Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Üretkenliğin Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 30%
Sağlık 50%

Bugün duygularınız konusunda kısıtlanmış hissedebilirsiniz, ancak bu iyi bir şey olabilir. Bu durum karşısında daha kaygısız bir yaklaşım sergilemeye çalışın ve hiçbir şeyi fazla ciddiye almayın. Ne kadar esnek bir tutum sergileyebilirseniz, o kadar iyi olursunuz. Bir şeylerin çok fazla derinliklerine inmeyerek duygularınızı kontrol altında tutun.

Kariyer mi, aile mi? Sosyal tanınmışlık mı kişisel tatmin mi? Bu kutuplar arasında kendinizi paramparça hissedebilir ve günün büyük bir kısmını bu sorulara cevap aramak için harcayabilirsiniz. Şu anda tüm üsleri kapalı tutmaya çalışıyorsunuz. Fakat günler boyunca hissettiğiniz yorgunluk, gelecek için bilge ve gerçekçi kararlar vermeniz konusunda gereken bir ipucudur.

Merakınızı uyandıran ilginç bilgiler kitaplarda, not almada ve kendi fikirlerinizi yazmada saklı. Bir konu hakkında bir çok şey öğrenmeye karar verebilirsiniz. Bu konu, iş, cari işler ya da tarih, felsefe gibi entelektüel konular olabilir. Bir süre bu konuya ilgili olacaksınız gibi görünüyor. O zaman öğrenmeye hazırlıklı olun!

Bazen insanların ağzından aslında öyle demek istemedikleri şeyler çıkıyor. Bugün başkalarının fikirlerini çok takmamalısın. Sana yakın birisi bir konu hakkında olumsuz yorumlar yapabilir ama bu modun geçici olduğunu bil. Yarın itibariyle, fikirleri değişecek! O yüzden anlamsız tartışmalardan ve üzücü çatışmalardan kaçın. Biraz mesafeli bir yaklaşım ve sessizce yapılan bir gözlem seni kurtarır.Bugün diğerleriyle kurduğunuz iletişimlerde çok daha net olmaya çalışın. Sözlerinizde ya da eylemlerinizde fazla aceleci davranırsanız, yanlış anlaşılmalara neden olabilirsiniz. İnsanların üzülmemesi için sesinizin tonuna dikkat etmeniz gerekebilir, özellikle de pek güzel haberler vermeyecekseniz. Ayrıca beden dilinize de aynı dikkati göstermelisiniz. Unutmayın ki güven veren bir göz kırpma işareti ya da kucaklama oldukça etkili olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailenizle olan ilişkinizde yeni bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Kendiniz için farklı bir program yapmaya karar vermeniz muhtemel. Belki de kendinize çok az vakit ayırdığınızın farkına varmaya başladınız. Sessiz saatlerin keyfini çıkarabilmek için ev halkından daha erken kalkmaya başlayabilirsiniz. Aile yaşamınız sizi çok meşgul ediyor olabilir ancak yine de kendinize meditasyon yapmak ve hobilerinizin peşine düşmek için zaman ayırmalısınız.

22 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün motivasyon ve özgüvenin artacağı durumlar olabilir. Kendinize daha fazla güvenebilirsiniz. Hırs ve başarı isteği artabilir, kafanıza koyduklarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Abartı ve aşırılıklardan kaçınmaya ekstra dikkat etme zamanı.

22 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üretkenliğinin artış yaptığı bir gün, el işlerine olan ilgin ise bir hayli artıyor. Sağlık konularında dikkatli adımlar atacaksın. İkili ilişkinde analitik tavrın, karşı tarafın romantizmini yok edebilir. Uzun zamandır aileni ihmal ettiğini fark edip onlarla geçirebileceğin bir akşam organizasyonu yapabilirsin.

22 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğlence anlayışınız çevreniz tarafından sorun edilebilir. Kendinizi arkadaşlarınıza uyumlu hale getirirseniz sizler de heyecanın tadını yaşayabilirsiniz. Soğuk olmak ve her koşulda olgun görünmek sizleri yaşamın lezzetinden mahrum bırakabilir. 

22 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerde kendinizi daha çok ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. İşlerinizde risk almaya yatkın zamanlar var. Bazı konularda aksiyon almak sizin için daha kolay olabilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli hissettiğiniz ve neşe dolu olduğunuz bir gün geçirebilir, hem aşk hem dekonusunda kendinizi mutlu ve tatmin olmuş hissedebilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili konular Güneş'in Terazi burcundaki son gününde öne çıkarken tutkularınızın, heyecanlarınızın peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Organizasyonlar, planlar yapmak için uygun bir gün olabilir. Kendinizi güçlü ve etkileyici şekilde ifade edebilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İster bir patronla ister yeni bir insanla karşı karşıya olun, bu görüşmeden önce kendinize bolca hazırlık zamanı verin. Herhangi bir olumsuzluğa karşı hazırlıklı olmak isteyeceğiniz kesin.

22 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak burcundaki seyahatine devam ediyor.Sizi neyin mutlu ettiği üzerine düşünebilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Burcunuzda seyahat etmekte olan Venüs'ün Plüton ile kurduğu etkileşim romantik ilişkileriniz için destek sunuyor. Flörtleşmekten keyif alacağınız bugünü romantik partnerinize zaman ayırarak değerlendirebilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

22 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatta sizi mutlu eden konulara daha çok odaklanmak isteyeceğiniz ancak onları da ciddiyetle yapacağınız bir gün olacak. İlişkilerde kurallar ve kalıplara takılı kalmayın.

22 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizden yükselen aşk duygularınızı olumlu yönde kullanarak kaygılarınızdan kurtulup, sevdiğinizle sıcak diyaloglar içine girebileceğiniz bir gün. Meslek yaşantınızda fazla iyimserliğiniz nedeniyle bazen kaybediyorsunuz, ama kazandıklarınız kaybettiklerinizden hiç de az değil. Yine de biraz kuşkucu yaklaşımlarınız, sorunlarınızı aza indirecek. Unuttuğunuz bir ödemenin günü yaklaşıyor, şimdiden para biriktirmeye başlayın. Sevdiğiniz yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir.

22 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 39' 18" R
Ay
Oğlak
28° 29' 11"
Merkür
Koç
16° 59' 05"
Venüs
Boğa
01° 17' 28"
Mars
Balık
29° 54' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 44"
Satürn
Balık
16° 35' 47"
Uranüs
Boğa
22° 21' 38"
Neptün
Balık
28° 54' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 20"
Lilith
Başak
23° 21' 50"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 30/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>