Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Denge Kurmaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, konuşmanızla birini etkileyebilirsiniz. Her zaman esprili ve çekici bir kişiliğe sahipsiniz, ama bazen bunu utandığınız için gizliyorsunuz. Bugün kendinizi normalden biraz daha cesur hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla dışarı çıkabilir ve bu rahat ortamda kendinizi ifade etme konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Bir iki şişe bira bu konuda size yardım edebilir!

Bugün inatçı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bazı şeyleri ya siyah ya da beyaz renklerde göreceksiniz ve görüşlerinize çok katı olacaksınız. Egonuzun kontrolden çıkmasına izin vermeyin. Diğer insanların bakış açılarına saygı göstermek için elinizden geleni yapın. Bir şey hakkında güçlü bir bilginiz olsa da, muhtemelen tam resme sahip değilsiniz. Meslektaşlarınızın da fikirlerini ifade etmesine izin verin. Kim bilir? Bir şeyler öğrenebilirsiniz!

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Kibar bir doğan var. Herhangi bir çatışmanın ortasında bile beladan kaçınıp barışçıl bir tavır benimsiyorsun. Şu anda çevrendekilerin de bir barış elçisine ihtiyacı olabilir. Belki çocukların geçinemiyordur. Aralarına girip onlarla bir konuşma yapman gerekiyor olabilir. Ya da iki arkadaşın bir uzlaşmazlık yaşıyordur. Ara buluculuk yapabilirsin. İki tarafa birbirlerini daha iyi anlayabilmeleri için yardım et.Hayat ancak sizin izin verdiğiniz ölçüde karmaşık hale gelebilir. Aslında her şey basittir ve dümdüz akıp gider; bu da doğru yolda olduğunuza dair bir işarettir. Unutmayın ki yolunuz şu an biraz eğri büğrü görünse de takıntı haline getirilecek bir durum yok. Siz yaygara koparmayı gerektirmeyecek şeylere aşırı tepki verdikçe işleri kendiniz için daha da zorlaştırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün müşterek noktalarda buluşamayan iki taraf arasındaki anlaşmazlıkta arabulucu rolünü üstlenebilirsiniz. Taraflardan biri her ne kadar duruma dair gerçekleri göz ardı etse de fikirleri bir o kadar güçlü ve sarsılmaz olabilir. Siz işe daha ziyade mantıkla yaklaşıyorsunuz, ancak iki tarafın da görüşlerini takdir edebilmek açısından olabildiğince yansız kalmalısınız.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde ilişkilerinizde sahip olduğunuz yanlış algıların farkına varabilirsiniz. Pozitif veya negatif yönlü olarak bazı insanları daha iyi tanıyabilirsiniz. İlişkilerinizde beklenmedik bir durum açılabilir.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelir ve ödemelerle alakalı konularda dengeyi kuramadığını hissedebilirsin. Her ne kadar mantıklı hareket etmeye çalışsan da önüne geçemediğin durumlar kafanı karıştırabilir. Evin ile ilgili beklenmedik harcamalar da karşına gelebilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin kıskançlıkları, gereksiz açıklamalar yapmana neden olabilir. Aranızdaki iletişim problemini çözmek için, yardım almayı düşünebilirsin.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkilerinize duygusal ve mantıksal yaklaşmak arasında kalıyorsunuz. Doğru kararı vermek için gerçeklere odaklanmalısınız. Göz ardı edilen konuların canınızı sıkması veya işlerinizi aksatması ihtimalini atlamayın.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yaşadığınız süreçlerde kabullenme içine girebilirsiniz. Parasal konularla ilgili yapılanmaya gitmek isteyebilirsiniz. Bu durum duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşturabilir.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız kararların arkasında durabilmenin cesaret gerektirdiğini görebilirsiniz. İş arkadaşlarınızda güzel intiba bırakan bir dönemdesiniz.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

22 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlık ihtiyacınız, kendinizden daha büyük bir şeye ait olma hissiniz veya yardımcı olma arzunuz hakkında farkındalığınız artıyor. Kendinizi duygusal ihtiyaçlarınız hakkında daha açık ve net konuşurken bulabilirsiniz. Herhangi birini aramadan veya büyük bir duyuru yapmadan önce dikkatlice düşünmek en iyisidir.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda fazla hassas olduğunuz bir gün içindesiniz. Kendinizi ifade ederken, baskıcı kişiliklere karşı tepki oluşturacaksınız. Yaşamınızla ilgili en temel öğeler için bile çarpışma zorunluluğu yaşıyorsunuz..

22 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da harekete geçme noktasında tam olarak istediklerinizi yapamayacağınız anlamına gelmekte. Düşüncelerinizdeki değişimden en doğru şekilde yarar sağlamaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi şımarttığınızı düşünenler olmasına rağmen, ilişkiniz çevrenizdekilerin takdirini topluyor. Bugün sizi ne kadar sevdiğini belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmayın. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın süregelen problemleri bir zaman daha devam edebilir. Konuyla ilgili, sandığınız kadar çaresiz değilsiniz. Cesaretiniz her zamanki gibi sizi kazançlı çıkartacak. Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle önemli bir planınızdan vazgeçmeniz olası.

22 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 54' 33" R
Ay
Akrep
11° 57' 51" R
Merkür
Koç
16° 00' 59"
Venüs
Koç
24° 00' 29"
Mars
Balık
25° 20' 43"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 23"
Satürn
Balık
16° 03' 31"
Uranüs
Boğa
22° 01' 33"
Neptün
Balık
28° 43' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 06"
Lilith
Başak
22° 42' 30"
True Node
Koç
15° 37' 12"
Son Güncelleme : 24/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>