp, yenileri için yola devam etmek için iyi bir gün!

Çağdaşlık olarak görülen bazı ilkeler bugün seni sinir etmeye başlayabilir. Peki ne oldu da böyle oldu? Partnerlerin özgürlük üzerine sana nutuk çekmiş olabilir ve sen de söyledikleri şeyleri kabul etmemiş olabilirsin. Hatta, bireysellik fikrine katlanamıyor bile olabilirsin; özellikle de spiritüel veya psikolojik olarak desteklenenlerine. Madem modernlik böyle bir şey, öyleyse demodeliğe geri dönmeyi düşünebilirsin!Bugün dışarı çıkıp rüzgarı teninizde hissetmeniz önemli. Doğayla bağlantınızı tazeleyin ve dört elementin farkına varın. Özellikle de havanın. Derin nefesler alıp ciğerlerinize yaşam doldurun. Bir dağın zirvesinden aşağıda sere serpe uzanan bir okyanusa baktığınızı hayal edin. Farkındalığınızı artırın ki hiçbir şey dikkatinizden kaçmasın. Zihninizi arındırın ve yeni maceralara açık olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yürüttüğünüz tüm araştırmaların lideri sizsiniz. Tek sorun, araştırdığınız her şeyin, her zaman sizin gözleminiz altında bulunmak istememesi! Sıradışı yönetim yeteneklerinizi dizginlemelisiniz. İnsanlar sizin sorumluluk alan ve yol gösteren yanınıza açıkça ihtiyaç duyduğu zaman bile sizin onlara yardım teklif eden değil yardım isteyenlerin onlar olması önemlidir. Bazen en iyi liderler katalizör görevi görenlerdir, yönlendirenler değil.

17 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Gün içinde sosyalleşmeye, alternatif planlar yapmaya ve rutininizin dışına çıkmaya odaklanabilirsiniz. Farklı ortamlara katılabilir ve eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde beslenmede aşırılıklara kaçmaya dikkat.

17 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bağlı olduğun düşüncelere sıkı sıkı sarılmaktan vazgeçmiyorsun. Kararlarının arkasında olmak sana atacağın adımlarda güç verecek. Maddi anlamda kendini rahat hissettiğin bugünlerde harcamalarının artışını etkileyebilir, sonradan dozu kaçırdığını hissedebilirsin. Hem çalışan hem de çocukları olan bir Başak burcuysan, onlarla daha fazla vakit geçirmek isteyeceksin.

17 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal boşluğunuzu alışveriş ile kapatmaya çalışıyorsunuz. Maddi kaynaklarınızı idareli kullanmalısınız. Kısa süreli keyif, size uzun süreli bir gelir gider dengesizliği olarak dönebilir. Sadece ihtiyaçlarınıza odaklanın.

17 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı ısrarcı davranmamanızda fayda var. Üstlerinizle ilişkinize önem vermeniz gerekebilir. Bugün işlerinizle ilgili alternatif planlar oluşturabilirsiniz. Başarı için çok çalışacağınız zamanlar içindesiniz. İşten gelecek paralar söz konusu olabilir.

17 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda fırsatların sizinle olduğu bir gündesiniz. Güvence verebilme potansiyeliniz ve gerçek sevginiz karşı cinsin içini ısıtacak.

17 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal davetler almaya karşı açın olun. Sizi daha iyi tanımak isteyen bir tanıdığınız olabilir. Bu kişiyle ortak bir paydanız olması mümkün. Yoğun bir programınız olsa dahi bu kişiyle buluşmak için biraz zaman yaratın. Onunla uzun bir öğle yemeği yemekten zevk alabilirsiniz. Ya da birlikte akşam yemeğine çıkabilir ve dostane bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz. Bu ilişki pozitif bir şey olabilir ve ilerde sağlam bir dostluğa dönüşebilir.

17 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bağlılığınız ve işinize ekstra zaman harcamanız, üstlerinizin dikkatini çekecektir. Ancak sağlığınıza zarar verebilecek bir tükenmişlik durumuyla karşı karşıya kalabilirsiniz, bu yüzden biraz yavaşlayın. Yanlış değerlendirdiğiniz bir kişi bazı tesadüfler de yolunuzu açarsa en iyi arkadaşınız olabilir.

17 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden, sağlıklı bir şekilde etkilenebilirsiniz. Bugün, motivasyonunuzu destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız.. İş yaptığınız kişilerin duygularında farklı nüanslar arıyorsunuz. .

17 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

17 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimden yana yaşadığınız sorunların son bulabileceği bir gün. Genel olarak kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Sorunların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapın. Etkin adımlar atmanız gereken bir gün. Belirsizlikler canınızı sıkacak olsa da üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapın. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz.

17 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz yıpranmaya başladı. Yaşadığınız küçük sürtüşmeler ciddi tartışmalara dönüşebiliyor. Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Mesleğinizde ulaşmak istediğiniz hedeflere yönelik projelerinizde, çalışmalarınızda gözden kaçırdığınız ayrıntıları fark ederek gerekli değişiklikleri yapacaksınız. Yeni bir karar almaktan uzak durun. Elde ettiğiniz kazancı, emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, yeni kazanç yolları arıyorsunuz. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol edin!

17 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 44' 26" R
Ay
Akrep
22° 32' 38" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 03' 39"
Mars
Balık
26° 00' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 14"
Satürn
Balık
16° 08' 18"
Uranüs
Boğa
22° 04' 26"
Neptün
Balık
28° 45' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 03"
Lilith
Başak
22° 48' 11"
True Node
Koç
15° 35' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>