Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bahanelere Yer Vermiyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sorumluluklarınızın bilincinde olmalısınız. Sınırları lehinize çevirmek istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmanız gerektiğini unutmayın. Hata yapmamaya odaklanın.

Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Enerjinizden doğru anlamda yarar sağlamaya çalışın. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki dengesizliğin sizi sandığınızdan daha fazla zorlama ihtimali var. Önceliklerinizi doğru anlamda belirlemeyi başarabildiğiniz takdirde pek sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sessizlik isteyebilirsiniz. Kendinizi ve hissettiklerinizi fark etmek, bazı muhasebeler ve yüzleşmelerle ilgilenmek için buna ihtiyacınız olacaktır. Dünyanın bütün yükü omuzlarınıza inmiş gibi hissettiren her şeyi küçültebilir ve aşabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Başak burcuna mensup olanlar için bugün, günlük rutin işler ve detaylara odaklanma gereği hissedebilirsiniz. Duygusal konularda mantıklı ve dengeli yaklaşımınız, sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Bugün, sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya özen göstermek de faydalı olacaktır. Ayrıca, yakın çevrenizle olan iletişiminizi güçlendirmeye özen göstermelisiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde, verimli bir gün geçirebilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bahanelere yer yok! Başarısızlığına sürekli bahaneler üreten kişilerle keskin konuşmalar yapabilirsin. Karşına kim çıkarsa çıksın kendinden emin tavrın göz dolduruyor. Çalışan bir Başak burcuysan,yerindeki karışıklığın üstesinden gelmen takdir toplayacak. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, ummadığın kişinin aşk dolu itirafıyla neye uğradığını şaşıracaksın.

21 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Profesyonelleşmek istediğiniz, kazanç elde ettiğiniz alanlardaki yetkinliğinizi arttırmalısınız. Bu konuda çevrenizin ve hedef kitlenizin beklentileri etik ve anlaşılır bir şekilde sunmak sizi rakiplerinizden ayrıştırabilir. Eğitim ve araştırmaların alt yapısını düzenlemek için iyi bir gündesiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlattığınız işlerde elinizde olmayan nedenlerden dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Kendinizi parlatmak istediğiniz konularda atılgan davranmakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele etmeniz gerekebilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konularda oldukça şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Eğer yalnız iseniz sezgileriniz ile doğru kişiyi hayatınıza davet edebilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarına karşı belki de fazla hoşgörülüsün. Bugün senin iyi niyetinden faydalanan insanlarla arana bir sınır koyman gerekebilir. Gereksiz konuşmalar veya enerjini düşüren kişilere karşı daha dikkatli olman gerekecek.

21 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gergin veya rekabetçi durumlardan bir mola vermek mantıklıdır. Başkalarından bir şeyler öğrenmek ve belki de bir şeyler öğretmek için mükemmel bir gün olabilir. Desteklenme veya saygı duyulma hissi, sizi elinizden gelenin en iyisini yapmaya ve daha da gelişmeyi hedeflemeye motive eder. Kendinize karşı dürüst olmak, bir sorunun üstesinden gelmenize veya sizi bir sorundan ya da yükten kurtarmanıza yardımcı olabilir. Bugün araştırma ve daha derin düşünme için güçlü bir gün. Kendi istikametinize gidiyorsunuz ve sürecin tadını çıkarıyorsunuz.

21 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz özgüvensiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını alamıyor olmak yanılgısından çıkıp bugünü biraz dinlenmeye ayırın. Ne istediğinize karar verin ve kararlı olun. Her şeyin bir zamanı var.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

21 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygularınızı içe atabilir, yalnız hissedebilirsiniz. Partnerinizin tavırları sizi psikolojik olarak zorlayabilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizde her gün bir yenilik keşfetmeniz sizi çok heyecanlandırıyor. Beraberliğiniz her geçen gün biraz daha kendini tazeliyor ve yeniliyor. İşteki yoğunluk bunalmanıza yol açabilir. Bu yoğun tempoyu sizinle paylaşmaya hazırarkadaşlarınız var. Hep birlikte üstesinden gelebilirsiniz. Para sorunları yaşamasanız da, bu konudaki bazı dengesiz harcamalar yakında sizi sıkıntıya sokabilir. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

21 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 17' 08" R
Ay
Aslan
26° 59' 18"
Merkür
Koç
29° 55' 06"
Venüs
Boğa
19° 54' 21"
Mars
Koç
11° 30' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 00"
Satürn
Balık
17° 47' 31"
Uranüs
Boğa
23° 14' 06"
Neptün
Balık
29° 19' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 19"
Lilith
Başak
25° 02' 26"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>